Foorum
1
...
3
4
5
...
22
2009-10-01 09:03
Kohtumised on alati kahepoolsed...ja kui siin mõni väidab , et esimene kohtumine äike.....ju siis ei osanud keegi sinu kesta sisse näha.....ja vahepeal siis tõid taevast alla nii kuu kui tähed, et teine kohtumine sai olla kui päike
˅ näita rohkem ˅
2009-10-05 19:49
Ikka.
˅ näita rohkem ˅
2009-10-11 23:28
Jep Paljudega Ja aitäh teile Teile kellega olen kohtunud
˅ näita rohkem ˅
2009-10-20 11:47
On ka minul olnuud suur au siit midagi imelist ja positiivset leida Mida sai ka duubeltatud Aga muidugi võiks olla suurem pagas
˅ näita rohkem ˅
2009-10-20 11:47
On ka minul olnuud suur au siit midagi imelist ja positiivset leida Mida sai ka duubeltatud Aga muidugi võiks olla suurem pagas
˅ näita rohkem ˅
2009-10-31 14:51
ikka ja tasub
˅ näita rohkem ˅
2009-10-31 16:22
ikka kohtunud ja väga meeldivate inimestega
˅ näita rohkem ˅
2009-11-10 13:13
siit portaalist küll veel pole...
˅ näita rohkem ˅
2009-11-17 06:29
Selle peaaegu pooleteist aasta jooksul ikka omajagu inimestega kokku saanud ja väga palju positiivseid tutvusi ,kogemusi ja ammu tahetuid kogemusi kogenud ja kohtume ikka aegajalt ikka veel siit leiab muudki kui ainult sexi siit leiab tõesti toredaid inimesi kellega niisamagi söömas käija
˅ näita rohkem ˅
2009-11-26 06:51
Kohtunud paljudega ja samamoodi väga toredad inimesed....ja mitte kõik ei otsi siin portaalis sexy
˅ näita rohkem ˅
2009-11-26 08:20
On juhtunud ka paar kohtumist inimestega kes siingi suhtlevad ja need on olnud väga meeldivad kuna suhtleme ka edasi siis julgen järeldada et vastastikku meeldivad.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-19 20:17
Jah, aga mingit rabavat mälestust või püsivat läbikäimist küll mitte.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-23 16:02
Olen ka kohtunud ja need jäävad meeldejäävaks!!!
Kohtuda kordi nii,et ainult suudlused ja puudutused....mmm
Tahtmise värinad nii tugevad...kuid ei rikkunud neid ära seksiga
Kohtume aegajalt....mõnus
˅ näita rohkem ˅
2010-03-25 23:32
Mul jällegi vastupidine värk. Kuulsin sellest kohast siin paar päeva tagasi just seetõttu, et üks kohtumine minu pool aset leidis. Sõber oli Pärnus liikvel ja tuli külla. Miski tibi kutsus ka õhtul, oli leidnud ta siit saidilt. Võtsime napsu ja olime lõbusad. Tibi aga istus nagu turvamees sõbra kukil. Muudkui mossitas ja virises nagu abielus oleksid. Järgmine hommik läks minema, aga õhtul jälle tagasi. 2 ööd magas mu diivanil sõbra kaisus, keppi ei andnud ja seltskondlik ka ei olnud Profiilis olevat tal kirjas olnud, et vabameelne jne. Nu kui tema oli vabameelne, olen mina potensiaalne wismari poiss.
PS: Keegi talle liiga ei teinud ja peale sõbra keegi teine teda ei vaadanud ka. Aga õel oli kõigi vastu. Lihtsalt hämmastav
˅ näita rohkem ˅
2010-03-26 20:20
Suur pettumus muidugi kui tuli ainult selleks,et mossitada.Mis ta tast teiseks ööks veel võttis
˅ näita rohkem ˅
2010-03-26 22:25
äh see mossitamine oligi see vabameelsus. Eks sa mine külapeale ja hakka lambist mossitama. Ega ikka ei ole lihtne küll.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-09 09:08
See oli nüüd küll väga julm hinnang!
˅ näita rohkem ˅
2010-04-09 09:08
See oli nüüd küll väga julm hinnang!
˅ näita rohkem ˅
2010-04-09 09:51
Keegi sai korvi ja pole ka ime.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-09 10:05
ma arvan, et meeskond jääb tänu sellele kommentaarile paljudest kohtumistest ilma. Eks omad vitsad peksavad
˅ näita rohkem ˅
2010-04-09 10:14
Kahju kohe mõnest noorest inimesest, kes sellisel moel, oma kibestumist välja elavad
˅ näita rohkem ˅
2010-04-10 00:45
to jfjm: Ei saanud korvi, lihtsalt läksime tülli

to marimus: mul nagu tuimalt pohhui, kas jään või mitte

to aikon: pole vaja kaasa tunda, küll me hakkame saame Eks sa ise olid ka kunagi selline tegelena
˅ näita rohkem ˅
2010-04-10 08:53
Tehtud ja teeme veel
Siin on tõeliselt lahedaid tegelasi ringi sibamas. Kord aga on siin väga lihtne. Kuidas Sina külale nii küla Sinule. Ei mingit raketiteadust.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-10 12:12
Juhhhhuuu...eksime me kõik aegajalt aga samas on narr hakata erimeelsusi külale lobisema...nagu kui mina vea tegin siis pläkutati seda tervele ilmale. Ei tea kas ikka on vaja...kõik me teeme lollusi ja vigu...nii mina,sina ja tema seega oleme me kõik ühesugused patused oinad. Ainult, et probleemid omavahel ära lahendada seda ei taha keegi teha ikka mööda ilma pläkutama....öäka Aga mul on jummala pohhui sest mina lähen edasi ja saan üle
˅ näita rohkem ˅
2010-04-10 13:25
Ka minul on siit ebameeldivaid kohtumisi olnud kuid kunagi ei tuleks ma avalikult foorumisse kedagi nimeliselt laitma, veelvähem mõistan mehepoegasi kes nii inetute sõnadega naisterahvastega arveid klaarivad, seda enam et naisterahvas pole seda ära teeninud. Kõikidele naistele aga hoiatuseks - kui inimene juba eos kahtlusi tekitab siis pole mõtet temaga pelgalt igavusest kokku saada, elu on näidanud et sellistest asja ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-10 15:47
Ega kohtumiste kogemusi pole võimalikki lahata.Üks ja sama inimene võib erinevates kohtingutes ja erinevate inimeste puhul hoopis teisiti käituda ja meeldida.Kes meeldib ühele,see ei pruugi teisele üldse sobida
˅ näita rohkem ˅
2010-04-11 01:56
ok barb, ma vabandan selle kohapealt, et nimeliselt siin laimama hakkasin. Vabandus ei tulene nüüd sellest, et soovin saada leida kedagi uut... Kui see III maailmasõda kokku võtta siis elmaril on 200% õigus Ma toonitan, et olen selline väga otsekohese välja ütlemisega ning vahel ka väga solvav, aga see olen ju mina
˅ näita rohkem ˅
2010-04-29 18:39
Kah aasta jooksul nii mõnegagi kohtunud ja kõigi kohtumistega igati rahul!
˅ näita rohkem ˅
2010-05-01 11:32
meeskond: Millesk on vaja oma n.n. otsekohesust ja solvamis võimet e. oskust nii avalikult reklaamida?
Ma ei ole siiani suutnud aru saada inimestest kes tituleerivad ennast julm otsekohesteks ja tohutult ausateks inimesteks. Tuues endale õigustusels e. vabanduseks "Ma lihtsalt olen sellline." Kus juures seda tehakse paha tihti äärmiselt üleoleval ja ebameeldival stiilil.
Ked kutsub sellise olemusega inimene endaga suhtlema? Pigem eemaldab see Sinust inimesed. Tulemuseks on järgmine lause
"Pole mul neid vajagi kes mind ei mõista ja on lollid ja kitsarinnalised."
Kes on kitsarinnaline ja kes on loll on muidugi taas äärmiselt subjektiivne.
Mida külvad seda lõikad. Ja ei mingit raketiteadust.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-01 12:34
Kui otsekohesus ja solvangud, kergitavad ühe inimese egot, siis ühtäkki võid end avastada nurgas. Seltsiks vaid ego ja oma väike maailm, milles pole kohta teistele. Vaevalt et keegi soovib, sinna maailma kaaslaseks tulla. Aga üksiku hundi saatus on kurb
˅ näita rohkem ˅
2010-05-01 13:05
Nii ta on aga ikka ja jälle on neid ringi tiirutamas ja kilkamas. Ikka selleks et, meepotist mett kätesaada aetakse meetpott ümber ja vingutakse et meti roiskunud ja rikutud kuid loomulikult mitte ümberaja poolt vaid ikka kellegi kolmanda poolt.
Kohtumised on siin aga tõeliselt miule vähemlat jätnud väga , väga hea mulje. Vaatamata sellele et, olen mitte kõige sööja.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-01 13:12
Mõnel mehel on ikka väga kummaline arusaam otsekohesusest.Minuteada samastub otsekohesus ikka aususega,aga kättemaksuks fabritseeritud laim on hoopis midagi muud.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-01 14:07
Inimesi on ju erinevaid ja see on ju tegelikult just see mis teebki elu kirvaks ja võimaldab meil saada kogemusi. Muidugi kui seda võetkse vabalt ilma hindamata.
Sellised muidugi on negatiivsed ja neile endile tundub tuhiti et, see teeb nieid naiste silmis n.n. mehelikeks. Tavaliselt peitub aga seal taga hirm. Mind ei märgata, mind ei austata ja mind ei armastata. Tulemata selle peale et, nad ise tõukavad sellise käitumisega teisi endast eemale. Kahju tegelikult aga eks segi ole kogemus neile ja õpetund mida vaja selgeks õpida.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-01 14:10
Muidugi kehib kõik eelnev ka naiste suhtes. Pole ju sugugi harv näeha väikestest isehakanud "Saagimitest" kuid jah originaal Anu Saagim on parem kui need haledad koopiad. Saagimit on vaid üks ja ta on täiuslik.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-01 14:28
On ikka suur vahe,kas sa oled kõva tegija või üritad end sellena näidata.Kui tegija natuur areneb välja paljudest pisiasjadest,siis näitaja keskendub vaid lõpptulemuse eksponeerimisele.See on kui kehva vundamendi tõttu viltu vajunud maja,värvi palju tahad,vildakaks jääb ta ikka.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-01 16:31
Eriti vastik on selliste laimajate puhul see et see laimatav pole milleski süüdi olnud. Ta on inimesele vastu tulnud, olnud tema vastu hea ja lahke mida seesama pärastine laimaja ka ise tunnistanud kuid kuna ta pole oma eesmärki saavutanud ( suuresti omaaenda labase käitumise tõttu ) siis kättemaksuks mõtleb asju välja ja asub lahmima.
Ise olen siit kokku saanud kuid mingeid erilisi ebameeldivusi ( va see üks ) ei ole läbi elanud. Kõigi nende inimestega ( va mõni üksik erand ) saan siiani hästi läbi, suhtleme msnis, aeg - ajalt kohtume, kes on jäänud niisama heaks sõbraks, vestluskaaslaseks, kellega on jäänud miskit enamat. Kindlasti ei kahetse ma kontoloomist siia portaali kuigi tihti mõtlen et milleks mulle seda vaja
˅ näita rohkem ˅
2010-05-01 16:40
Barb: Mitte ükski heategu ei jää karistuseta!!!!
˅ näita rohkem ˅
2010-05-01 16:51
Sellest ammugi aru saanud
˅ näita rohkem ˅
2010-05-01 16:59
Kuritegu võidakse sulle andestada,aga pole veel kuulnud,et seda ka heateoga tehtaks
˅ näita rohkem ˅
2010-05-06 16:12
Ise olen kohtunud kahe naisega. Ühega ei sobinud ja teisega ei jõudnugi kuhugi, aga tema sõbrannaga oli päris lustakas ja keeruline kooselu alla aasta.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-17 20:53
Kohtusin... Väga meeldiv inimene! Ei kahetse!
˅ näita rohkem ˅
2010-05-21 03:17
Veel ei ole, alles eile registreerusin, aga kui kunagi peaks tõesti kellegagi kohtuma, siis usun, et see saab olema lahe. Kes teab, ehk isegi vägev
˅ näita rohkem ˅
2010-07-31 18:16
Olen kohtunud. Ja on meeldiv olnud
˅ näita rohkem ˅
2010-07-31 23:21
Ei ole ühegi ihalasega kohtunud ega kavatse ka, kuid tutvusi ikka sõlmin. Naljakas, niipea kui teatad naisele, et ei soovi kohtuda, lõpetatakse ka suhtlus.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-01 00:21
Komytea! mis mõtet siis sellel suhtlusel on, mis kuhugi ei vii?! ajaraisk!
˅ näita rohkem ˅
2010-08-01 01:00
Huvitav,mina küll selle üle kurta ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-01 01:50
Komytea: Mis siis nendel ihalastel viga et nii resoluutselt kohe?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-01 09:43
Kuidas ei vii kuhugi? Kas kõik suhtlused peavad sisse-välja nühkimisega lõppema?
Ja ei ole selliste peale sattunud, kel midagi viga oleks. Täiesti normaalsed Eesti inimesed on olnud.

Pole olnud põhjust foorumist teisi kasutajaid hoiatada. Raha, kõneaega ega hobusetarvikuid ei ole kerjatud.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-01 09:50
Komytea,millegipärast ma enam ei imesta,miks naised sinuga niisama suhelda ei taha
˅ näita rohkem ˅
2010-08-01 15:41
olen kohtunud mitmetega,kelle hulgas valdavalt meeldivad inimesed
˅ näita rohkem ˅
1
...
3
4
5
...
22