Foorum
2008-07-30 14:47
to gunson !

jutt jumalast 6ige sul
˅ näita rohkem ˅
2008-08-11 13:21
olen kohtunud ja oma valikuga äärmiselt rahul...
˅ näita rohkem ˅
2008-08-27 01:15
sellex me ju siin olemegi...80% kogetust - "väga hea", 10% - "hea" ja 10% - "me lihtsalt ei sobi!"
˅ näita rohkem ˅
2008-08-27 23:17
Jep, sain isegi toreda tuttava endale, kellega pikalt juba suhtleme, ka niisama
Kuigi naisi ja paare hoiataks ühe sellise toreda tegelase eest , kasutajanimega "justmen" , kes tundub esmapilgul tore ja laheda olemisega, kuid kui õhtu kätte jõudis ja me jookide ja külakostiga ukse taga olime taksoga jõudnud, siis ei vastanud enam telefon kunagi
˅ näita rohkem ˅
2008-09-02 03:23
mina kohtusin ka .taavi rassmanniga .sexikas ja armas poiss ta .terveks eluks jääb meelde super kutt ..
˅ näita rohkem ˅
2008-09-12 17:01
mina kohtusin serjoogaga kehtnast . ta siiani mu kõige parem pruut mitte kellelgi pole nii head peput .
˅ näita rohkem ˅
2008-10-12 11:14
kohtusin..esimene mulje oli hea, et oleks wõinud edasi suhelda...aga mees oli tühja jutu ajaja...kõige wäiksemadki lubadused jäid täitmata...rohkem wõimalust ei tule ka tal wastupidist tõestada..
˅ näita rohkem ˅
2008-10-14 16:57
Senikogetu on olnud väga positiivne.
˅ näita rohkem ˅
2008-10-22 18:04
Olen kohtunud. Väga positiivsed kogemused.
˅ näita rohkem ˅
2008-11-10 19:19
Olen kohtunud ühe naisega, ääretult positiivne kogemus oli
˅ näita rohkem ˅
2008-11-14 12:13
Mul ei vea, olen leidnud aina neurootilisi vanatüdrukuid Kellel latt on nii kõrgel, et kõnnivad ise vabalt alt läbi Hea, et mõnega seksiks pole läinud. ilmselt viga minus, olen ise usaldusväärselt segane
˅ näita rohkem ˅
2008-11-17 01:30
Mida sa siin krt kohtud faak naised ei suvatse isegi kirjadele vastata kerjavad aint 10neid nagu rate.ee juba ausõna
˅ näita rohkem ˅
2008-11-17 05:09
Viimasega samal arvamusel.Isegi kahte s6na-ei soovi- ei viitsita trükkida.
˅ näita rohkem ˅
2008-11-22 07:24
olen küll kohtunud
˅ näita rohkem ˅
2008-12-08 09:58
Jah olen. Kogemused ainult positiivsed. Kahel korral sattusin kokku endiste tuttavatega, algul oli naljakas häbitunne, hiljem hea seks. Oleme ka edaspidi voodis kokku saanud.
˅ näita rohkem ˅
2008-12-11 12:52
Meie lugu järgmine: oli mõte,et võiks mõne naise või paari kampa võtta,ühel õhtul tuli siis kiri pildita kasutajalt.Neile vastame tõesti ainult siis,kui ilusasti kirjutatud kiri Tavaliselt ütleme neile viisakalt,et pildita ei tahaks suhelda.Kuidagi hakkas aga kirjavahetus arenema kasutajaga mulonsuur. Lõpuks andsime ka msn'i ja tuli välja,et poisil jutt päris viisakas ja mingisugune imelik ei tundunud. Tema ankeeti uurides oli seal kirjas,et ta üksik,aga uskusime,et paar,sest msn'is saatis ta meile kolm pilti enda "naisest" ja ühe endast. Saatsime talle ka paar pilti meist. Vahetasime telefoninumbreid ja leppisime kohtumise kokku kolmapäevaks. Nagu lepitud,võtsime hotellis toa ja jäime neid ootama.Paar minutit peale kaheksat helistasime,algul telefon kutsus ja siis järsku kinnine toon.Kusagil 10-15minuti pärast proovisime uuesti,ikka kinnine toon.Saatsime igaks juhuks sms'i,kes teab,äkki on roolis ja ei saa rääkida.Raporti kohaselt sai ta sms&#...
˅ näita rohkem ˅
2008-12-15 01:43
olen kohtunud ja väga lahe ja võimas oli tal polnud siis veel siin pilte aga otsustasin talle kribada hakkasime kribama sain ta msni jne.suhtlesime ja sobisime hästi ning kõik nagu juhtus ise enesest.väga vine oli ma arvan ,et nii siit kui ka mujalt on võimalik ikka keegi sobiv enda jaoks leida.ma pigem arvan ,et osad on siin liiga agarad ja pealetükkivad.sellega peletavad nad naisi eemale ja mitte ainult endast vaid ka teistest kasutajatest.kuna mõeldakse ,et enamus siin on sellised aga ei ole juu.olen küll siin päris toredaid ja lahedaid inimesi näinud.suve alguses leitsin kellegi täiesti juhuslikult ratest.kuidagi läx jutt käest ära ja kohtusime korduvalt tahtsin öelda ,et mõelge vähe suuremalt kui ainult iha.ee w midagi sellist.olge mõnusad
˅ näita rohkem ˅
2009-01-04 21:29
Olen trehvanud küll ning kogemus on positiivne. Selge on see, et teatud materiaalne suunitlus sellega kipub vahel kaasnema. Aga kitsipungad peaksid sotsiaalmajades suhtlema mitte igal pool tegijat tegema. Ja eks rumalad saavad mitte vaid siin, vaid igal pool kottida. Kuigi ega väga ka viisakatele pöördumistele alati vastata.
˅ näita rohkem ˅
2009-01-07 13:36
olen kohtunud ja õnneks ainult positiivsed kogemused,siiani
˅ näita rohkem ˅
2009-01-07 17:05
Olen kohtunud on meeldejäävad olnud Kuid on ka alt ära hüppajaid
˅ näita rohkem ˅
2009-01-08 13:16
Kameelia minuga ei taha kohtuda ....aga kes saabki pahaks panna kui ma pilti ei ole üles pannud Kokku saanud küll, ainult et ühe vana tuttavaga keda siin ära tundsin. Korda kolm olen pidanud ka ära ütlema, ettevalmistamseks aeg oli kahjuks väike .....pisar tuleb silma meenutades kui hijaaegu ei saand väga kenale Pärnu paarile miskit huvitavat kokkusaamis kohta välja mõelda. Häbi minule
˅ näita rohkem ˅
2009-01-12 15:44
Ei ole veel kokkusaanud! aga ehk kunagi ka õnnestub kui siit üldse leian kellegi normaalse!!
˅ näita rohkem ˅
2009-01-13 09:00
Tibuninnul on ankeedis manitsus meestele et ÕPPIGE OMETI KIRJUTAMA aga endal on kommentaaris kirjaviga sees...no võib-olla ka kogemata,ma ei tea aga kui teistele neid vigu ninapeale visatakse siis võiks ikka ennast kõigepealt kontrollida....Ja veel-mina arvan et siin on NORMAALSEID mehi küllaga,ütleks et isegi enamus mehi on aga ilmselt sinu latt on nii kõrge et mahud isegi püsti selle alt läbi käima...
˅ näita rohkem ˅
2009-01-13 14:25
oma kogemuste pohjal voin veel oelda,et siin ON normaalseid mehi!
˅ näita rohkem ˅
2009-01-15 20:19
Siin on ka mõni normaalne naine,nagu eluski.Ise tean!
˅ näita rohkem ˅
2009-01-26 14:56
No kuulge mehed,kui näiteks mulle saabub neid kirju kümmnete viisi, max on olnud 35 kirja ööga...siis juhtub, et mõni kiri jääb hoopis kahe silma vahele. Aga kui see nii oluline siis eks tuleb teie viiti see copi-paste selgeks saada Aga mis puutub kohtumistesse, siis rääkige vähem ja tehke rohkem! Heal juhul 1 mees 50st tuleb kohale...olen kohtunus ja 90% olen ka rahule jäänud...edu kõigile neile kel lisaks heale jutule ka piisavalt julgust asi teoks teha
˅ näita rohkem ˅
2009-01-28 15:02
katiga täica nõus, viimasel ajal siin ikka rohkem neid kiibitsejaid...no panex siis oma profiilis kirja, et kohtumine ei huvita või annax kohe teada, aga ei, moositaxe kuude viisi ja kui midagi konkreetset on kokku lepitud - kaob tüüp nagu mutiauku! ästi nõme käitumine, mehed!
˅ näita rohkem ˅
2009-01-30 10:09
Mul vastupidine efekt, nagu konkreetsemaks läheb, siis kaovad naised kuhugi ära. Nõme käitumine naised!
˅ näita rohkem ˅
2009-01-30 11:14
To havesex:viga selles,et sellised pildid nagu sinul,äratavad reeglina huvi vaid käsitöömeistritele.Potensiaalsed kohtajad tahavad näha midagi muud.
˅ näita rohkem ˅
2009-01-30 12:52
To jfjm: Usun Aga neid muid pilte ma avalikult eksponeerida ei soovi lihtsalt. Kui jutule saadud, siis on ikka nabast kõrgemalt pilte ka endast jagatud
˅ näita rohkem ˅
2009-01-30 13:20
Esmamulje on määrav
˅ näita rohkem ˅
2009-02-01 18:37
huvitav, kuidas nii vähesed mehed selle peale tulevad, et on täiesti võimalik teha pilte, kuis ei jää nägu näha (ega ole muudmoodi äratuntavad) ning mis on samal ajal paljastavad ja erootilised. rohkem fantaasiat!!!
siinsamas foorumiski ju selliseid kasutajaid mitu, kes selle piiri ära tabanud on... võtke Å¡nitti!
˅ näita rohkem ˅
2009-02-03 05:35
ega veel ei ole jah...aa töenäliselt hakkab varsti midagi toimuma...näis mis sest tuleb...
˅ näita rohkem ˅
2009-02-18 02:26
pole veel kohtunud
mul aega ju on tegelt, ma alles liitusin
˅ näita rohkem ˅
2009-02-18 09:14
rubenesque: Hea meelega õpiks sellise pilditegemise ära palju kursus maksab?
˅ näita rohkem ˅
2009-03-02 17:46
Olen kokku saanud küll kahega lausa
esimesega suhtlesime pikalt msnis ennem kui üldse kokku saime ja tal ka ei olnud pilte siiamaani pole tal siin pilte üles ja temaga on kogemused super...kaks korda siiani kokku saanud tahaks veel isegi
ja teisel olid siin ka pildid ja suhtlesime ka päris pikalt pikalt...ma ka ei saa siin igaühega välja joosta kohe
muidu ma arvan ise isiklikult et poolte meeskasutajatega juba väljaskäinud
ei jõua juuu
˅ näita rohkem ˅
2009-03-20 00:47
15aastad tagasi oli juhus ma helstasin ühele tüdrukule tallinna ja tahsin kokku saada ja ta oli nõus ma aga siis tõdasin rongile ja sõitsin tallinna ja en näe tuleb minule vastu 2tüdrukud ja ühte nägu ka veel.
Ja siis ma mõtlesin kumb on kumb.
˅ näita rohkem ˅
2009-03-24 21:25
Tore kogemus oli,kui hobustega tallinna jöudsin,oli vastav telefon välja lylitatud ja kodu jöudes avastasin,et vastav konto ka plokkitud!köik ei ole kuld...
˅ näita rohkem ˅
2009-03-29 17:28
kahjuks ei
˅ näita rohkem ˅
2009-04-03 13:02
saabusin ka just kokkulepitud kohtumiselt.....mees ei ilmunud kohale ega vaevunud ka helistama...WTF! vääääga nõme olukord
˅ näita rohkem ˅
2009-04-03 18:04
Noh,näete siis:eestis on veel,huumorisoonega inimesi .kahju ainult ,MUST-HUUMOR .
˅ näita rohkem ˅
2009-04-09 17:46
Olen kokku saanud nii naiste kui mõne paariga. Paaridega kogemused on kõik väga meeldivad olnud. Naistega kohtumised on eranditult kõik põnevad kuid paar nendest on ka ainult põnevusega lõppenud. Pole onnud n.ö "my cup of tea" Osade inimestega suhtlen siiamaani, kas hel või msn teel. Siin on väga lahedaid tegelasi.
˅ näita rohkem ˅
2009-04-13 08:49
Ei saa kurta! Postkasti ujutas alguses küll kõntsaga üle ja tera leidmine nende seast polnud lihtne töö. Aga kohtumine venis mõnusalt paaripäevaseks oli ülivõrdes kiidetav! Arvan, et kui õnnestub selliseid kohtumisi veel ja veel leida-pidada, siis pole see sait siin asjata
˅ näita rohkem ˅
2009-04-15 11:27
XMargitX usu mind see sait ei olegi asjata
ikka on mingi point ka sellel
˅ näita rohkem ˅
2009-04-22 13:30
Ooo, Margit, tänan Sind! Mul polnud aimugi, et Sa ülivõrdes kiidad
˅ näita rohkem ˅
2009-04-22 16:22
ei tea kas muuta tohib arvu???
kuid teen seda siiski nüüdseks 6ega kokku saanud pole nad kuhugi kadunud
˅ näita rohkem ˅
2009-04-29 10:22
Ikka on olnud kohtumisi, mõned eriti meeldejäävad
˅ näita rohkem ˅
2009-05-07 02:05
ei ole,ma selline süütuke ja arg
˅ näita rohkem ˅
2009-05-10 23:06
MUUDAN 10mnega
˅ näita rohkem ˅
2009-05-11 14:10
Nii ! Avaldaks siis oma arvamust kah. Olen aasta jagu kasutaja olnud. Kirju olen saatnud 20 ringis. Vastused olen saanud 3-lt ja kui uuesti kirjutan, pole enam vastust tulnud. Küsimus naistele: Mis on SISUKAS kiri??? Selline kus ma "jahun" kogu oma eluloo ära ? Ega ma pole ju mingi hiromant, kes arvab ära mis naist huvitab. Isegi paari rida ei viitsita vastu kirjutada. Siis suur protsent naisi tahab sponsorit!!! No kui ma otseselt tahan seksi eest maksta, siis löön kohe lehe lahti ja neid pakkujaid on küll ja küll. Mitte, et ma kooner oleks, kui ikka naisega kohtumine, siis loomulikult minu kulul. Ja teenin ka piisavalt, et meeldejääv õhtu korraldada. Olgu, esialgu aitab. Kui jäin nüüd mõnele naisele silma, siis kirjutage mulle. Ma vähemalt vaevun vastu kirjutama. Ja oskan igal teemal rääkida-kirjutada.... Kokkuvõttes EI OLE kohtunud VEEL.....
˅ näita rohkem ˅