Foorum
1
...
16
17
18
...
22
2012-06-28 18:25
Arvesta ikka,et oled iha saidil.Mujal seda on vähem,nii vähemalt turul naised räägivad
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 18:37
ELmar, mujal ei julge ü kski mees isegi mõelda ka sellest, et võiks taolise jutuga minu juurde tulla Pilk, mille osaliseks nad saavad, tapaks sekundiga, rääkimata, siis veel sõnadest mis sellisele ettepanekule järgneks.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 18:40
ja kus mu silmad olid kui naise võtsin
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 18:50
Utha. Jah see väike osa minust ongi just neil puudu ja see rahuldab täielikult. Sama väike osa on ka minul puudu ja neil on see olemas ja see rahuldab mind täielikult.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 18:58
rahuldab täielikult, aga... ? mulle tundub, et kuskil on mingi „aga“ ka.
see osa rahuldab sind, aga see pool, et lisaks saadavale midagi juurde sinult soovitakse, oleks sinu arust juba liig mis liig ja teeb sind rahulolematuks. peab tahtma ainult seda osa ja midagi muud (kui nii kokku leppida) ei saa naisel plaanis olla.
asi selles, et sa vaidled pidevalt, kui räägitakse mingi kena zhesti tegemisest naisele ja viisakusavaldustest. ometi tahad ise saada teenet teene vastu, aga sinu arust peab see teene sisaldama ainult SIND, mitte asju. kohe, kui naine tahab asju ka (ilusaid muidugi), siis on paha
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 19:01
Siis tahan mina ka veel midagi vastu saada, kui pean ise midagi viima.
Läheb kauplemiseks.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 19:09
Eesti vanarahva ütelus:
Kui tuled - siis too!
Kui lähed - siis anna

Ehk siis külla minnes peaks alati midagi külakostiks viima ja kui lahkud peaks pererahvas midagi omalt poolt kaasa andma.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 19:11
Majanduse langus on selle asja süü.
Varem ei tehtud selle pesemisest näiteks mingit numbrit.
Praegu aga aetakse igat kopikat taga ja nii ta läheb terava peale üle kohe.

Eks igaüks proovib odavamalt läbi saada. Praegu saavadki naised suht hästi elada.
Valikud on lihtsad. Kas paned tasuta mõnda koledikku või käid pappi välja. Kasvõi pesemise eest. Kui ei meeldi on kohe teine, kelle on natsa rohkem raha, platsis. Pole midagi hõisata.
Muidugi on säilinud mõned naised, kelle uhkus ei luba külalise käest raha võtta. Aga neid on suht vähe.
No ja alati võib ka pesemata jätta aga kes see ikka musta munni suhu tahab võtta?(andke ropendamine andeks)
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 19:12
Sheeba. Tänapäeval enam seda ei harrastata. Muidugi eks ta tore komme ole aga tänapäeval jätab see kohe mingi teenuse maigu külge jne jne.... Edasi tead ise mis nimed tulevad.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 19:13
Kahjuks jah,need vanarahva ütlused ei kehti tänapäeval enam.Liig palju mõeldakse materj.poolest ja see tapab ilusaid suhteid ära.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 19:17
parma, et võrdne kohtlemine poolte vahel meeldib sulle? võrdsus kõiges.
ja mis see „veel“, mida sa tahaksid, siis oleks? sina ütleme lähed korgitseriga (kingitud ja pakitud) ukse taha ja naine paneb selle peale pudeli lauale, nagu kokku lepitult. küpsisekauss pannakse ka. kaup kauba vastu. nii?
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 19:18
Ega sama lugu käib ka tädidele. Miks peaks keegi külla tulema, kui teie nõuate maiteamis lillelisis asju. Mis te vastu pakute? Vanaenud keha ja vbla natuke rohkem teadmisi seksi vallas?
Nagu 18a plikal neid teadmisi ei oleks? Ilmselt on rohkem "õppefilme" vaadanud, kui tädid keppi teinud.

See et vanemat naist tahetakse on lihtsalt poiste fantaasia. Tean ju omast käest
Aga tegelikult vahet ei ole. Ei ole need tädid midagi ägedamad. Seda olen nüüdseks aru saanud. Peale vanannud keha ja teadmise, et põrutasid päris naist, ei ole mingit vahet.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 19:19
Utha. jah just nii. teene teene vastu. Hammas hamba vastu.
Mina, kui lähen tühjade kätega, ei oota ju ka teab mida. Lähen ju ka ainult seda vajatud tühja kohta täitma. Tema täidab mi nu ja mina tema tühja käha, nii sõnas kui mõttes.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 19:20
ja tegudes....
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 19:21
Tegudes.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 19:23
2012-06-28 19:18:30
aga selle eest sa enam küpsist ei saa
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 19:24
parma,anna siis teada kah,kuidas läks
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 19:24
Ugly Truth.
Ikka saan.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 19:25
elmar. Ma olen selle vestluse reaalis maha pidanud.
Sain küpsist!
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 19:26
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 19:27
Parma, kolme käiguline neenindus eeldab ka lilli, shampanjat ja shokolaadi
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 19:27
Koi oled
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 19:29
"Ega sama lugu käib ka tädidele. Miks peaks keegi külla tulema, kui teie nõuate maiteamis lillelisis asju. Mis te vastu pakute? Vanaenud keha ja vbla natuke rohkem teadmisi seksi vallas?
Nagu 18a plikal neid teadmisi ei oleks? Ilmselt on rohkem "õppefilme" vaadanud, kui tädid keppi teinud.

See et vanemat naist tahetakse on lihtsalt poiste fantaasia. Tean ju omast käest
Aga tegelikult vahet ei ole. Ei ole need tädid midagi ägedamad. Seda olen nüüdseks aru saanud. Peale vanannud keha ja teadmise, et põrutasid päris naist, ei ole mingit vahet."

sa tahad öelda, et sellise suhtumise eest sind isegi kiidetakse ("küpsise" andmine, seks) veel ja kutsutakse teinekordki tagasi? ma ei usu oma kõrvu
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 19:31
sheeba kõik ei ole kõrgepalgalised.
Ja kõik ei tee seksi asjade eest. Kuidas te sellest aru ei saa?

Loomulikult ma aitan jõu ja nuga, kui saan aidata. Aga ega ma siis vastuteenet ei oota ega 5 minti selleeest kauem ei seksi. Käsi peseb kätt. Mina saan teda aidata ja tema saab ehk milelgagi mind aidata. Lihtne on ju. aitamine aitamise pärast. mitte aitamine seksi pärast!!
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 19:31
Tahaks ka shokolaadi Pole teda enam ammu siin
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 19:33
Utha. Inetu tõde on minu trumpäss.
Milleks lipitseda ja udu ajada?
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 19:36
misasi? trump....? sellega räägid naised „voodisse“? öeldes neile, et neil on vanad kehad ja saaksid vabalt mingi noorema endale valida. samal ajal naine riietub lahti. ma tahaks näha naise nägu, kellele sa seda ütled ja siis sinu nägu, kui ta „küpsise“ sulle näkku tagasi viskab selle peale. ma viskaks.
ja siis räägitakse mingist naiste uskusest.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 19:40
eks elu on karm ega mehed muidu ei saaks endale niipalju lubada kui noored naised ligi ei tikuks
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 19:42
See oled sina Utha. Sellepärast sa ei saagi midagi, et tagasi viskad ja maitea mida veel teed.
Tõde on asja võti. Kui küsitakse, siis vastan otse ja ausalt. Ja nii saadaksegi naised voodisse. Kui tõde on liiga inetu, siis naie läheb minema. Aga on mul sellist naist vaja, kes ei kannata seda kõike välja?? Ainult seksiks, siis vbla jah. Lipitsen ja poen ja saan selle kepi kätte. Aga milleks vaeva näha? Lihtsam on litsimajja minna ja asi korras.
Otsekohesusega saab midagi enamat, kui lihtsalt seks. Ja samas annan ka mina vastu rohkemat, kui seks.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 19:44
misasja ,ära olete pööranud vahepeal või .
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 19:47
üle pika aja päris huvitav
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 19:51
tehke betu0-le 5 eur taskuraha vahelduseks
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 20:07
parma, mis see midagi on, mida ma peaks tahtma ja mida ma ei saa? k...pp? mulle pole k..ppi vaja. sõprust võiks vaja minna, aga peale k..pi pole kellelgi siin midagi pakkuda. seega mida siin arutada? vali, kuidas tahad, kaotad ikkagi ja seda, mida sina tahad, sa ei saa. parem siis loobuda juba valimast, kui teha enda jaoks halb valik.
ja ma olen saanud siit rohkem kui ma oleks oodanud ja ma ei ole isegi pidanud olema selleks keegi teine. piisas sellest, et olen mina ise. ja usu, see on midagi palju enamat kui seks. ja sellest ei puudu otsekohesus, tõelisus. on ka teine tõde olemas
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 20:16
ja mind hakkas huvitama, mis see midagi enamat on, mida otsekohesusega saab ja mis pole ainult seks? võrdluse huvides küsin. sõprus?
kui ma sinuga nt otsekohene olin ja lausa järsult otsene, siis mis sa tegid selle peale? kannatasid välja selle või solvusid? milleks on mulle vaja sellist meest, kes mind välja kannatada ei suuda? vastan sulle samamoodi
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 21:44
Parma, eks ma natuke nokkisin sinu kallal, võta seda viimast minu mõtet, kui niisama lõõpi. (et sa koi oled) Tegelikult on ju olemas viisakusreeglid, sellised elementaarsed. Ja neid ei mõõdeta palgaastme suurusega. Pisike lilleõis, kas või metsast nopitud, väikene kommikarp või isegi pisike shokolaad näitab tegelikult mehe viisakust ja austust naise vastu.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 21:53
Ei ole kohtunud mitte kellegiga selle aasta jooksul mis kohe kohe siin saidil täis saab. Olen küll suhelnud päris mitmetega aga ei tea mida need naised siin taga ajavad? Rohkem ongi üks plädisemine ja kui teed ettepaneku kokku saada siis on vaikus
Vb jh pole veel aasta jooksul normaalse naise otsa komistanud
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 22:18
Ei ma pole ka veel kohtunud. Juba terve päev passin siin, nigu vihamauss, aga ei kedagi. A ma mäletan, et kui noor veel olin, siis ikka kutsuti. Mõni noormees tõi Petserist kukekommi ja siis me istusime. Ja oli ilus küll. Ikka peab tüdrukule midagi tooma. Noh lilleoks vai siis mõni vahva naljalugu. Kasvõi uued kalossid, kui tüdrukul vanad katki on läinud. Poisil peab ikka sära olema. Nina nokkida ja kurja näuga peeglit passida mõistan ma üksi kah. Selleks pole poissa tarvis. Nemad on ikka rohkem ilu pärast. Istuvad aidatrepil ja ajavad ilusat juttu. Ega me kasutasime neid vanasti grammafoni asemel. Ja voodisse, kes siis kohe voodisse laskis sellepärast, et poisil tuhin peal käis. Ega meil poldki kah voodeid. Heintes magasime. Vaesed ajad olid. Aga mis nüüd. Kahju tüdukule ilusat sõna kulutada ja kukekommi osta! Ega siis enam sellepärast ei pea Petseri sõitma. Siinsamas bussijaama taga turul müüvad. Ja kes see siis esimese koputamise peale kohe aidaukse ristseliti lahti lükkab. Aega on, tüdrukud. Pärast mees ise ka kiidab, et ikka tasus vaeva.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 22:23
Samasugune elementaarne viisakus peaks ju olema kohvi pakkumine naise poolt. No ja siis peaks ikka olema seks seksi vastu. Meeste suhtumises on paljuski süüdi naiste orgasmi teesklemine. Kui seda poleks hakkaks nii mõnigi mehepoeg mõtlema, et midagi on viltu. Kaoks see supermehe tunne. Kepi tuima nukku ja maksa veel selle eest raha ka. Aga kui naine teeskleb, et on eitea mitmendas taevas, jääb mehele mulje, et temalt kooritakse mitu nahka.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 22:30
Ei. Meie ajal ei teeseldud küll midagi. Ei mõistnudki teeselda. Mis sa seal oled või teeskled. Ega siis polnud kuskilt õppida ka. Ikka suurest armastusest käis kõik. Ja kus sa siis teeskeld, kui tuhin taga. Pärast olid kõik kraevahed ja kaenlaalused pepresid täis. Ja parmud puresid tagumikku, aga ikka oli ilus. Nii nigu loodus ette ütles, nii me järgi tegime. Ja lapsi oli palju. Silmapiirini. Aga nüüd. Ikka tuhin peab taga olema. Ei siis teeskle keegi.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 22:51
Jhjm, see on ju elementaarne, et kohvi pakutakse ja mitte uksest sisse ja kohe vups voodisse
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 22:51
Jhjm, see on ju elementaarne, et kohvi pakutakse ja mitte uksest sisse ja kohe vups voodisse
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 22:59
Aga ometi ei olda rahul, et kutsu külla ja paku kohvi ka veel ja kes pesuvee kinni maksab
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 23:03
jfjm võta seda kui toriseja sinist esmaspäeva Elu on ju ilus tegelikult
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 23:08
Muidugi ilus. Ja mulle on alati kohvi pakutud ning vannitoas pole mündimasinat ka olnud
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 23:30
pesuvee võib ka mees ise kinni maksta, iseenda pool võin vabalt ise kohale lennata ja ise külakostiga minna, nii juhtunud küll ja pole probleeme
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 08:08
Liiga sageli mõeldakse kõigi asjade kinni maksmist.Külalislahkus jääb sageli tahaplaanile.Venelastel muide seda kommet polnud varem.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 08:41
No venelastel oli ikka pudel metsakohinat kaasas kui küla peale mindi.. Ja pererahvas pani omalt poolt teise kõrvale
Tõttöelda... Kui ma mõnele sõbratarilegi külla lähen, vahel... niisama, et pole ammu näinud ja mõni sõna juttu vaja ajada... Ma ei lähe kunagi tühjade kätega.. Samuti kui on vaja mõnd härrat külastada... Ikka ju.. elementaarne, et ma ei lähe ilma külakostita... Aga tõsi on ka see, et ühtegi vabakäigulist nipernaadit ma ka üleval pidama oma kulu ja kirjadega oma katuse alla ei hakka... Olgu nii tore inimene kuitahes.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 09:17
Niietsiis pudel teeb kohtingu teie arvates ja keppi muidu ei oska tahtagi. Ei mulle need liivakastimängud küll peale ei lähe.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 09:23
Mismõttes?
˅ näita rohkem ˅
2012-06-29 10:47
Kodanik senta, sinu probleemi lahenduseks oleks tumm mees. Mõmiseks ainult natuke. Selline Muu-Muu.
˅ näita rohkem ˅
1
...
16
17
18
...
22