Foorum
1
...
15
16
17
...
22
2012-06-28 13:56
Vingumist näeb see kel vingumine keelel...

See on arutlus. Aga järeldus, naine peab oma pinnal võtma vastu iga püksikandja, tal kõhu täis söötma ja jootma, kohtuma iga soovijaga siis on naine hea ja tubli pealegi võiks ta härrale pävaraha veel pealekaubagi anda. Kui naine on teisel arvamusel siis on naisterahvas vinguja
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 14:00
parma, sa küsid praegu mult, miks inimesed abielluvad, kuigi nad tahavad kohustustevaba elu/suhet või mis sind huvitab?
inimesele meeldib mugavus, turvatunne, stabiilne elu (kui see elu on hea) ja ta tahab kuskile kuuluda, saada kellekski, järglasi anda jne. pidevalt püüeldakse heaolu saavutamies ja selle säilitamise poole. mida pikem säilivusaeg, seda parem. otsitakse rahuldust ja naudinguid. ju siis abielus olek seda tähendab või tähendas kellelegi. siis natuke aega nauditakse mugavusi ja siis väsitakse neist, tarbitakse see rahulolu ära ning tahetakse midagi muud, mis rahulolu pakuks.
tegelikult on inimesed erinevad. osade puhul ei saa see rahulolu kunagi otsa ja nad leiavad alati midagi selle asemele. teised aga on pidevalt rahulolematud. oleneb isikust.
elu ei seisa sama koha peal ja ka inimesed mitte. nad arenevad edasi.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 14:04
suures osas on su arutlus vingumise maiguline, vähemalt toon on selline. Sa ei näita, miks on üksi olla hea ja lahe, st seda jätkus sul üheks lauseks,, edasi on negatiive (ütleks, et inisemine , aga ok, ei ütle) jutt sellest kuidas mitte üksinda on halb, sest loomulikult see keegi ju hakkab oma päevi sisustama vingumisega jne, päevast päeva ja aastast aastasse jne ja tüütab ja kiusab ja on muidu paha.
Ma siiski väidan, et ma näen vingumist sellepärast et kui miski näeb välja ja kõlab nagu vingumine, siis see ongi vingumine, minu keelest olenemata
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 14:16
Vingub rahulolematu inimene. Ehk tasub õppida inimestel teineteisega rääkima ja oma soovidest ja rahulolematuse põhjustest teineteisega arutama. Näha vigu vahel ka iseendas, mitte ainult seda, et teised on pahad ja ei mõista. See ei kehti ainult naiste puhul vaid ka meeste puhul. Mida joriseda. Elage ja tundke rõõmu. Igal ühel oma elumudel. Me kõik oleme unikaalsed ja nii palju kui on erinevaid inimesi, on ka erinevaid arvamusi. Julge on see, kes suudab selgelt ennast väljendada ja ei karda endale ka oma tõekspidamisi tunnistada ning seisab nende eest sirge seljaga.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 14:16
senta,äkki on sul liig palju halbu kogemusi meestega?See jätab sellise jälje,et hakkadki kõike mehi süüdistama pahedes ja ka naiste eest rääkima
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 14:19
On palju asju mis kõlavad erinevalt kui puudub intonatsioon, kehakeel, miimika ja see on see mis mis sageli jääb kirjakeeles puudu... Teksti tõlgendavad inimesed paraku nii nagu neile meeldib või nende loomusele omane on.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 14:21
elmar, kas ma olen kedagi süüdistanud milleski? On ainult küsimusi.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 14:34
Muidugi sa ei süüdista nimeliselt kedagi Oleks mina naine ja samas oleks siin iha lehel ning ootaks kirju,kus pidevalt keppi ja öömaja lunitakse,oleks ammu oma konto blokkinud,mitte kedagi peale enda süüdistades
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 14:43
no saite mõnuga ribastada naishinge . kui nii ,siis ma sentaga samal nõul ,kas saan ka teadma milline vinguja olen
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 14:46
vabandust, aulikud mehed, aga ma ei ole veel kordagi leidnud, et senta vinguks meeste kallal. kus ta seda tegi? kas ta mitte alusetult natuke teda ei süüdista praegu?
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 14:53
Ma olen aastaid elanud erinevates foorumites ja lugedes postitusi siis üldine tendents on, et pea igakord võetakse kirjutatut isiklikult. Kuigi tekst on üldine loeb pahatihti inimene välja, et pöördutud on ainuisikuliselt tema poole püüdega teda maha teha või alandada. On hämmastav kui üks inimene esitab küsimuse siis suure tõenäosusega on vastuseks sõimulaviin selle kohta kuidas küsija nii loll saab olla Kuid milles on foorumi mõte? Kas üksteisele koha kätte näitamine, et ise võimalikult heas valguses paista? Või on foorum koht kus inimesed arutlevad erinevatel teemadel isiklike ärategemisteni minemata?
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 14:58
väga hea küsimus. senda räägib praegu sellest, mida ma ise aastaid tagasi arvasin, kui siia tulin ja olles oma arvamustes n-ö süütu staatuses samas usus siin suhtlema hakkasin. ja oi kuidas ma eksisin
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 14:59
Senta, kuidas sa ei mõista, suhtluse aluseks naiste ja meeste vahel ongi ÄRA TEGEMINE Sest kuidas siis naine saaks aru, et mehe jalas peavad olema püksid. Jakui naine oma arvamuse asjadest avalikustab, siis reeglina on ta omade jaoks kiuslik ja võõraste jaoks kibestunud. Nii lihtne see ongi.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 15:02
Lõpuks ometi üks arukas arvamus
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 15:03
njaaaaa sheeba, iseloomustav sõna -vinguja- jäi sul veel ära märkimata Ühes eelmises postituses ma kirjutasin ka:
Aga järeldus, naine peab oma pinnal võtma vastu iga püksikandja, tal kõhu täis söötma ja jootma, kohtuma iga soovijaga siis on naine hea ja tubli pealegi võiks ta härrale päevaraha veel pealekaubagi anda. Kui naine on teisel arvamusel siis on naisterahvas vinguja´=kibestunud=kiuslik no ja siis veel kõik need muud iseloomujoonud mida just headeks ei peeta
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 15:05
Jälle vana lugu.Miks naine peaks seda tegema?Kes teda sunnib selleks?
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 15:10
Kui käituda, suhtuda või avaldada sellest erinevaid mõtteid siis on ju naine vinguja? Kibestunud, süüdistaja... ??
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 15:18
Mõte ongi selles,et pole vaja meestelt rohkem nõuda kui nad võimelised on see on minupoolne arvamus,mitte süüdistus.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 15:22
"Mõte ongi selles,et pole vaja meestelt rohkem nõuda kui nad võimelised on "
mis see oli praegu? mehed tunnistavad ise lõpuks enda võimetust? mehed nende võimete kõrgusel. jaa
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 15:23
ei peagi. kui mees soovib ükskõik millist suhtlust siis mees ka leiab ning organiseerib. kui mehel pole selleks mingitel põhjustel võimalust või muutuks see pikapeale kulukaks ( kohtumised hotellis jne ) ning on leitud kokkuleppena muud väljundid ( pind ja äraolemine naise poolt ) siis mees kompenseerib selle mõistlikult. ise pean silmas selle all siis kas külakosti, napsu või on muudmoodi naisele toeks, näiteks minu tutvus aitab mind töödes mis vajavad meesterahva abikätt kui miskit vaja parandada, korda teha, mida iganes, leian selle mõistliku lahendina ning on ka mulle muus mõttes toeks kui vaja.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 15:24
Küllap ongi just seetõttu nii mõnedki naisterahvad võtnud eelistada omaetteolemist
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 15:26
Täitsa nõus silentgirl, ja kui härral kätt ei jagu mõne töö tarvis siis leiab ta selleks vahendid ja võimalused Mitte ei nurka hädaldama ...
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 15:28
minu vastus oli senta tähelepanekule
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 15:30
elmar59: mismõttes pole vaja meestelt rohkem nõuda kui nad võimelised on? kas elementaarne viisakus tänapäeval on meesterahvalt palju oodata? irw.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 15:40
mina ei võtaks sellist noormeest vastugi kes tuleks tühja käega, kord juba selline suhtlus üle elatud, teistkorda tänan ei. pole eriti nõudlik aga kui minu poolt on pind, öömaja, pesemine, hommikueine siis tema poolt on kvaliteetne naps ja suupisted, olen majanduslikult kindlustatud ning ei pea oma keha müütama ning leian igasuguse rahalise ostu/müügi tehingu selles suhtes väärana, võib-olla kunagi muudan meelt, praegu olen veel iseseisev ja saan hakkama ning kui ei saa, siis selleks on head inimesed kes igati abiks
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 16:00
Senta, vaata, mina olen nii paha naisolevus, kes ei kohtu üldse kellegagi ja isegi kirjadele vastan valikuliselt. See tähendab et 99,9% meeste kirjadest jääb vastuseta. Loen nad küll läbi, kehitan õlgu ja mõtlen, et miks peaks mina tahtma seda sama, mida nemad soovivad minult? Kas mul on neist sooviavaldajatest sooja või külma? Või ma jääks millestki väga olulisest sellepärast ilma, kui ma neile ei vasta? Mõlemale küsimusele on vastus EI järelikult pole probleemi. Elan oma pisitillukeses maailmas ja olen rahul sellega mis mul on. Mul on seoses kirjavahetustega meeles üks tobedik, kes saatis mulle kaks korda teada tuntud emotikone sisaldavad kirjad. Esimesele ma ei reageerinud, teisele saatsin samalaadse emotikonidest koosneva eitava sisuga vastuse ja kolmandas kirjas oli mehike õppinud ka kirjutama sõna Debiilik. Ja aru ma ei saanud, kas see oli tema poolt oma debiilsuse konstanteering või olin siis mina see, kes tuli oma taeva trepist tema tasemele alla ja vastas talle tema keeles.

Tegelikult tüdrukud, valida tuleb kellega ja kuidas kohtuda ja oma latti allapoole enda isiksust lasta ei tohiks. Kui oled harjunud teatud käitumisnormidega härrasmehe poolt siis nii see võiks ka olla. Kui mees pole seda eelnevalt endale selgeks teinud, kuidas daamile läheneda või millega daami südant soojendada siis pole ju sellise vennikesega midagi teha. Lase siis hädaldab või sõimab või tehku mis tahes. Ei saa ju kõigile ilma meestele olla halastaja õde ja tasuta sexiabi.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 16:02
Nokk kinni, saba lahti, ehk seal on hea, kus meid ei ole. Kui oled üksi siis tahad teist enda kõrvale ja kui oled ta saanud, siis mõtled kuidas tast vabaneda.
Nii mees, kui naine tahavad kohustuste vaba seksi, aga see on võimatu, sest kumbki tahab, et teine oleks kohal siis ja ainult siis, kui temale meeldib. Kumbki pool üritab kohustada teist käituma vastavalt enda tujudele.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 16:12
Miks peab kohustama? Võrdväärse suhte puhul on kokkulepped mis rahuldavad mõlemaid pooli.
Silentgirl, just.. kui on teatav majanduslik kindlustatus siis puudub ka vajadus keha müütamise järgi ning see võimaldab valikuvabaduse Ja samuti olen ma nõus ka sellega, et korra, mõned korrad võib heasüdamlik võõrustaja olla kuid härra kes korduvalt paljakäsi tuleb ja kes toitmist, pesemist, hoidmist ootab siis selle jaoks on olemas päästearmee ja supiköögid
sheeba, just.. hädaldavadki need härrad kes ei suuda peale sadu äraütlemisi iseendaga midagi ette võtta, et midagi muuta ja on jäänud oma matsistampidesse kinni. Ikka ja jälle üllatudes miks naised minuga kohtuda ei taha (kusjuures ma ei välista vastupidist, s.t ka on kindlasti naisi kes samal moel hädas on ja aru ei saa miks )
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 16:17
jfjmi poolt õige jutt. nii ta on, igaüks vaatab kus saab oma ja enda äranägemiste ja tujude järgi. mina ennast väntsutada ei lase, kui minul pole hetkel võimalust või peaksin selleks liialt pingutama, jääb ära, mees kas kohaldub ennast minu võimalustega või jääb ootele kuniks minul selleks aega leidub, eriti nö kohustustevabal lävimisel.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 16:21
senta: mis mõned korrad ja veel käed taskus? sellisele mehele antakse jalaga prse juba peale esimest korda. võõrustan enda juures tihti ka niisama sõpru, meestuttavaid, sõbrannasi ja külalisi kes nendega, keegi ei astu üle minu läve tühjade pihkudega ja sellist lambakarja oma uksest sisse ei lasekski, sellist juttu ei saakski olla, ma ei tea mis krdi mehed need sellised on
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 16:24
Kusjuures Kui niiöelda jalaga annad siis on huvitav kuidas seepeale härra mõnda aega haavu lakub ja ego parandab ja varem või hiljem kenasti ja kombekohaselt ukse taga tagasi on
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 16:25
ja üleüldse, miks te naised suud lahti ei tee kui selline ohmu satubki, tuleb öelda konkreetselt oma arvamus asjadest, teha selgeks et kui on soov lävimiseks, olgu selleks ka vajalikud vahendid ning viisakus külastust pakkuva vastu, kui jutust aru ei saada kingad kotti
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 16:31
Senta, kokkulepe ongi kohustuste jagamine. Kokkulepe toimib vaid siis, kui kohustutakse seda täitma.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 16:33
Ma nimetaksin seda pigem austuseks ja teineteise soovidega arvestamiseks. Kui ei taha ei ole vaja ei pea midagi mida ta ei taha või ei soovi. Kohustada ja sundida tema tahte vastaselt on sundus.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 16:33
ja ma ei saa üldse aru miks peaks mingilt mehelt üldse midagi paluma et too ja ehk saaksid tuua jne kui tegemist on visiit suhtega, see on iseenesestmõistetav lugupidamine võõrustaja vastu. mul on mitmed head meestuttavad kes vahest paluvad ööbimisluba jne, mitte keegi ei tule mitte kunagi tühjade kätega, tuuakse kalleid napse, külmik sööke täis, igasugust head-paremat ei jõua ära lugedagi, lapsele komme, maiust jne ja kui ei jõutagi kuskilt läbi käia, antakse sularaha-minge sõbrannaga poodi, ostke meile ja endale, mingit seksuaalset läbikäimist nendega pole, lihtsalt head tuttavad kes kogunenud kellegi kaudu, kuskil väljas käies jne, toredad inimesed, head sõbrad.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 16:38
Miks ei või tulla tühjade kätega?
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 16:40
Tasuta suppi saab supiköögist...
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 16:42
parmaleikin: no ikka võib vahest võib ju mööndusi teha, teinekord lihtsalt pole võimalik midagi kaasa haarata või kuskilt läbi käia aga kokku tahavad mõlemad saada, sel juhul kui on tõesti pikaajaline lävimine, võib ka tühjade pihkudega tulla aga see eest kompenseeritagu see jõudsasti muuga
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 16:45
Senta, see on nagu kommunism, ilus raamatust lugeda, aga võimatu teostada, sest selleks tuleks inimestel amputeerida ego.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 16:47
Mida kuradit siin kompenseerida??? Litsimajja tulen või?
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 16:52
sa ei saanud vist aru
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 16:56
ja kui arvestada seda et külalised tahavad ka pesta, telekas lõugab hommikust õhtuni, tuled lõõmavad, siis selline võõrustamine jääb suht fifty-fifty, neil kuudel on mu veekadu juba topelt, mullikas käiakse iga jumala õhtu, see kõik maksab ja mitte vähe, põhimõtteliselt maksa külastajatele peale
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 16:57
Ma ei ole kunagi midagi kaasa võtnud. Ja mittekunagi ei ole uksetaha jäetud ja alati on teistkorda veel kutsutud.
(lilled olen ikka vahel võtnud)
Aga et selle eesmrägiga, et tavai siin on lilled, aja nüüd jalad laiali. Või pärast olen pettunud, et keppi ei saanudki. Ja järgmnekrod ei vii midagi. Ilmselt sellise värgiga ma ei saakski keppi kunagi.
See käib MÕLEMI VABA TAHTE alusel. Vanasti. Ma kordan, et vanasti jah võeti külakosti kaasa ja pärast pakiti veel paar tükki kooki ka reispassiks teepeale kaasa. Tänapäeval enam seda värki ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 16:59
ihas on vist mõned üksikud naised,kes pole saama peal väljas mul õnneks pole nendega probleemi,sest olen harjunud maksma alati aga kuidagi veider mulje jääb küll kui juba igal suhtel on rahamaik juures
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 17:08
saama peal väljas olevad naised. ja mehed ei ole selle peal väljas?
mehed suurest altruismist teevad ke...pi ja alistuvad naisele ning mingit kasu keegi ei taotlegi? ei mingeid lugupidamisavaldusi, tunnustust, head pilku jne?
teil on see tõrge kõrvade vahel, mulle tundub. seal on see miski, mis käsib mehel arvata naisest, kes endale mingit teenet teha palub (ja kui see sisaldab midagi raha eest ostetavat, siis seda enam), kui litsist. temasse tuleb suhtuda kahtlusega ja alandavalt. teadagi.
mees arvab, et ta on ise naisele kingitus ja et peale tema ei pea naine enam midagi juurde tahtma. talle aitab sellestki, kui mehelt k...pi saab ja natuke juttu ajada (pole ju neil kedagi teist selle jaoks).
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 17:11
Utha. Täpselt nii ongi.
Mida veel peale MINU vaja on?
Viin hunniku raha, siis olen kohe palju ägedam või?
Litsimajas jah aga .......
naljatligad.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 17:15
Mul sõber,kes ikka külastas litsimaja,ütles pärast alati,kes nikutud,see maksetud Pole mingit probleemi,muidu maksa eluaja kui suhte lood ja keppi saad siis kui palgapäev on
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 17:24
parma, kas sa tahad, et ma tuletan sulle meelde, et SIND nad enam ei saa? sa jagad endast naistele ainult mingi osa välja ja arvad, et see peaks neid rahuldama. vahest see nn kompensatsioon ongi loodud selleks (ma ei kirjuta endast preagu eks), et see puuduv osa SINUST kaetud oleks. nagu lohutuseks naisele. pakun nii.
ja kas on siis probleem teha naise heaks midagi (nt minna kingiga)? te ei ela ju koos ja sa tahad teine kord uuesti minna ja head suhtumist endasse. sa tahad kohustustevaba suhet, seega sa ei taha kohustada ennast midagi naise heaks tegema ja ainult pakud „teenust“? et tuled ja sellega peakski leppima?
ja mis privileegid need sellised on, et mees ise peab olema koheldud naise poolt nagu ta oleks ainuke meesolevus, nagu naisel muud elu ei olekski. samas mees ise omab mitmeid partnereid ja ei saa kuidagi naise jaoks see ainuke olla, kuid suhtumine peab mehesse olema vastav ning siis polda rahul ja solvutakse, kui naine keeldub seda tunnistamast. meestele on rohkem lubatud? mis siis, kui naine tahab ka tunda ,et ta on ainuke, kuigi ta teab, et pole. mis siis, kui ta tahab, et tahetakse TEDA ja mitte midagi peale TEMA? kas see on võrdne kohtlemine?
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 17:39
Utha,mismoodi saavad siin mehed saama peal väljas olla.Loe kasvõi neid kuulutusi?Mehed ju maksavad seksiteenuse eest,mitte naised.Võib-olla tõesti on neid naisi,kes ise peale maksavad aga need küll silma ei paista.Päriselus on kindlasti mehi,kes ka naisi ära kasutavad aga arvan ega seegi väga suur pole.mul jääb vahel siit selline mulje,et on naisi keda enam mehed ei taha lihtsalt ja need ei saa ka kingitusi ega muud tähelepanu vaid küsitakse räigelt seksi Selleks,et saada viisakat tähelepanu meestelt,peab ikka ka naine tasemel olema ja meeldima meestele
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 18:22
ELmar siin sa nüüd eksid väga rängalt. Mulle laekub päevas selliseid nn räigeid küsimisi vähemalt viis. Kas ma siis olen nüüd sellepärast, et mõni mees pole kooliharidust saanud ja on lame imbetsill kohe see kellel on parim enne möödas? Ja muuks ei kõlbagi kui ainult brutaalseks sexiks. Selliseljuhul pole mul vaja ka seda sexi, tänasel päeval saavad naised ilma ka selleta ideaalselt hakkama. Poodides on abivahendite valik nii suur ja rikkalik ja jagub igale unistusele ja jääb ülegi.
˅ näita rohkem ˅
1
...
15
16
17
...
22