jfjm- kas miski selles teemas teeb sulle nalja? kas ennetustegevus ja vastutamine olid naljakad? või olen seda jälle mina?
tahtsid, et ma tõlgiksin midagi.
tõlge oleks selline, et sinu tehtud kommentaarid ei vastanud enam tegelikule arutelule, olid teisi teadlikult eksitavad ja tehtud millegi muu kui teema enda huvides. see oligi juba demagooia.
et siis sinu peamine huvi oli nagu mis? tahtsid ka siin teemas veel mingit intriigi tekitada, tahtsid minult mingit reaktsiooni saada ja siis isiklikuks minna või tahtsidki seda n-ö kümmet punkti selle eest saada? see ongi see, mida ma lapsikuks pidasin. sa said sellest isegi aru.
„kümnesse“ panid sa tegelikult sellega, et sa ei suutnud (ja tegelikult ei tahtnudki) vältida muid tegevusi (nagu nt minu arvustamisega tegelemine jmt) peale arutlemise. no ja tegelikult ega ma ei arvanudki, et sa midagi muud teeksid, kui ma siin suhtlen. ma arvan, et sa peaksid ka endale mingi teise tegevuse tekitama, muutma nalju vm - see on ennast ammendanud, saad aru? või ei saa(ei taha) sa kellestki teistest erineda? aga oleksid võinud.
ja siis see, et kui sul on minuga mingid isiklikumad teemad või kui sa tahad mind nt solvata või mis tahes, siis tee seda nii nagu peab - suhtle minu endaga, aga tee seda siis teistest eraldi, mitte enam teemas.
seda võib teha ka teisi tüütamata. st oleks natuke humaansem ja mh teised saavad ka tegeleda sellega, mida nad siia teemasse tegema on tulnud.
tahaks nagu ka mingit arengut - arendaks teemat, teeks muudatusi jne, aga no ei saa tegeleda sellega. enamasti peab mingit jama teiega ajama. kurat, kaua võib jamada? ma ei saa aru teist. tehke midagi, mis teid ennast ka arendaks. kui tahate vabameelsust, avatud suheid jne, siis olge ka sellised.
praegu on tegemist millegi muuga. siin on selliseid, kes ei tunne ennast tegelikult vabalt ja see on probleem. aga see ei ole minu probleem.