Foorum
1
...
17
18
19
...
22
2012-06-29 11:06
Vaatan mina, et kõnetusviis "kodanik" on viljakasse pinnasesse külvunud ja juurdub aiva sügavamalt ja kindlamalt Siit loo moraal..."Sõna nagu linnukene, lased suiest välja ja kinni enam ei püüa"
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 11:24
Miks tumm.. Ma pole täna vist just kõige helgema epaga.. tuhkagi ei saa aru.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 11:25
peaga pidi olema ja kas mul on mingi probleem?
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 11:31
noh, siis mees ei saa eriti vigiseda, ta võiks ka natuke opakas olla, et teised naised teda ei tahaks
ma tean kedagi, kes nendele kriteeriumidele vastab
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 11:40
selliste inimeste jaoks on vist hooldekodud??
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 11:45
oled sina ikka pirtsakas, midagi ei meeldi.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 12:07
Nii siis. Külastasin eile 36a tibinat.
Tegin kohe uuringut sellel teemal.
Vastus oli lihtne. Ise tead, kas võtad kaasa midagi või ei võta. Lisaväärtust see minule ei pidavat andma. Pesuraha kohta öeldi, et tema musta mehega ei kepi ja pesuraha arvestust ei hakka ka pidama.
Teed ja küpsist pakuti. Peale seksi on hea midagi peale rüübata, kui higiseks võtab. Mitte, et külalislahkust näidata.
See, et peab midagi tooma ja midagi kinnimaksma. On teenusepakkujate mentaliteet.
Sheeba. Kas sa minu äraminnes ka tükikese kooki teepeale kaasa annad?
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 12:30
Surnud mees on kõige parem mees, sellel vähemalt ei tõuse.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 12:34
Sheebatüdruk, kui mina oma isikliku kiluvõileivaga Sinu vigvami astun, kas Sina pakud mulle toobikese tulivett või lähkrikese kääritatud mõdu?
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 12:35
Ise tead kas võtad, vastab naine seetõttu, et ta pole küsija tüüp ja see tekitaks temas odava tunde kuid võid kindel olla, et tal jääb hea tunne kui härra ilmutab natuke mõtlemisvõimet ning jagab ise midagi ilma küsimataga kaasa tuua.. seda enam, et peale seksi kipub härral endalgi kere heledavõitu olema ning ma ei kujuta päris hästi ette kuidas täisjõus meesterahvas läheb naisterahva ja tema laste külmikut tühjendama.....
Selge see, et naine ei küsi ka pesu jaoks tehtavate kulutuste katteks sentigi, sest uhkus ei luba. Kuid kui härra ilmutab tähelepanelikkust siis pole ta kade tegema ise väikest kingitust naisele.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 12:43
Mind need pitsid ja satsid ei pane karvavõrdki tõusma, siin aga võite rahumeeli oma tütrekeste omi kasutada ja kaasaarvatult sisukestega.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 12:48
See oleneb naisest jah. Mõni näiteks võib ennast tunda just odavana, kuna talle tuuakse asju ja siis tunneb, et PEAB nüüd kohe sesima selleest.
Igasuguseid on.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 13:02
Hmm, parma, see on komplitseeritud küsimus, kui me nüüd personaalselt sinu isiku ette võtame ja eriti veel selles kontekstis, et sina minu poole üldse satuks aga no mine tea, ehk annaks prügikoti sulle kaasa, et selle prügikasti viiksid no ja kui on midagi sellist nagu koogid jms siis selle pakiks ka kaasa sulle (ma nimelt ei söö magusat) mis sellest ikka minema visata.

Aikonpoiss, no mida ma sulle siis pakuks, ehk väga head ja kvaliteetset punast või valget veini sinna kiluleiva kõrvale. Seda on mul alati kodus olemas. Ma isegi arvan, et punane vein sobiks sinna kilu kõrvale paremini, kui valge.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 13:31
Sheeba. Ära muretse. Sinusuguse juurde ma ei satu, kellele PEAB alati midagi kaasvõtma. Nagu litsimajja läheks.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 13:45
parmaleikin, kas sa naised kaissu ikka võtad ( veedad nendega öö ) või kuulud ka hüpiknukkude kilda?
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 13:45
Kui nüüd ikka poisterahvas hambad ristis ja nina alla tuliseid kuradisi podisedes kena tüdruku juurde minnes lilleoksa turult kaasa haarab, ega see tüdrikut nüid ennast väärikana küll tundma ei pane. Mina ei tia. Vanasti oli haridus väike ja hambad katki, aga kui ikka miskit teha taheti, siis raatsiti ka ivakese vaeva näha. Ja kõik see kaissupugemine tuli ikka suure armastuse pärast, mis südamesse ega jalgevahele enam ära ei mahtunud. Mis mina arvan, et kui ikka lihtsalt lihaimu peale tuleb poisterahval, siis võib ta massinaga ka oma asja korda ajada. Mistarvis siis tüdrikut kulutada ja puhtaid linu lörtsida. Ikka miskine ihaldatuse tunne piaks tüdrikul tekkima, et just teda tahetakse ja just tema on see kõige kaunim täht taevas, kelle pärast poisterahvas jalad rakku jookseb. Lugupidamine ikka käib asja juurde. Kas tullakse siis lilleoks või verrari võtmed näpu otsas. Oolima peab, eks siis saa kohviasjad ja pesemisekulud ka kõik kenasti jutti. Kui just inimene avalikku sauna ei pia nigu siin üks vaikivtüdruk kõneleb.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 13:49
Kui ferrari võtmeid ei ole, ega siis ei hooli kah!
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 13:52
Kallis Parmaleikinikene, ega siis pole vahet, kas on lilleoks vai verrari võtmed. Piaasi, et ikka südamest tuleb.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 13:54
avalik saun on siiski omadele kui mees tuleb naisele külla siis eeldaks et ta on jõudnud ennast juba üle loputada ning tuleb pestud, kustud, kammituna, ei kujuta küll ise ette et lähen mehele külla ja esimese asjana aga vee alla, kes neid juukseid ja meiki kohendada jõuaks, ikka varemalt sellised asjad korda. meestel ültse mingi eriline pesemise kiiks, 3-4 xda päevas vee alla, enne tulekut, kohaolles ja pärast minekut ka ja kui veel türa ning tühi hing enesega kaasas siis ei viitsi sellist lontrust küll pikalt pidada.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 13:55
Kord olla isegi vaene katlapaikaja kuningatütre sängi pugenud, sest ilus armastus oli. Egas siis verrari veel meest tee, kui tal südame koha suul must auk.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 13:57
Sheebatüdruk, ma tänan Sind Sinu külalislahkuse eest ja ühtlasi pakun haugata ampsukese kaks, oma õrnade kätega valmistet kiluleivast, misläbi loodan võita Sinu jäägitu truuduse ja sügava armastuse minu kuivetunud aga ometigi rõõsa ja priske ihu vastu

Parma, kombekale kodanlase kohaselt on juba aastatuhandeid külla mindud pisukese meeleheaga, oli selleks siis priske mammutikints või uuemal ajal ka pikitud konnakoib Mis aga puudutab litsimaja külastamist, siis sinna asutisse pole tõepoolest paslik tort näpus sisse jalutada, kui just kreemised sugurõõmud mõttes ei mõlgu
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 13:59
tegin väikest taustauuringut, vanemad mehed ikka tühja käega ei tule ja jook, söök ning muugi meelehea oleks kaasas või sind kohapeal ootamas, mingit probleemi poleks ja pakkumisi tuli ohtralt.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 14:01
Mis sa, tütrekene, siis kohe pahandad. Egas siis keski ei sunni. Ja natukese mehe lõhna piab ikka mehel küljes olema. Kui ikka lõhnab nigu peen preili, siis pane aga pesulõksuga hingamiseelundid kinni. Sina, vaikiv tüdrik, sa ikka vali oolega. Egas need pesukarud kaua ei kesta.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 14:02
Tuua võib nänni igaüks ja las toovad kui tahavad. Point on selles, et seda nänni OODATAKSE lausa. Kui ei too, oled mõttetut töll. No kuulge. Milline normaalne naine nii ootab seda nänni. Mis sellest naisest siis arvata?
Ja teine point on, et tuues nänni oodatakse, et ehk saab ka selle eest midagi lisa juurde.
Milleks tuua niisama heast peast mingit nänni?

silentgirl. Pesta võib kodus kah jah aga kui sõita veel 100km, riist püksis haudumas...... edasi mõtle ise.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 14:12
ei OODATA aga kui ikka neljas-viies kord tullakse taskutes tuul ulumas ja isegi niipaljukestki pole et pakk preservatiive muretseda, siis on ikka küll töll ega sellistega polegi erilist tegemist tulnud aga on ette juhtunud, vanemate meeste puhul ei tuleks selline asi kõne allagi, need hoolitsevad juba eos et kõik vajalik olemas, nii söödav, joodav kui ka muu meelehea, sina ei pea midagi üle ütlema või toonitama
ei ajagi seda nänni siin taga, kui pole, pole vajagi, päkki taevapoole sellepärast veel ei aja ja saame ka omade jõudega hakkama aga mingi viisakus võiks inimesel olemas olla mitte jätta kõik olemine teise kraesse ja kuludesse.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 14:17
Parma, külla võib minna ka kaks kätt taskus, et toetada oma armsaimat ihuliiget, süüa, juua ja sugutadagi, kui veab aga kaua siis perenaine sind ikka jaksab toita, katta ja peadki silitada, sestap oleks viisakas järgmine kord siiski miskit kaasa haarata. Aga see, et OODATAKSE nänni...noh, see ju nii inimlik ja lapsepõlvestki meenub, et kui tädid-onud külla tulid, siis seisis põngerjas keset esikut, jalad harkis ja silmis ootusärev pilk "mida ta nüüd oma kotist välja võtab!?" ja oh seda pettumust, kui selgus, et ...EI MIDAGI Mis arvad, Parma, mida see väike lapsesüda ütlema pidi ja mõistus mõtles!? "Kurradi mutt, mis ta siia tuli, kui isegi kukekommi ei toonud "
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 14:20
Parma, minu kodus käib tihti külalisi. Alati on see siis meessoost või naissosst külaline ei tule keegi lihtsalt niisama palja käega. Ka ise ei saja ma kusagile sisse lihtsalt kaks kätt taskus. See on kutsutud ja oodatud külaskäikude puhul traditsionaalne. Samas ootab kutsutud külalisi alati ka kutsuja poolne vääriline vastuvõtt. Ka siis on ikka midagi lauale panna külalise jaoks kui see peaks ootamatult juhtuma. Isegi mees toob alati, kui lühiajalisel väliskomandeeringus käib mulle minu lemmik shokolaadi või kuivatatud maasikaid. Asi pole selles mida tuuakse, see pole ju üldse oluline. Ma ei tea kuidas või millega peaks tulema külla mees, kelle peamine eesmärk sex. Pole selle peale nagu iialgi mõelnud. Keegi pole ka sellise eesmärgiga minu juures käinud ka.

Eelmistel jõuludel tõi jõuluvana mulle autovõtmed ja pagan sexi ma talle selle eest küll ei pakkunud. Leppis teine paljalt luuletusega
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 14:23
Ma käisin kord üheskohas külas, kus see väike põnn seisis keset esikut ja uuris, et kas mul raha on talle anda.
Teised onud küll pidid andma.

Aga oleneb, ka selle küllatuelkust. Kui ikka mitukümmend õhtujooksul läbi voorib, ehk siis ikka see veerarve kah tõuseb ja külmkapp tühjeneb. Ma ei tea. Mul ei ole selliseid tüdrukuid. Mulle ei ole veel etteheiteid tehtud, et ma midagi kaasa ei võta.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 14:24
Sheebatüdruk, ootamata mil jõulud saabuvad, olen valmis Sulle luuletust lugema, kui Sina etendad Jõulumoorikest,
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 14:24
Kuula nüüd, mis kõik kõneleb. Missa, vaikivtüdruk, siis lehvitad seda ust kogu aeg hingedel, kui ikka tuleb esimene kord ja taskud tuult täis ja armastust ka südames põle kopika eestki, mistarvis sa neid ukseingesi siis kolmandat, neljandat korda enam kulutad? Lase kükitab kalidoris. Poisterahvas õpib ikka sialt võtma, kus aidavõtmed ukse ees laokil. Eks sa ise oled siis ka süüdi. Nõnda need Parmaleikinikesed meil aina võsuvad. Kõrra sai, saap viilgi!
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 14:25
<--- sheeba
aikon kirjutab --> külla võib minna ka kaks kätt taskus, et toetada oma armsaimat ihuliiget, süüa, juua ja sugutadagi, kui veab aga kaua siis perenaine sind ikka jaksab toita, katta ja peadki silitada<---- jutt jummalast õige...
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 14:29
Ma ei tea kuidas või millega peaks tulema külla mees, kelle peamine eesmärk sex, ütleb sheeba
kuidas võtta, oleneb asjaoludest. pereisa kes külastaks sind oma suhte kõrvalt tunnike-kaks ning seejuures tuleks tühjade pihkudega minu kodu lävest üle ei astuks, pole minu teema või kui selline asi kunagi juhtuks, peaksin mehest vägagi sissevõetud olema et sellise asjaga leppida või ütleks siis nii et pimesi armununa et lepiks mingi ülejala kähkukaga ilma ühise ööveetmiseta ja mehelikus kaisus olemiseta, olen sellise suhte läbi elanud ja see pole minu jaoks, tahan ennast seksile eelhäälestada ja selleks kulub märksa rohkem kui uksest sisse astumine ja põhimõtteliselt ka kohe väljumine sest pere ja muud toimetused vajavad tegemist ning ( naisele ) vahele ei tohi jääda. lick my ass
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 14:29
Enamus naisi ei teegi etteheiteid. Selleks peavad nad enesest liiga palju lugu, et mühakast mehe midagi küsima hakata kui see ise selle peale ei tule, et paljaste kätega külla ei minda/ei tulda.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 14:31
Sheeba. Kummaline, et oma mees peab ka isegi midagi tooma. Aga see ei ole selle teema arutlemine.

Mis teile siis lõpuks tähtis on. Kas inimene kes külla tuleb või see et ta ikka midagi kaasa võtaks ja pärast ka veel asjad kinni maksaks.

Ma kordan veel. Ma olen piisavalt palju "külas käinud" ja pole veel kordagi midagi kaasa võtnud (va vahel lilled) ja ei ole kordagi etteheiteid tehtud ja on edaspidigi külla kutsutud.
Ilmselt kui keegi peaks kordagi mainima, et anna raha või too midagi kaasa, siis on parem ikka teenusepakkuja juurde minna.

Aga kõik see kehtib ometi seksi teemalise külaskäigu kohta.
Perekoolis võite edasi arutatada igapäeva külastusi. See on teien asi ja teine kontekst.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 14:32
eks sellest aru ka saada miks need pereisad koonerdavad, muidugi, kogu võhm ja sissetulek läheb omaenda lähedaste ülevalhoidmiseks, kus sa seda ülejääki veel leiad, nii otsivadki ullikesi kes nende tühjad pihud ülessoojendavad, törtsuke keppigi annavad ja siis jälle rõõmsalt oma pere juurde tagasi saadavad, ukse pealt veel musi ja kalli-kalli. irw.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 14:33
Senta, kus sa nüüd, aikon pidi ikka kiluleivaga tulema ju
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 14:33
Aga ma tean vähemalt 60 et sellist teiemõttes "ullikest".

Need "ullikesed" nimetavad jällegi neid nänni ootajaid litsideks.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 14:36
MrsDoubtfire: aga kui tunded olid? mõlemipoolselt, siis ikka kannatad kauem aga miski ei saa jääda kauaks kui ikka mõne mehe käitumine soovida annab.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 14:38
Ma võin vabalt ka lits olla aga ühtegi härrat ma sellegipoolest üleval pidama ka ei hakka ja oma pere arvelt teda toitma, katma ja sängitama ..
. sheeba, aikon vaevalt kilukaga tuleb, temas on liiga palju härrasmeest selleks
Lilled, tort ja shampanja... ikka
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 14:40
Mina küll ei näe, selles midagi häbiväärset, kui kommikarp või lilleõis kaasa võetakse kui pruudiranda minnakse. Mind on kunagi õhtusöögile-kohtingule kutsutud Astoriasse ja siis oli kutsuja ka valmistunud selleks ja kaasas oli härral 7 väga ilusat roosi minu jaoks. Arva ära kas me siis kohe sexisime? Lihtsalt ilus ja armas shest mehe poolt.

Enamus naisi ei oota simad peas põlemas, et millal sa nüüd ukse lävelt üle astudes käe taskusse pistad ja sealt mingi hinnalise kingi välja võtad. Südame teeb lihtsalt soojaks, kui sellise pisiasja peale ka tähelepanu pööratakse.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 14:41
Sheebatüdruk torti ei söö, sepst sobib kiluleib ideaalselt, kui ta kunstipäraselt kujundatud
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 14:41
Mis teile siis lõpuks tähtis on. Kas inimene kes külla tuleb või see et ta ikka midagi kaasa võtaks ja pärast ka veel asjad kinni maksaks, ütleb parmaleikin.
selle peale ütleks kumb siis teiselepoolele tähtsam on kas inimene ise või ainult rahuldus mis ta enesele läbi selle teise inimese saab. kui tähtis on lisaks viimasele ka inimene ise siis tulgu tühjade pihkudega aga kui hoolitakse ainult sugutegemisest ja jäetakse selle läbiviimise korralduslik pool vaid teise hooleks ning kuludele?
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 14:42
silent. Palju läheb ühe mehe külastus maksma?
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 14:48
parmaleikin, ära küsi küsimusi kui ise jätad neile vastamata
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 14:49
Hästi tore on kui härra külla tuleb. Tõesti on tore. Aga kui ta käib aastast aastasse... niiöelda külas, suur armastus ja kirg ja puha... .. Ööbib minu katuse all, naudib minu sauna ja sellega kaasnevaid hüvesid, kasutab minu makstavat internetiühendust ja tema aparaat on ühendatud minu kodu vooluvõrku mille eest tasun mina... vaatab minu telekat, istub minu diivanil ning tema jalad on minu soojal põrandal mille soojuseallika töösoleku eest maksan samuti mina??????

Ja tõesti on liig oodata ja naine on tõeline libu kui ta lõpuks tüdineb ja härra Casanovale hundiapssi annab
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 14:50
Senta. See on juba pmst kooselu. See on teine teema.
Sina võtad teda kui külalist aga tema vbla juba tunneb, et on kodus. Need on teised suhted ja teised värgid.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 14:55
Kooselu on kui elatakse ühe katuse all. Sellised juhul kuulub kodu ülevalpidamine mõlema poolele ja see on elementaarne. Kui siiski kumbki osapoole elavad omas kodus ja tegemist külaskäikudega paaril, kolmel korras nädalas siis ma ei nimetaks seda kooseluks.
'
Lühidalt. Mees kes teeb naise juurde külastusi ja kasutab ära naise poolt pakutavaid hüvesid, ise sellesse sentigi panustamata on armetu ihnuskoi kelle taskutes vilistab tuul ja varem või hiljem lõpetab naisterahvas sellise härra külastused õige järsult.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 14:58
senta. Palju siis selle mehe külastus sulle maksma läheb?
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 15:04
1 saunakord `= min3 pakki küttepuid
mitmete aastate jooksul 2 korda nädalas .. arvuta ise.. ma ei viitsi.. +vihad, vesi, elekter....
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 15:07
No ja mis sa siis selle eest vastu saad? Miks sa kutsud teda veel ja veel külla? Kuimitmendast korrast siis rahakotile see hakkas?
Plaanid odavama mehe külla kutsuda?
˅ näita rohkem ˅
1
...
17
18
19
...
22