Foorum
1
...
9
10
11
...
22
2011-11-05 17:27
Ütle veel seda ka sinna otsa, et sa pole toda jorssi, kellega sind väidetavalt nähti kunagi näinud ka mitte.
Mis vahet sel on mis vastab tõele ja mis mitte. Sul on vaja midagi tõestada? Kellele sa seda kõike tõestad? Aru ma ei saa. Keegi kirjutas midagi ja sa nagu teismeline hakkad jaurama ja lõpuks veel ähvardama.
Tõsine mure on tõesti, mida virtuaal maailmas keegi väidab, et selle pärast peab kohe kisa tõstma.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-05 17:57
Mind paneb imestama inimeste agarus.....teha spets konto info levitamiseks...peaks Senso juhtkonda teavitama...
˅ näita rohkem ˅
2011-11-05 19:49
caribian- mis siin imestada? oi,jah....ise paraku naudid seda tähelepanu.
miks inimene peaks end nii kergelt üles kütma?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-05 19:53
Senso juhtkonda iha foorum nüüd küll ei huvita
˅ näita rohkem ˅
2011-11-05 20:23
caribian. Mis sind tegelikult vaevab? See, et keegi foorumis sind selle jorsiga seostab? Kui sa tead, kes see oli, kes seda infot kirjutab, siis ütle seda talle. Arvad, et foorumis turtsumine muudab midagi või. Käitud nagu oleks mingi hullu kuriteoga hakkama saadud.
Kui sa ei taha silma jääda, siis ära roni ka esiplaanile.
Tahad esiplaanil olla, siis lepi sellega, et sind inimesed tänaval ära tunnevad.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-05 20:27
Ja kui ma Sind Caribian tänaval ei märka astu juurde, sikuta kuuehõlmast ja tutvusta..."tere, mina olen Caribian, kas mäletad?"
˅ näita rohkem ˅
2011-11-05 21:25
kuidas te nüüd aru ei saa...
seksportaalid on demi salamaailm, ta undercover agent
irl on ta ju tagasihoidlik naisterahvas, kannab viigipükse
˅ näita rohkem ˅
2011-11-06 00:19
Misha kui Il valitseks Eestit,siis poleks debiilseid seksiportaale olemaski.
Ei maksa hämada,sa ise sõltlane.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-06 00:44
caribian kullake. Kus kohas sa siis kekkutaksid, kui neid debiilseid portaale poleks?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-06 00:58
Mul poleks vaja kekutada.Elu oleks normis ja stabiilne.See nõukaaegne teema "võrdsusest"on ikka nii ajudes kinni....südame ajab pahaks.
Misha...mis viigipükstel viga...igati stiilne...kui on peps,mille ümber neid viigipükse panna.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-06 01:06
Caribian, ära ärritu...pole mingit võrdsust...Naised saavad sama töö eest vähem palka, naisi tõrjutakse ühiskondlikul tasandil, naisi ahistatakse seksuaalselt , naistel on parem haridus (suhtarvuliselt), naised võivad sünnitada , naised võivad nurgas nuttu lahistada jne jne...Kus on võrdsus????

Muide, kohtumisest, kui algsest teemast rääkides siis...Hiljuti trehvasin ammuse sõberiga(naine) ja kuna lilli ei söö inimene, siis jalutasin kohtingule...seenepurgiga
˅ näita rohkem ˅
2011-11-06 01:10
Kas nüüd tänu nendele portaalidel on su elu ebastabiilne? Või, et mis need portaalid su elus siis segavad?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-06 01:13
Aikon...mina käin alati kohtumistel seeneprgiga marineeritud kukeseentega...mul oma salaretsept..magusad ja krõmpsud teised stiilne värk....kunagi hakkan suurtootma..
Naiste koht on kodus.naised peaksid hoolitsema järeltulijate eest,hoidma korras kodu,hoolitsema aia eest,kus kasvavad toiduained ja tegema trenni,et mehele,kes raha teenib atraktiivne olla.
Elu on peapeale pööratud..naised teenivad raha,et tropid saaks elada.See peab muutuma.Ma töötan selle nimel,et ükski naine ei peaks ennast alanadama tööl käies.Naine peaks saama olla kodus.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-06 01:17
Caribian...töö pole kedagi alandanud...alandada võib tööd
˅ näita rohkem ˅
2011-11-06 01:21
Caribian, ma kolin siit riigist sel päeval ära, kui sa oma riigipöördega lõpule jõuad! Ma võin kõike teha aga ma EI HAKKA kellestki sõltuma. Nii on ja jääb!
˅ näita rohkem ˅
2011-11-06 01:25
Oh NSM...sa oled üks vähestest,kes ära kolib.Naised on väsinud oma meeste teenindamisest mitte midagi vastu saamata.
Eesti on ideaalriik naiste ülestõusuks.See toimib juba praegu...tropid ei saa keppi.Paras!!!Ei peagi saama.Kastreerimisele!!!
˅ näita rohkem ˅
2011-11-06 01:31
Miks sa arvad, et ma meest teenindan? Miks sa arvad, et mul on mehega ühepoolne suhe. Mina annan, tema võtab vaid. Miks sa arvad, et asi on meestes kohe. Mulle juhtumisi meeldib minu töö. Mulle meeldib olla oma otsustes vaba.
Ma ei viitsi iialgi tantsida kellegi piitsa järgi vaid selleks, et ta mulle uued saapad ostaks.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-06 01:34
Siis ju tore!lodan,et kasutad mehi otstarbekalt(ainult vajaduste rahuldamiseks). Nice
˅ näita rohkem ˅
2011-11-06 11:07
mina olengi sõltlane, aus värk

demi, sul pole ju meest, sa ei teeninda mitte kedagi, nu mis lärmad siis pühapäeva hommikul
˅ näita rohkem ˅
2011-11-06 18:21
Tulin mina siia lugema, et kas keegi on kohtunudka või mitte, aga selle asemel leidsin mõttetut möla mõni lehekülg, võiks ju teemase jääda
˅ näita rohkem ˅
2011-11-06 20:46
NU aga oli ju suur poleemika, et keegi nägi kedagi. Puhas kohtumise teema.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-08 18:18
Kohtumine on ülepea vanamoeline. Trenditeadlik inimene suhtleb vaid internetis ja võtab ööseks dildo/kunstvagiina kaissu.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-09 23:36
Haha Vaatasin viimast postitajat ja juba lootsin, et JoG on ometi kohtumisel käinud.( loen palju, kommenteerin vähe)
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 10:09
3x olen kokku saanud ja kõik on väga toredad tüdrukud olnud.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 20:02
2x olen kokku saanud ja kõik on koledad tüdrukud olnud
˅ näita rohkem ˅
2011-11-21 12:46
Olen siinsete tuttavatega kokku saanud kahel korral.Esimene kord viidi autoga sõitma ja sööma,ei meeldinud ,et meesterahvas ennast nooremaks valetas Teine kord sain kokku noormehega,kes tuli ja mu arvuti korda tegi
˅ näita rohkem ˅
2011-11-24 17:14
Olen kohtunud siin kahe meheda!Esimene kohtumine eriti ei meeldinud.Aga teine oli hää
˅ näita rohkem ˅
2011-11-26 00:23
Tere hilisööd!
Ei saanud ka jätta rääkimata ühte vahvat kohtingu lugu. Kasutasin siin kurjasti ära preili PushUp hiljutist tutvumishuvi. Sai mõned pildid vahetatud ja preili oli küllaltki õhinas. Neljandas kirjas õnnestus number välja kaubelda ja ka kokkusaamisele kutsuda. Kokkusaamine siis ühes vahvas Tallinna vabaaja keskuse buffees. No istusin ma seal natuke ja märkasin siis juba kaugelt preilit tulemas. Teate ma ütlen nii et ma pole nii suurt naist juba kaua aega näinud: turske, keskelt on ta kaks korda jämedam kui piltidelt välja paistab. Tegi suu lahti ja ütles tere, hääl kohe üldse ei meeldinud. Meik: ütleme nii et ma pole näinud kunagi nii paksu kihti meiki, sellest oleks jagunud ilmselt nädalaks. Parfüüm mida preili kandis oli ilmselt midagi väga odavat ja lämmatas mind esimesed viisteist minutit nii et hingata raske. Suutsin lõpuks leida momendi kui äripartner helistas ja vabandasin välja kiireloomulise asja tõttu töö juures. Tahtsin lahkuda, preili hakkas peale käima et soovib kaasa tulla. Kohutav, no ei saanud lahti. Kuidagist sain tulema, pidin talle ka söögi rahad lauale panema sest ta teavistas et tal raha pole. Minust ta sinna jäi. Hilisemad nädal aega sain meeleheitlikke sõnumeid preililt ja vastamata kõnesid. Teise konto mis mul oli pidin lausa sulgema, kirju tuli temalt iga päev postkasti nii umbes neli kuni kuus. Ma ei tea kust mul tuli see rumal mõte kohtuda. Hoiatan et tegu on küllaltki harimata ja vähese silmaringiga naisega. Pole tegelikult üldse ime ka. Need kakskümendkolm minutit minu õhtust oli piin välja kannatada. Soovitan ettevaatusega suhtuda.
Ants
˅ näita rohkem ˅
2011-11-26 11:17
Eelmise konto pidid temapärast sulgema ja uuega oli esimene asi ennast talle kohe siin tutvustada. Kus see loogika on?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-26 12:14
Vaene Antsuke
Kas keegi usub ka seda juttu?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-26 12:18
Tundub, et mul on vedanud, et Engelbrechti-taoliste meestega kohtunud pole.
Üldjuhul peale neljandat kirja minult numbrit ei saa ja välimuse kohta olen aus.
Aga siin nii arvustada... jätnud siis vähemalt nimi nimetamata. Igal potil on oma kaas.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-26 12:18
irw....selleks pidi uue konto tegema, et seda jura kirjutada........registreerus saidil 25.11 kell 23.05 ja postitus ilmus 26.11 kell 00.23
- haige inimese jutt
˅ näita rohkem ˅
2011-11-26 12:59
veidi mannetu katse mehe poolt naisele „kleidi alla pugeda“. või mida ta sellega taotles siis? mina oleks selle loo ikka hoiatustesse ka kleepinud. siis oleks pikemaks ajaks kleeps peal olnud ja ta oleks saanud oma „eluloole“ midagi juurdegi kirjutada palju huvitavat lugemist teistele jne
ma olen juba hakanud kaotama lootust selles osas, et siin normaalseid mehi leidub
˅ näita rohkem ˅
2011-11-26 13:03
juuksur, enne tuleb ise normaalseks saada. rohud sisse!
˅ näita rohkem ˅
2011-11-26 13:07
kas sa minuga koos ei taha neid võtta? saab ka normaalne inimene sinust, ehk isegi leiad endale naise siit
˅ näita rohkem ˅
2011-11-26 13:16
aga alustada tuleks alati endast. kõige pealt tuleb endale tunnistada probleemi, kas sa oled seda teinud?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-26 14:32
miska, sa ära lükka kogu aeg asju järjekorda ootele ja ära lase teisi järjekorras ette.
sulle meeldib ju asju algatada, nii et tee ära. ma tunnistan peale sind
˅ näita rohkem ˅
2011-11-26 14:34
pushup- miks sa arvad, et see just silentbob oli ja mitte terasmees1?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-26 14:34
no sul oli normaalsete meeste leidmisega probleem, minul ei olnud. kui sa tahad normaalseid mehi, pead ise normaalseks muutuma.
kuna sa seda teha ei taha, siis normaalseid mehi netu
˅ näita rohkem ˅
2011-11-26 14:47
Utha,sa vaeseke pead ikka jõuluks mehe saama.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-26 15:01
misha, ma seletan ju, et need probleemid tekivad siin. mujal normaalsete leidmisega probleeme nagu pole olnud.
ja tegelikult siin olles tuleb normaalsuse defintisioon enda jaoks ringi kirjutada ja mitu korda. ma olen pidanud pidevalt siin oma arvamusi kohandama. vastavalt siis sellele, kellega suhtled.
depressiooni maik on sellele kohal juures ja vaenulikkus. mingi maniakaalsuse alge peab sees olema, et siin suhelda saaks või istub masohhism sees. minu arust hea koht „enesetapuks“, kui keegi sellest puudust tunneb mingil mulle seni arusaamatul moel otsitakse siin pidevalt endale rahuldust/maandust kellegi teise arvelt, peamiselt maha tegemisest. kogunevad pinged, sealt edasi vaimne vägivald enda ja teiste peal jne.. nagu musta kasti sees oleks. traagiline tegelikult, et see nii on
˅ näita rohkem ˅
2011-11-26 15:03
risto, no sa ei anna ju kätte
˅ näita rohkem ˅
2011-11-26 15:59
juuksur, usu, teised tunnevad seda sama sinupuhul. nii et ikkagi, hakka omale probleemi tunnistama
˅ näita rohkem ˅
2011-11-26 16:06
kes teised ja mida nad siis tunnevad sinu arust? sa oled volitatud rääkima kellegi eest?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-26 16:15
sa oled nagu alkohoolik juba, need ka ei tunnista kunagi probleemi
˅ näita rohkem ˅
2011-11-26 16:35
PushUp.see kõik on elu.pole need mehed üksi ja alati kõiges süüdi,eks ikka naistel ka probleeme.
aga selles ma olen sinuga küll nõus,et noortega suhelda tunduvalt meeldivam.nad pole kibestunud,pole tundnud ehk seda elu raskust ka.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-26 21:53
PushUp,suur seksinälg ajab noori mehi sinuga suhtlema,muud ei midagi.Vanuses 33-45 aastased mehed ei saa veel olla kibestunud.See on kõige parem mehe vanus.Mis siis minuealised mehed peaksid tegema?Kas kibestumistest pooma minema
˅ näita rohkem ˅
2011-11-26 22:32
Mulle hakkab tunduma, et "kibestuma" on kujunenud juba lausa sidesõnaks. Kõik inimesed, kes julgevad millegi üle rahulolematust avaldada pole ometi kibestunud! No on mõni päev kehvem kui teised, mis teha Kirjutas keegi ihas kohtumisest kompromiteeriva jutukese, no ei ole meeldiv. Egas iga solvumine ei ole veel kibestumine. Kibestunuks ma peaks ennekõike selliseid tüüpe, kes järjekindlalt vinguvad, alati ja ainult, ja omaenda hädades kõiki teisi süüdlaseks peavad.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-27 07:17
PushUp-võta asju rahulikumalt ja ära lase ennast häirida kõigest.
käis,vaatas.ka kohtumine? kohtus sinu profiiliga.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-27 13:06
Sõltub kindlasti mehest, mitte vanusegrupist. Iha peale küll ei looda, seega tavaelust leidub keppi ikka. Iha oleks nagu varuväljapääs. Aga eks võta hoogu.
˅ näita rohkem ˅
1
...
9
10
11
...
22