Foorum
1
...
14
15
16
...
22
2012-06-28 07:47
Kui võtta, siis on ikka inmene sotsiaalelukaks loodud ju. Ei ta päris üksi tahagi elada või olla. Ei ma tule nüüd luhtund suhteid hindama.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 08:50
Kui on vilets seltskond(kaaslane)siis õige aeg minna ihasse mehi materdama ja maha tegema Mujal saitidel see isegi hullem veel.
Kui on vaba aega ja tervist siis jatkub kohti kus ennast maandada ning üksinduse peale pole aega mõeldagi.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 08:59
tangot tantsitakse kahekesi
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 09:55
<-----Kui on vilets seltskond(kaaslane)siis õige aeg minna ihasse mehi materdama ja maha tegema..... -----> Kes siin neid mehi ikka niiväga maha teeb?
<----Vilets seltskond?KAs alati peab keegi teie eest selle töö ära tegema? ---> Millise töö?
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 10:04
jätke jonn
ja jätke viha
kodanik senta, kas sul olid sukad müügis
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 10:13
Härra kalev on mu käest neid varemgi küsinud aga ma hindasin oma ihu ligi olevaid säärekatteid vist liiga kõrgelt ning minu poolt küsitud hind vallandas jubedama sõimuvalingu härra poolt... Väga närviline härra on on see härra kalev
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 10:21
ah et kallid sukad on...ma tahtsin liblikavõtku teha, jookseks mööda kesa ja püüaks senta sukkadega liblikaid
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 10:31
Lõbustuse töö.
Mõned on sellised tegeleased. Istuvad nurgas ja vinguvad, et keegi eneid ei lõbusta ja seltsond on vilets.
Aga vot ise ka püsti ei tõuse ja juttu ei räägi.
Vot selleised tegelased on jah vilets seltskond.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 11:03
Ma pidasin tegelikult silmas seltsi selles mõttes, et parem on olla ja käia ja teha oma tegemisi üksi.... Aga siin erinevate teemade all on mulle silma jäänud, et naine peab olema nõus ükskõik millise kaaslasega, peaasi, et sellel natuke mehelõhna juures oleks, et taevapärast mitte üksi olla. Kusjuures.. mitte ainult siin foorumis vaid ka reaalis on see läbi kõlanud... No ma mõistan küll jah, et noorena on eesmärk soojätkamine ja see on püha üritus aga kui see asi siin maamunal korda on aetud no mida paganat siis veel vaja on amokki joosta
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 11:04
Senta. Miks on parem üksi käija ja olla?
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 11:06
Kui ei taha EI PEA!
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 11:06
Pole vaja kellelegi aru anda.. Lähen kuna tahan, tulen kui jõuan, võimalusel magan palju tahan ja kui ei taha siis passin pool ööd üleval ja see pole kellegi asi ... aga peamine! Keegi ei vingu ega kiunu alalõpmata kõrval ja ei hädalda...
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 11:21
kodanik senta, kuidas sa selliseid vingujaid ja hädaldajaid leiad neid peaks ikka päris vähe olema.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 11:25
laadenibin, seda arvad sina , et vähe... Üks kiunub, et raha vähe, teine, et tööd palju, kolmas.. ahh.. ma ei viitsi..
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 11:27
ainult enesega rahulolematud isikud vinguvad teistega. see on minu kindel arvamus praegu. mul on ka vinguv mees olnud, aga vingumine kestis seni, kuni jalad endale alla sai.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 12:07
Ma arvan, et ajate sassi, vingumise ja lihtsalt mure kurtmise teema.
"Raha on vähe ja palk on väike"
Kas see on fakt ja mure kurtmine või nimettakse seda vingumiseks?

"Täna on ilus ilm"
Kas see on vestlus või vingumine?
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 12:07
Vingumine ja hädaldamine käib inimese iseloomu juurde ja see polegi üldse halb omadus.No see,kes ütleb,et teen mida tahan,lähen kuhu tahan,magan millal tahan jne.Neil pole üldse vaja kooselu rajada ja vaevalt nad ühtegi kohtamist välja kannatavad pikalt,et vigu ei leiaks ja asjata näevad vaeva ka virtuaalotsingutes omale kedagi leida.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 12:22
Kui see nn mure kurtmine kestab päevast päeva, kuust kuusse, aastast aastasse.. no nimetame siis teisiti. Kui kaua on võimalik ühel ja samal teemal rääkida? Ära ju tüütab? Kui on mure siis tuleb töötada selles suunas, et see lahendatud saaks. Mingi areng või edasiminek võiks ju siiski toimuda??? Ja ausalt ma olen parem üksi ja vait kui, et kogu vestlus aastate jooksul on ainult ilma teemal
Ja teine läbiv teema postitustes Otsekui oleks iga viimane kui naine hirmsas vaevas virtuaalotsingutega
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 12:28
Veider, et virtuaalkeskkonnas ei teki sellist vingumise vastast effekti.
Näiteks Hoiatuste rubriiki, siis sa Senta ei peaks enam üldsegi mittekunagi vaatama, sest esimesed 10 postitust on vingumised ja siis teoorija järgi peaksid sa selle lugemisest loobuma.
Sama on ka kehva seltkonna suhtes. iha.ee lehel on kindlasti ka "vatikuid inimesi" ja seoses sellega peaksid sa oma jutujärgi iha.ee lehest loobuma, sest seltkond on vastik.
Või kuidas?
Otsusta siis ära mis ja kuidas sa seda teooriat rakendad.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 12:32
Loen postitusi valikuliselt.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 12:35
Hmm... aga jah.. nii on. Vaat.. kui kellegagi lood suhte siis on see teatud määral nagu vastutus ka.. Foorumist võib alati välja kolida ja suure tõenäosusega märkavad seda vähesed. Üks rohkem või vähem. Aga kui võtad kellegi oma katuse alla ja selgub aastate jooksul inimese võimetus suhelda muul teemal kui ilm siis on juba tükk tegemist et ta oma katuse alt süümekateta välja saada -- seega olgu parem olemata
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 12:40
Senta. Sa lihtsalt ei tea, või ei oska inimest "käimise ajal" niipalju tundma õppida.
Või siis on su enda tujud ja mõttelaad kiirelt muutuv. Hetke emotsioonide ajel tegutsemine. Täna tahan, homme ei taha ja teen ise mida tahan. Pmst siis nagu vastutustundetu.
Seal see koer ongi maetud.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 12:47
Inimene võib olla nagu sibul.. kihiline.. ja .. tegelik olemus koorub välja alles aastate jooksul... Pigem on vastutustundetu inimene kes võtab teist inimest ära kasutada
-----------------
Lihtsalt kurb on kuidas üks esmapilgul vaadeldav INIMENE tundub nii ilus, intelligentne, aus, kindel, turvaline, tugev , ... ja kuidas aja jooksul, kiht kihilt nagu sibul... kõigepealt koorub maha kuldne pealiskiht... järgmisel kihil pole ka väga viga.. ainult pole nii kuldne, tuhmim on ja lõhn pole ka suurem asi .. ja siis jõuad sinnamaani, nende kihtideni kus saad teada kui hästi sibul nutma võib ajada, kiht kihi järel, otsekui ei tahaks uskuda, et sibul, see nii ilus kuldse väljanägemisega, et tema imekuldse kesta all võib olla nii kuri ja salakaval sisu... Ning kõige lõpuks avastad kui nutma ajavatest kihtidest oled läbi saanud, et selle sibula, mis tundus enne nii ilus, kuldne, veatu ... ON SIBUL ON SEEST PUHTANA MÄDA...
----------------------
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 12:48
mure ongi kurtmise jaoks ja kuidas sa muidu neist teadlikuks saad, kui sellest kellelegi ei räägi. siis lõpetatakse muretsemine ja hakatakse tegutsema. koos või eraldi. kui hakatakse. tegutsemise ajal pole aega enam muretseda millegi pärast. mingi aeg. pärast muretsed edasi või on murele juba lahendus leitud ja pole vaja seda enam teha.
mulle saab alati muresit kurta, kui teine ka mingit lahendust neile leida loodab ja mu abi vajab, aga vingujate suhtes hakkab kannatus katkema. siis ma kas teen ise ja nende abita või lõpetan suhtlemise sellistega (kui neid ise tegemise kordasid on rohkem olnud).
aga kui keegi räägib vingumise mõistest, siis mul on mõttes midagi muud. siis see ei mitte häda kurtmine, vaid hädaldamine. pidev rahulolematus enda ja teiste suhtes, halamine olmega seotud teemadel, et on ebamugav ja ma ei saa seda teha (kuigi kui natuke oleks arvestanud olukorraga ette, oleks saanud ja poleks ka endal halb olla, aga nii oli mugavam) jne. kes ennast hästi ei tunne, sellega koos ei tunne ka teine ennast hästi. viriseja ja vinguja ei taha sind kaista ja hoida oma vaevadega kokku puutumast, ta teeb enamgi ka rohkem selleks, et sul oleks meeles, et tal on halb ja sina oled selles süüdi.
enese haletsemine sisuliselt minu jaoks, rahulolematus endaga, rahuldamata vajadused ja elamata elu jne. saaks muuta midagi, aga eriti ei taha.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 12:55
Ja siinkohal kurdaks ka oma muret, ehk keegi lohutab...mul on konnasilm kes avitab
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 12:56
Senta. Et kutsikas on niikaua kena ja tore, kuni kapitaha situb ja siis peab ta ära andma.
Njah. Ka nii võib. Siis on jah parem üksi olla.

Ja nüüd et teemas oleks, siis selliste inimestega ei tulegi mingit kohtumist välja, sest nad on eelhäälestatud olema üksi ja kindlasti on tulevane kohtingukaaslane jälle üks vinguv vanamehenäss.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 13:01
milliste "selliste inimestega"? jälle sa räägid mingist eelhäälestamisest. täna ma sain aru ühest asjast. üksindus ise ei olegi hirmutav, vaid hirmutav on teadmastu selle ees, kui kaua see kestab. täielikku üksindust on raske saavutada, nagu jfjm siin ütles. ma mõtlesiin üksinduse all midagi eluviisi taolist ja teatavaid hoiakuid. tegu pole elu lõpetava otsusega
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 13:05
Pikas kooselus mõlemad pooled võivad muutuda nii nähtamatult,et ise ka aru ei saa.Ükskord avastad selle vastaspoole vingumise ja mitte rahulolu kõigi asjade suhtes.Minu arvamus on küll,et kaks inimest polegi terveks eluks kooseluks mõeldud.Inimene harjub kõigega ja vahel kui ikka ei taha lahku minna,peaks saama ka rahulolematuga koos elada.See viga,miks teinepool palju viriseb võib ka me sees olla,mida me ei näe või ei tahagi näha.Lihtne lahendus ongi lahkuminek aga kas see alati aitab.Otsime uut küll aga vanad vead kipuvad korduma jälle.Kooselus tuleks leida uusi tegemisi,vaadata vanad hajumised järgi,luua uued hobid juurde kui vaja või siis värskendada seda igapäevast rutiini,kasvõi armukesega vahelduseks vähem karta muudatuste ees ja riskida kõigega niikaua kui jalad kannavad
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 13:05
Kui kutsikat juhendada ja õpetada siis ta peaks õppima.. puhtust pidama... Misiganes.. sittugu aga ta on vähemalt aus ja siiras.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 13:06
"Selliste inimestega" kes on juba endale pähe tagunud, et üksi on hea ja üksi on kõikseparem. Aga mingi imelik ajend on neil siiski sunib kellegagi kuidagi kohtuma. Mingi emotsioon on siiski alles, kuigi on neil juba peas, et kohtingukaaslane on kindlasti jorss, kes tahab ainult nikku.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 13:10
Enamasti tahavadki ja kohustustevaba, hea kui naisterahval oleks kohtumispaik ja kohvi ka omalt poolt pakkuda .. 98% on nii olnudki
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 13:16
ongi üksi hea. või siis nii kaua on, kuni sa selles midagi head leiad. muuda hoiakut ja kohe on halb olla. ennast ei tohi haletsema hakata
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 13:20
Mina jälle arvan kui mees ütleb,et tal pole kohvirahagi tahab kohe keppi ju siis see naine rohkemat ei väärigi või on see mees siis tõesti jobu,kes niimoodi kohale tuleb.Küsimus jälle?miks kiirustakse selle inimesega minema..
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 13:20
Aga hea, kui oleks tõesti selline naine olemas. Kes tahaks ka kohustustevabat suhet ja pakuks kohvi.
Tegelt on kindlasti olemas aga ega sellist pärlit vast niilihtne leida ei olegi.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 13:25
oma kohustuste all kokku vajunud kohustustevaba suhet otsivad abielunaised pakuvad sulle kohvi ja suhet. ei midagi keerulist
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 13:26
Kallid sõbrad. See on kaunis, kuidas te mõtteid vahetate. Emotsionaalselt. Nii peabki. Aga - alati jääb võimalus, et inimesed on erinevad. Kõik need miljardid. Ja erinevad on nende meeleolud, seisundid... Maailm ei lõpe homme otsa, seega on alati aega proovida nii seda, kui teist. Tahaksin teile rääkida oma sõpradest - Martast ja Johannesest. Nad on ühed kõige õnnelikumad murumunad, keda maailm on kandnud. Nad on juba viiskümmend aastat abielus. Ja nad suhtlevad vaid ühmatustega. Pruugib Johannesel vaid ühmatada: see, noh... Kui Marta juba naerab pisarateni. Sest ta suudab lugeda Johannese kahest sõnast välja terve pika lõbusa loo... Loomulikult jutustab siis Marta ka teistele selle lõbusa loo ümber. Kujutlege - milline oleks elu, kui me suudaksime teineteist mõista ilma sõnadeta nagu need kaks armsat murumuna? Marta ja Johannes.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 13:26
Eks ikka on neid naisi ka kes kohvi välja teevad.Oma kogemus.Sõitsin ükskord kohtingule ja unustasin raha ja pangakaardi koju.Kehv tunne oli küll kui kohale jõudsin.Rääkisin oma loo ära,mis juhtus.Too naine selle juttupeale maksis kõik kohtumise kulud kinni,hiljem muidugi lahendasime kulutused ära ja keegi ei tuletanud seda enam meeldegi.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 13:27
Ehk siis need, kes ihkavad olla üksikud. Aga samas on nad ka eelpool mainitud eelhäälestuses kinni.
Nii lihtne see oligi.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 13:29
Piisab kui lugeda kuulutuste rubriiki mees - naist... Naine kes tahaks kohustustevabat suhet ja pakuks kohvi eeldab, et mehel on sedavõrdki härrasmehelikkust, et kompenseerib kohvivalmistamise kulud..
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 13:31
arvad, et tahavad üksindust? kahtlen. siis nad lahutaksid koheselt ja poleks enam päevagi abielus. mitte üksikud ei taha nad olla, vaid vabad. kohustusevabad. seda sa ju eeldadki? et nende vajadused klapiksid sinu omadega. et tahaksid olla sama vabad, kuigi te teate, et te kumbki seda ei ole
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 13:32
Kusjuures... mingi aeg teedki välja ilma klaarimiseta hiljem.. teed korra ja kaks.. aasta ja teise ... kolmandagi takkapihta... Vabandust.. aga ära tüütab kui täisjõus meesterahvas sel moel iseenestmõistetavalt laseb välja teha omale...
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 13:32
Niikaua kui kaks poolt on saama peal väljas ei saa olla mingit suhet...
nii ka need kuulutused
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 13:33
Ääää Senta äkäää.
See on teine asi. See läheb juba sponsorluse alla ja kisub litsi maitse juurde. Siis ära oota härrasmehelikkust.
Sa PEAD seda tegema vabast tahtest. SA ISE tahad ka kohtuda ja seksida ja kohvitada. Mitte et ootad pikisilmi et keegi nüüd raha annaks selle eest.
Kui sa seda raha ei oota, küll siis ka härrasmehi leidub.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 13:34
Ma ei saa nüüd aru? Maksan härra arved ja olen lits ka veel pealekauba vä?
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 13:38
Härrad ei taha,et nende arveid makstakse.Naise käitumisest on aga kohe näha,kas ta on raha peal väljas või mitte.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 13:39
ja siit mõte, et mis siis, kui need samad üksinduse põlgurid ja need, kellele ei kõlba sinu hoiakud ja neid pelgavad, sismas ise neid üksi olejaid ei kadesta? ja seda selle pärast, mis neil endal tegemata või saamata või tahaks tagasi - nt vabaduse pärast? üksinda elamine on ju ka nagu „kohustustevabas suhtes“ olek või kuidas
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 13:42
Senta. Ei siis oled lits, kui ootad, et härra sulle kõik välja teeks.

Utha. Vbla on sul isegi õigus. Ehk ongi kadestamist väärt elu aga samas ise on valitud milelgi pärast see kohustustega suhe. Ei tea miks?
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 13:45
Krt küll kus mul kirjas oli, et keegi ootab väljategemist kogu aeg?
Kirjutasin, et kohustustevabas suhtes olles võiksid mõlemad pooled panustada.. kui naise poolt on elekter ja katusealune siis härra võiks kohvi tuua vähemalt vahetevahel.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 13:51
Senta. Ühes postituses siin oli. "et mehel on sedavõrdki härrasmehelikkust, et kompenseerib kohvivalmistamise kulud.."

Jaa jah. Kui seda viimast posti nüüd lugeda, siis see tundub õiglane. Siis on kokkuleppimsie küsimus.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-28 13:52
mu meelest sa senta vingud juba mitmendat lehekülge
˅ näita rohkem ˅
1
...
14
15
16
...
22