Oi, ma pole vahepeal seda teemat vaadanud ja näe, olen saanud suurkujude suhu.
Mina olen alstanud vestlust ehk kahe-kolme mehega.Olen magav paks kassike, kes ootab hiiri..ja kujutad ette..sa ei kujuta ette! 😀 Ma söön pasteeti ning liha. Kuidagi täitsa hästi on. Ja päriselt olen näinud kindlasti rohkem inimesi, kui keskmine iha jutumees. Selle jalutus- või kohvilkäigu teen ma meelsasti kiirelt, kui vestlus jookseb. Lisaks on mu andmed ajakohased, mitte nagu siinsed pildid, aastast 2012 jne. Ei, pildid on head, vaatan isegi ja nurrun, aga need ei peegelda alati reaalsust.
Skinide teema pole nii pakiline, kui mitte-vipile postkasti lahti hoidmine. Mulle ei saa kirjutada sõbralistis olijad ja seda vip-i küll kinni keerata ei saa, sest ma saan aru, millal postkast lukus ja mingid veidrikud omale õiguse võtavad postkastis silma paista 🙂 Siin on palju toredaid tüüpe, kes foorumis sõna ei võta ja seetõttu te ei tea nende olemasolust ning ka foorumisära jääb teile. Me teeme pärisasju 😉
Ahjaa, kas see keskealine pidi olema mingi..mis see olema pidi? Sa saad aru, et see on naisterahva parima aja algus? Ja see kestab kümme-kakskümmend aastat. Meestel seda luksust pole 😀 ja ma kutsun üles kõiki naisi räigelt kristlike normide vastu hakkama. Ja üldse kaalunormide, ageism'i ja muu lolluse, mille mõned mehed oma peas pühaks on kuulutanud. Keskealised, kõikesööjad naised võidavad niikuinii! 😘😘😘