Foorum
2010-11-11 17:49
Et, siis ankeeti sirvides, nupule "Kasutaja postitused foorumis" vajutades, saaksin lugeda kasutaja foorumipostitusi.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-11 17:56
Olen ka sellele mõelnud. Samas ei taha et kohe igaüks siia nuuskima tormaks.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-11 18:41
Kindlasti poleks see lahendamatu probleem.Iseasi kuidas oleks kõige mõttekam seda teha.Pole ju mõtet kogu seda teksti välja tuua,samuti ei pruugi üldisest kontekstist lahutatult,need kirjutised inimest õigesti iseloomustada.Võiks olla näidatud postituste arv üldse ja viimasel nädalal.veel võiks ehk olla näidatud teemad,kus viimasel ajal on sõnavõtnud.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-11 23:21
tean portaali (buduaaris oli see minu teada), kus ongi selline programmiline lahendus olemas. nt kellegi nimele klikkides saad näha tema enda teemasid ja seda, millal sinna teemasse viimati vastatud on nt. teisalt on nähtaval ka need teemad, kuhu tema midagi vastanud on ja viidet viimasele vastamise ajale. saab natuke järge pidada
˅ näita rohkem ˅
2010-11-11 23:28
Juuksuri kirjutatu oleks hea kasutajale endale st tema kontol võiks vaid talle midagi taolist näha olla. Ei pea vajalikuks et konto omaniku kommentaarid siin kõigile väljanäituseks oleks.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-11 23:43
see on jah muidugi individuaalne, kuidas keegi tahab. mind ennast ei häiriks, kui keegi minust midagi teada saaks. niikuinii saadakse teada (kui keegi viitsib natukene uurimisega tegeleda). endal mul siiani teemade jälgimisega probleeme ei ole olnud, saaksin praegu selletagi hakkama. siin ei vahetu need teemad nii tihti ja kommentaare (neid, millest huvituks) on minimaalselt praegu
˅ näita rohkem ˅
2010-11-12 09:37
Veel on foorumis yksildane.ee see võimalus kenasti lahendatud ilma, et postituse kontekst kaduma läheks. Nupule vajutades avaneb postituste loetelu, loetelust postitusele vajutades avaneb aga kogu teema kuhu on postitatud, millele vastatud (tervikpilt ei lähe kuidagi kaduma ja ka moonutust ei teki).
Hirmudest veel seda, et kui inimene tahtis foorumis oma arvamust teistega jagada, siis ei ole ju temal põhjust ka karta, et keegi veel tema postitusi loeb.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-12 10:42
minuarust on see haige jälitamine. loodan et ihas keegi sellist asja rakendama ei hakka, mingi individuaalsus võiks ometi jääda.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-12 10:48
Just. Mina näit. loobuksin sel juhul foorumis osalemast või siis ütleksin harvem sõna sekka. Vähe sellest et minu kommentaare jälgitakse, mida teistele kasutajatele jätan, ei taha et siia ka nuuskima tullakse. Oma sõna ei karda ja ei häbene aga üleliigne tähelepanu oleks häiriv.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-12 11:03
tegelikult on see nupp aktiivne enamses php foorumites, ja tihti on sellel ka praktiline otstrve täitsa olemas, eriti näiteks tehnilistes foormites, näiteks võimaldab kindlaks teha, kui spetsialist keegi on, või siis kui juba tead, kes on spetsialist, siis lihtsalt lugeda mis ta veel on kirjutanud enda harimise mõttes. siinne foorum on muidugi suur plämaajamise foorum, kus on imevähe postitusi, millel üleüldse sekund hiljem mingit väärtust oleks, mida otsida, et erilist vahet pole, on see võimalus siin või ei, siin foorumis pole isegi märksõnade järgi otsingut, ja keegi sellest vist puudust ka ei tunne
˅ näita rohkem ˅