Foorum
2024-11-27 15:38
Et kirjutada saavad vaid tavakasutajad 😄 Väga paljud tulevad siia muu, kui ostu-müügitehingu pärast ja see "staatuse" ostmine on nõme nõue. Ma olen valmis maksma, et vip-id mulle ei saaks kirjutada või siis saan ise valida. Ja veel..see roosa! Ma arvan, et kui auväärt otsustajad pakuksid mingi summa eest roosa musta/valge vastu vahetada, oleks teie lehe kasutatavus pooleteise-kordne..sa lihtsalt ei tee seda roosat lehte igas olukorras lahti, kuna kõik teavad, mis koht see on. Ja koht on ju tore, aga saab veel paremini 😀 mul lihtsalt tahtmine raha anda, et Iha.ee'd jätkuks veel kauaks 😉
˅ näita rohkem ˅
2024-11-27 18:58
roosa sobib, aga tahan vana kujundust tagasi
˅ näita rohkem ˅
2024-11-27 19:29
Vana kujunduse kohta ei oska midagi öelda, aga must ja valge oleksid alternatiivid roosale, nii et keegi ei hakka midagi ära võtma. Raha eest saad tagasihoidlikuma nö skni'i osta ja kõik 😊
˅ näita rohkem ˅
2024-11-27 21:26
Kuidas oleks taevasnine taust?
˅ näita rohkem ˅
2024-11-29 02:12
Ussideuss -
mis roosal toonil viga? normaalne, ongi teistest saitidest eristuv. Kui sa ei taha , et sulle kirjutatakse - selleks on ju muud võimalused olemas. Ka VIP ei saa sulle kirjutada kui sa ei soovi .
Skin - see on ju olemas sul praegu ja tasuta , kuni pole muid pilte pannud
˅ näita rohkem ˅
2024-11-29 09:18
ussideuss, kas selline siis oleks parem? ;-)

https://www.upload.ee/files/17449368/Screenshot_20241129_081234.png.html

See mul uusim mood. Selleks vaja inverteeriv "darkmode" lisavidin lehitsejasse lisada. See on tasuta.
˅ näita rohkem ˅
2024-11-29 09:26
aru ma ei saa, miks peaks keegi keskealisele ülekaalulisele naisele kirjutama? kas loodavad kah suurest rammust osa saada? suur kehakaal näitab tänaste toidu hindade juures nimelt rikkust!
˅ näita rohkem ˅
2024-11-29 09:36
siidine -- selleks kasutangi ma veel 1 lisavidinat et "pildikesed" ja hyppav reklaam ära v6tta.

siis on kirjutamised vaid kirjutamise pärast ja ei näe enam et kui ala-ylekaaluline m6ni on, v6i lihtsalt et kui m6ni on silikoonmutt-kumminukk.
˅ näita rohkem ˅
2024-12-10 20:44
Oi, ma pole vahepeal seda teemat vaadanud ja näe, olen saanud suurkujude suhu.
Mina olen alstanud vestlust ehk kahe-kolme mehega.Olen magav paks kassike, kes ootab hiiri..ja kujutad ette..sa ei kujuta ette! 😀 Ma söön pasteeti ning liha. Kuidagi täitsa hästi on. Ja päriselt olen näinud kindlasti rohkem inimesi, kui keskmine iha jutumees. Selle jalutus- või kohvilkäigu teen ma meelsasti kiirelt, kui vestlus jookseb. Lisaks on mu andmed ajakohased, mitte nagu siinsed pildid, aastast 2012 jne. Ei, pildid on head, vaatan isegi ja nurrun, aga need ei peegelda alati reaalsust.
Skinide teema pole nii pakiline, kui mitte-vipile postkasti lahti hoidmine. Mulle ei saa kirjutada sõbralistis olijad ja seda vip-i küll kinni keerata ei saa, sest ma saan aru, millal postkast lukus ja mingid veidrikud omale õiguse võtavad postkastis silma paista 🙂 Siin on palju toredaid tüüpe, kes foorumis sõna ei võta ja seetõttu te ei tea nende olemasolust ning ka foorumisära jääb teile. Me teeme pärisasju 😉

Ahjaa, kas see keskealine pidi olema mingi..mis see olema pidi? Sa saad aru, et see on naisterahva parima aja algus? Ja see kestab kümme-kakskümmend aastat. Meestel seda luksust pole 😀 ja ma kutsun üles kõiki naisi räigelt kristlike normide vastu hakkama. Ja üldse kaalunormide, ageism'i ja muu lolluse, mille mõned mehed oma peas pühaks on kuulutanud. Keskealised, kõikesööjad naised võidavad niikuinii! 😘😘😘
˅ näita rohkem ˅
2024-12-10 20:58
Kunagi oli siin üks kass, kellele meeldis väga pasteet
˅ näita rohkem ˅
2024-12-10 21:00
Oh õudu, ma vist ei taha täpsemalt teada, eks? 😀
˅ näita rohkem ˅
2024-12-10 21:20
Tunnen sellest kassist puudust.
˅ näita rohkem ˅
2024-12-11 21:10
ei kadunud kusagile. mulle meeldib lisaks pasteedile ka kotlett.
˅ näita rohkem ˅
2024-12-11 21:16
Ei, see oli emane kass, mitte kohitsetud isane.
˅ näita rohkem ˅
2024-12-11 21:29
kas räägid endast või?
˅ näita rohkem ˅
2024-12-11 21:49
rahu99, ikka sinust. sina oled kohitsetud kogu aeg jahud kassidest ka.
˅ näita rohkem ˅
2024-12-13 01:37
Ussideuss - kas tegid makse ära, et sulle keegi kirjutada ei saaks ? Piirangut saab ju kontole panna. Selle ettepaneku pead saatma- Kontakt , vaatad aadressi .
˅ näita rohkem ˅
2024-12-14 00:45
oralproff
2024-12-11 21:49
rahu99, ikka sinust. sina oled kohitsetud kogu aeg jahud kassidest ka.
////////////////////

eh sind et kus on pea ja perse vahetusse l2inud.

jott koligu oma 6ige konto taha tagasi kirjutama.
˅ näita rohkem ˅
2024-12-14 09:32
rahu99, jää vait, sitapea. Mul on üks konto. Loe enda varikontod kokku.
˅ näita rohkem ˅
2024-12-14 09:32
Ellips, lihtsameelne arvas, et "Iha.ee portaali puudutavad küsimused ja ettepanekud" rubriik on koht, kuhu teha Iha portaali puudutav ettepanek. Vabandan ja püüan oma lugemisoskust lihvida.
Asi polegi nii väga selles, et vipid ei saaks kirjutada, kuivõrd selles, et need, kes ei saada seda sõnumit ja ei tee vip kontot, nemad saaks jätkuvalt kirjutada 😊 ma olen siin vaese mehe eest väljas ja mõned viitsivad rünnata..saa siis teist aru 😀 ning minu postkastil on vaid üks piirang:"kirjutada saavad mehed."
˅ näita rohkem ˅
2024-12-14 16:47
Kui igal kasutajal oleks ainult üks konto mis oleks ID põhine
˅ näita rohkem ˅
2025-01-22 11:56
''kuna kõik teavad, mis koht see on''-
siis järelikult tegemist populaarse saidiga, mida tõenäoliselt jätkub veel kauaks niikuinii
väga paljud vip-konto omanikud ei tegele siin mingi ostu-müügiga. ostavad vipi näiteks tsenseeritud piltide nägemiseks.
seega välistades võimaluse vip-idel sulle kirjutada välistaksid automaatselt suhtluse nii mõnegi toreda tutvumishuvilisega...
muide, paljud foorumis lobisejad teevad ka neid ''päriasju'', päriselt ka
˅ näita rohkem ˅
2025-01-22 12:09
Populaarne sait jah. Seksi ost ja müük käib.Seda saiti on kutsutud ka litsiportaaliks.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-22 12:30
eks igaüks räägib oma kogemusest lähtudes. misterj on kindlasti kõvasti seksi müünud siin, kanistrite kaupa
˅ näita rohkem ˅
2025-01-22 16:23
Ei mina osta ega müü siin mingit seksi, mul enam ei tõusegi. Mina mõtlen nüüd ainult ülemise peaga.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-22 17:45
Caprichosa, ma ostaks võimaluse lihtsale mehele, et ka tema saaks jätkuvalt kirjutada 😊 leht on enamalt jaolt tore, nõustun (va kriiskavroosa)! 😊

Vip-id hakkavad silma, kui tavakasutajad ära kaovad ja alles jäävad "hästi kõvad, kolm kopikatega, mehed". Vip-ide seas on normaalseid inimesi. Aga on ka inimesi, kelle elus iha vip on ainus rikkus ja neile vist tundub, et see annab õiguse nõuda suhtlemist. Ja las nad hauguvad! Peaasi, et tavalised mehed ka kirjutada saavad 😀
˅ näita rohkem ˅
2025-01-22 17:52
Rikkust vip küll ei näita , paljud mehed põhimõttelisellt ei lae vippi ja see ei tähenda ,et nad koonrid on.pane oma konto seaded ainult sõbrad ja näed kes tegelikult soovivad sinuga suhelda
˅ näita rohkem ˅
2025-01-22 18:26
aga siis võikski ju mehele vip-konto osta, et ta jätkuvalt saaks kirjutada? kui mees oma finantsilise olukorra või põhimõtete tõttu ise ei suuda seda teha
saab muide ka meiliaadresse vahetada ja suhtlust juba privaatses keskkonnas jätkata, ilma mingite vip-ideta.
kellel tõsine himu suhelda, leiab selleks alati võimaluse
˅ näita rohkem ˅
2025-01-22 20:14
Potentsiaalsed ja põnevad vestlused on mujal. Lubavad on siin. Seal vahel on väike lõik, mille sujuva kulgemise see vipi nõue vahel katki teeb. Mina ei eelda, et mulle ostetakse ja ma ei eelda, et seda minult eeldataks, kuigi korra on keegi mu vipiks teinud. Ma vist nägin kõik pildid ära. Tüdrukud, te olete väga ilusad ja poisid..teie ka 😃
˅ näita rohkem ˅