Foorum
2025-01-05 19:46
Teist korda juba juhtub see lollus: Keegi kirjutab mulle, ma kirjtutan vastu, vestlus nagu käib aga siis ühel hetkel kui tahan vastata juba mingile 4ndale sõnumile, ilmub see saatuslik jama mulle ette:
"Kasutaja suure populaarsuse tõttu saavad talle ajutiselt kirju saata ainult VIP konto omanikud"
Kas mul ei peaks nagu prioriteet olema, kui mul temaga juba vestlus käib? Eriti veel kui teine ise kirjutas mulle esimesena ja alustas vestluse??
˅ näita rohkem ˅
2025-01-05 19:55
Sulle ju meeldib teha kingitusi ja nüüd ei leidu seda kolme euri, et ennast vipiks teha. Muidu pead ootama homseni, siis ehk saad jälle mõne kirja saata ... Kui keegi ette ei jõua.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-05 20:00
jfjm ma võin teha kellele iganes kingitusi kui ma temaga füüsiliselt kohtun. Mingile seksisaidile ma küll kinkima midagi ei hakka. Teenin alla keskmise sellise jama jaoks.
Hoopiski, nagu näed, tegin sellele n-ö 'populaarsele' kasutajale märke enda profiilil. Äkki näeb. Järgmine kord palun esimesel võimalusel whatsappi või telegrammi, rsk.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-05 20:14
Aga miks peab see seksisait sulle tasuta teenust pakkuma? Muideks Iha on omataoliste seas üks odavamaid.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-08 18:37
Huvitav kas see on ainult naistel või on ka meestel see populaarsuse piirang?
˅ näita rohkem ˅
2025-01-08 19:57
See piirang tekib teatud kirjade arvu järel. Ja seda mitte kirjutaja kirjade arvu alusel vaid kirjasaaja. Kui kasutaja suhtleb korraga mitme kasutajaga, siis on see piirang kiire tekkima. Vahet ei ole, mis soost on kasutaja. Olen saanud ka mehe profiilil selle teate. Minu kogemuse järgi kestab see piirang 48h.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-09 15:26
Ei olegi vaja nii pikalt suhelda, et piirang tuleb. Kohe aadress ja arve kuhu raha ette kanda ja asi vask
˅ näita rohkem ˅
2025-01-12 02:16
richardseba - kulleril peaks pappi jaguma
˅ näita rohkem ˅
2025-01-15 22:36
loen ja mõtlen ,,kõik kes siin kirjutavad ,,kas ei ole juba aeg minna pensionile
˅ näita rohkem ˅
2025-01-15 23:11
Tikuke, mitmendat sajandit sina juba pensionipõlve pead? 🙂
˅ näita rohkem ˅