Foorum
1
2
3
...
20
21
22
2012-06-29 22:47
Jaa, naist sõnast ja asi ants Nüüd pole muud, kui hobene rakkesse ja kapakul sinna, mis gee pee ess näitas
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 22:51
Aikonpoiss, teadaolevalt on sheebatüdruk vägagi riukalik, seega oli see kaart ainult pisike viide, õige koht tuleb ise üles leida
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 23:00
Sheebatüdruk, Aikonpoiss pole just keenjus aga miskit ta ikka mõikab
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 23:11
See on tore, Sheebatüdrukule meeldivad nutikad inimesed
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 23:15
Sheebatüdruk,see tunne on vastastikune ja Aikonpoiss tunneb juba kohvilõhna, kuuleb Sheebatüdruku helisevat häälekaja ja kingakontsade klõbinat
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 23:31
Aikonpoiss, siis kui sa oled oma troikal sheebatüdrukul külas kohvil käinud, siis võime mõlemad selles teemas siin kõna häälega mõlemad kuulutada, et meie oleme kohtunud
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 23:42
Njaa, Sheebatüdruk ja see kuulutamine saab olema värvikas, sisaldades kõiki peensusi ja pikantseid seiku alates kohvist ja lõpetades peene pesu ja siidilinadega
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 23:53
Aikon nagu sa tähelepanid siis peenikest pesu on kuhaja, puuduvad aga paraku siidilinad
˅ näita rohkem ˅
2012-06-30 00:09
Sheebatüdruk, me harutame selle pesu siidiniitideks ja heegeldame linadeks, siis alles algab meie armurõõmude nautimine, millesarnast pole ihas enne kuuldud
˅ näita rohkem ˅
2012-06-30 00:14
Aikon, austa ehedat prantsuse käsitööd
˅ näita rohkem ˅
2012-06-30 00:30
Sheeba, Prantsuse käsitöö, saab hoopis uue väärtuse, Eesti käsitöömeistrite käe all, kui minu pakutud idee teoks teha
Omal ajal toodeti Valgevenes suuri ja raskeid kaevanduse kallureid, mida usinasti ostsid pisikesed jaapanlased, et anda neile uus hingamine, elik väärtus, seeläbi, et sulatasid need tuttuued kallurid üles, ja saadud metalist valmistati palju palju sõiduautosid
˅ näita rohkem ˅
2012-06-30 00:40
Millegipärast ma arvan eestimaised karedad raskest põllitööst parkunud käed rikuks selle peene ilu, mis on sinna sajandeid ilu ja glamuuri sisse kootud hinguse. Tegelikult ma jumaldan seda kunsti, mida ma müütan. Selles on mingi eripära ja omamoodi aura. Ja usu või mitte aga see avab nii mõnedki uksed. Katse eksituse meetodil katsetatud. Nii enda kui teiste katsejäniste peal
˅ näita rohkem ˅
2012-06-30 00:59
Sul võib tõepoolest õigus olla, sest kellegi poolt loodut jäljendada, adumata selle sisu, mõistmata hinge ja teadmata ajalugu, oleks plagiaat.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-30 01:02
Just nii Aikonpoiss, aga miks sa pildi oled maha võtnud?
˅ näita rohkem ˅
2012-06-30 01:14
Eks ole seda pilti juba küll nähtud, kel huvi
˅ näita rohkem ˅
2012-06-30 02:06
Ahh, need nooruse muretud mängud.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-30 02:30
varsti sheebatüdruk murdub
˅ näita rohkem ˅
2012-06-30 08:42
Aina tobedamaks see foorum läheb kui teemad läbuks muutuvad ja midagi asjaliku enam öelda pole.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-30 10:10
Üksikud inimesed. Mis neil pikkadel õhtutel ikka muud teha on. Las ajavad mulli. 10netega on see ruum kinni makstud ja tore kui keegi selle ära kasutab.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-30 10:25
Elmar. Ole hea, loe palun kokku mitu reaalselt erinevat inimest siin foorumeid 95% ulatuses külastab?!(ühe kasutaja mitu kontot on ikka üks inimene ju) ----kas 10 isikut saad?!?!??! ---mööndustega............ ---noh ja usud, et uus asjalik ja tulvil ülipõnevat muudkui kuskilt lisandub samade olejate ajudesse!!!! Ilmselt ju mitte.
-----seega ainus võimalus ongi lihtsalt ajaviiteks läbustada või võtta nö. suvepuhkus, nii nagu seda sõbranna Demi tegi!!!
---värske veri kuluks ju ära küll foorumitesse!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-06-30 12:33
Õigus uued tulijad oleks foorumi tõesti oodatud.Ka Demi tegi mõndagi siin põnevaks.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-30 12:38
Laadenbin, ma küll ei tea mida sa "murdumise" all silmas pead. Kui sa arvad et sheebatüdruk aikoniga voodisse jõuab siis selles osas on sul küll vale arvamus. See pole sheebatüdruku eesmärk kohe kindlasti mitte. Selle peale võin ma sinuga käed lüüa.

Elmar- kui sinul on igav, siis on alati võimalik ju ise seda koloriiti siia tuua. Ikka on nii et kui näed midagi mis vajaks parandamist, siis võta kätte ja tee ära. Rahulolematust üles näidata oskame me kõik.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-30 13:36
Laupäevast, kallid kaaskodanikud
Elmar, hetkel on siin põnevust küllaga, kui suundud foorumi päevateemasse , kus toimumas spionaazhivõrgu paljastamine ja tabatud terroristide risti löömine
Sheebatüdruk, Sa oled kindel kui kalju aga õrn nagu liblikas ja sepst pole ka Aikonpoisil mingit eesmärki, mis tarvitaks sängi aga Laadenibin, noh tema heitis nalja, temale omasel kombel
˅ näita rohkem ˅
2012-06-30 13:42
läbuks läheb seepärast et meil pole korralekutsujaid andministraatorid ja muud tegelased ei viitsi kogu seda jama ohjes hoida, millest on mõneti kahju, eks see portaal ole juba kord kahtlase maigu saanud ja ega siin ei aitaks vist enam ka suured ümberkorraldused
˅ näita rohkem ˅
2012-06-30 13:56
õigus, aikon, sängis ongi natuke nagu ebasportlik, soovitaksin näiteks...autokapotipealset?
˅ näita rohkem ˅
2012-06-30 14:15
Ma tänan isand Mykan, sooja soovituse eest paraku Aikoni kärbatanud arusaamadesse ei mahu metallimaiguline ühteheitmine, eriti kui subjektiks on niivõrd kaunihingeline naene, nagu seda Sheebatüdruk on.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-30 14:21
Kaunist laupäeva kõigile,

Aikonpoiss, tegelikult olen ma tiba hämmingus ja ei suuda ära mõistatada, millega ma sinu küll ära olen suutnud võluda? Et mul nüüd selle vastu midagi oleks, aga ma ei ole selle nimel tõesti mitte midagi teinud
˅ näita rohkem ˅
2012-06-30 14:28
isand Aikonpoiss, sellele on ju lahendus, pead seda tegema lihtsalt mittemetallist kapoti peal, süsinikkiust ongi praktilisem, ei lähe mõlki, pärast lihtsalt pühid lapiga ära need plekid, mis sheebatüdruk sinna jätab ...või siis jätad mälestuseks, kui pole lappi käepärast
˅ näita rohkem ˅
2012-06-30 14:32
Sheebatüdruk, ega selleks peagi midagi tegema, piisab olemasolust.
Kas lill on midagi teinud selleks, et mööduja teda ainiti imetlema jääb, pakun et mitte...lill lihtsalt on oma ilu ja olemusega ja ta ei ole kohustatud millekski.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-30 14:37
Fui mykhan, rikud oma lihtlabase sugutegemise mõttega meie hingestatud suhtlemise ära. Et sa ka muust kui vaid sexist ei oska mõtelda

Tänan Aikonpoiss, eks see vist tõesti olegi nii, et ei peagi midagi muud tegema, kui vaid kasvama
˅ näita rohkem ˅
2012-06-30 14:45
kuidas ma siis rikun, kui noored väga hingestatuks lähevad siis peabki keegi vanem ja eluogenum silma peal hoidma, et nad mingil mittesobival pinnal seda lõpuks tegema ei satuks, nagu metallist kapott näiteks, sest kenade kehade õõtsumisest ei pea ju ometi mingi kolin sündima ja mõlk järgi jääma. Et ma olen teile siin nagu guvernandi ametis või nii Pärast siis võite mind tänada ja hea sõnaga meeles pidadada kui helgeid mälestusi heietama hakkate
˅ näita rohkem ˅
2012-06-30 14:45
Isand Mykhan, minu kõrgeste arenenud esteetikakoodeks ei võimalda seesarnast labasust mitte toimetada, kus kaunis daame oma ihu peab labastama miskil kapotil, olgu see carboneumist või aurumist
Jaa jaa, Sheebatüdruk, mõni asi, nähtus, olevus ei pruugi midagi teha, kui vaid olla, et temast rõõmu tunda.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-30 14:51
Isand Mykhan, Aikonpoiss kinnitab veelkordselt, et tema mitte ei näe roosinupus sugutegemise subjekti, vaid ainult ja tingimusteta esteeikalist objekti, koos sellega kaasneva intellektuaalse naudiskeluga
˅ näita rohkem ˅
2012-06-30 14:51
aivai, aikonpoiss, oled moraalselt vahepeal natuke langenud, järgi andnud kõrgetes moraalsetes standardites. Üks noor härrasmees ei tohi isegi mõttes daame ihu kapoti peal labastama, õnnistama ikka õnnistama ja pühitsema peab üks ontlik härra daame ihu carboneumist kapoti peal
˅ näita rohkem ˅
2012-06-30 14:57
Isand Mykhan, ma tunnentan Sinu jutluses silmakirjalikku ja jumalavallatut sektanti, kes ristimärgi varjus kiimast Soodomat ja Komorrat esindamas
˅ näita rohkem ˅
2012-06-30 15:00
Kallid kaasfoorumlased,

Tabasin mina täna siin foorumis suurest igavusest ringi kolades huvitava nähtuse. Esimeses teemas sõimeldakse ja alavääristatakse naise ilu (nii füüsilist kui vaimset) ja viimases toimuv on kardinaalselt vastupidine. Inimesed on ikka huvitavad olevused küll
˅ näita rohkem ˅
2012-06-30 15:04
Paha vaim on kahtluseussiga sinu süütut vaimu mürgitada võtnud, heida endast eemale need kurjad mõtted ja võta see roosinupp õnnistada et ta veelgi säravamalt õitsele lööks ja ära siis unusta ka seda õnnistamist karboonist kapoti peal jäädvustada ja näita siis ka teistele et kõik sellest innustust saaksid. Kas tohiksin soovitada veel kirsipunast autot
˅ näita rohkem ˅
2012-06-30 15:08
esimeses teemas karastub kaunite naiste vaim, armideta võitluses muutuvad nad sitkemaks ja seda kaunimaks uhkelt paisuvad nende rinnad ja punnituvad kaunid kannid. Viimases teemas jälle toimub aikonpoisi kõvera kaela sirgeksajamine, et ta mitte eemaltvahtimise perverssel moel naise ilu ei jumaldaks
˅ näita rohkem ˅
2012-06-30 15:10
Sheebatüdruk, erinevus rikastab
Isand Mykhan, mina kui Jumala silmes lihtne ussike, ei võta muuta seda, mida looja oma inimmõistusele adumatu loominguga on maailmale kinkinud Ühtlasi lükkan otsustavalt tagsi Sinu poolt pakutud punase automobiili
˅ näita rohkem ˅
2012-06-30 15:19
Aga kui meie sheebatüdrukuga leidsime, et just kirsipunane automobiil oleks ilus kuni daami keha õnnistamise altariks, siis ei peaks sina hakkama oma potisinise jonni ajama. Siiski olgu, kui sa muidu kogukonna lootusi ei peta, siis võime ju selle järeleandmise ka teha. Aga siis olgu kroomitud sumpsiotsad, vähemaga sheeba ja fännklubi ei lepi
˅ näita rohkem ˅
2012-06-30 15:29
Isand Mykhan, kauni daame keha õnnistamiseks pole ilmtingimata tarvilised materialiseerunud nähtused, kuna seesuguste pärisosaks on ajahamba poolt puretut saada ning jäädavalt põrmustuda.
Õnnistada naise keha läbi suielise ülistuse ja hingelise jäädvustuse, annab temale igavese sälivuse
˅ näita rohkem ˅
2012-06-30 15:32
Mykhan, ma pole sõnagagi ei laitnud ega heakskiitnud automobiili peal ihade rahuldamise mõtet. Ma ei kujutaks tegelikult seda tegevust sellises kohas ette Mis aga auto värvi puutub siis see pani mind muigama, kuma mul endal on just selline armas 4 rattaline sõbranna, kellega me päevast päeva käsikäes ringi liigume. Sheebatüdruku sarnane, armas, pisike ja punane
˅ näita rohkem ˅
2012-06-30 15:36
Hmm, kas tohiks esitada Sheebatüdrukule intiimsemat laadi küsimuse, ja nimelt ...et, miks on Sheebatüdruk punane?
˅ näita rohkem ˅
2012-06-30 15:38
Sheebatüdruk, see om hetkel meie muredest väikseim, sest loomulikult pühendunud guvernandina ma lahkesti õpetan, kuidas see käib, kui see hetk käes on, hetkel on suurem mure murda aikonpoisi vastuseis, kes oma suures laiskuses ja demagoogilises sinu keha õnnistamisest kõrvalehiilimises näitab lugupidamatust sinu taevaliku ilu vastu
˅ näita rohkem ˅
2012-06-30 15:41
Aikonpoiss, sheebatüdruk oli kunagi punane, tänasel päeval on tal vaid erk punast karva 4 rattaline sõbratar Olgugi et värv on muutunud on ta ikka selline pisike nagu tema punane sõbratar
˅ näita rohkem ˅
2012-06-30 15:59
Hmm, Sheebatüdruk, ega Sul ometigi mõningasi sugulussidemeid kameeleonide värviküllase perekonnaga ole?
˅ näita rohkem ˅
2012-06-30 16:18
Aikonpoiss, kõik naised on sugulussidemetes kameeleonidega, kas sa pole seda täheldanud oma pika eluea jooksul
˅ näita rohkem ˅
2012-06-30 17:01
Sheebatüdruk, mina oma üüratult pika eluea jooksul olen täheldanud, et osad naised omavad tugevaid sugulussidemeid mürkmadude kireva seltskonnaga
˅ näita rohkem ˅
2012-06-30 17:34
kohtumised ja kogemused. hmm. huvitav on see et mida rohkem sind maha tehakse seda suurem huvi sinu vastu näib olevat. päevast-päeva kirjad inimestelt kes sind portaaliväliselt näinud ja tutvuda soovivad, lausa jõuline pressing käib. suguõdede sõnul oled aga kole, väärtusetu, ei kõlba kuskile, ometi on enamuse nägijate arvamus sootuks muu kui see leim.
mida iganes, igaüks arvab endast nagu õigemaks peab, pole ennast kunagi inetuks või väärtusetuks pidanud, vastupidi. tore et oma isiksuse ja eksistentsiga selle konnatiigi kihama löönud ja austajate rõõmuks jätkuvalt edasi
˅ näita rohkem ˅
2012-06-30 17:40
Aikonpoiss, eks see looduslik ellujäämise instinkt naissoo esindajatel. Olles füüsiliselt siiski nõrgemad kui mehed, peab neilgi olema olemas võimalus ennast ja oma ego kaitsta ja eks siis ju võetaksegi kätte see ainuke võimalik variant enesekaitseks. Ega madu ju ka ei ründa lihtsalt sellepärast et tal on paha tuju, ikka sellepärast, et keegi on tema turvalisust kuidagi ohustanud
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
20
21
22