Foorum
2024-09-07 21:18
Otsingule võiks lisada "Kas sa oled abielus?" filtri, et oleks võimalik neid 7-t meest tuvastada, kes siin armukest ei otsi. Ja see võiks olla ankeedis üldse "Kas sa oled suhtes/abielus?".
˅ näita rohkem ˅
2024-09-07 21:26
Et siis eraldaks terad sõkaldest. Paljud ei oska ju lugeda profiili. Tuleks neile eraldi lugemis programm tekitada🙂
˅ näita rohkem ˅
2024-09-07 21:39
Jah, palun mulle terade otsimise filtrit, maksku, mis maksab
Selle funktsionaalse lugemisoskuse leidmise lootus on siin keskkonnas ammu surnud, piiisikeste eranditega siiski õnneks
˅ näita rohkem ˅
2024-09-07 21:42
Kui palju on siin selliseid, kelle ankeedis on kõik tõene. Õigem oleks vist küsida, et kelle täielikut täidetud ankeedis on kõik tõsi.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-07 21:46
Mina usun, et kõik inimesed on head ja ausad
˅ näita rohkem ˅
2024-09-07 21:48
Olgem ausad,profiill näitab kellega tegu.
Kui ise oled aus ja siiras-ollakse sinuga samuti.
Nii kui koer külale nii vastupidi.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-07 22:24
Üks kummaline filter on: Mina (me) oleme ....
Kui oled üksik, paned üksik, normaalne. Aga pole küsitud, kas ka elad üksi? Või hoopis näiteks vanemate juures või üürid osa eluasemest kellelegi välja, mis pole tänapäeval ka üldse võimatu. Ehk siis ole kui aus tahad, selles osas jääb tõlgendamise küsimus.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-27 01:58
Otsingu filtri võib lisada konto registreerimise aeg
Sorry , sarikohtujatega kohtuda ei soovi
Raske uskuda et inimene kes siin juba 20?! aastad olnud ei ole kellegiga kohtunud .
Järelikult tema eesmärk ei ole kedagi leida vaid miski muu
˅ näita rohkem ˅
2024-09-27 08:42
ma olen ka olnud 20a, aga see ei tähenda midagi. lihtsalt ei ole ju mõtet hakata vaeva nägema, kui profiilid on enamuses tühjad. pilti pole, pole ka mingit huvi. jah mõnel on kirjas et olen imeilus näitsik või sportlik mees, aga kui sul ühtegi pilti ple, siis ei saagi neid kohtumisi tulla.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-27 08:55
Suhet kajastav lahter on jah siin arusaamatu - kui paned end paarina kirja, võivad teised kasutajad arvata, et kohtud paarina.
Registreerimisaeg siin küll midagi ei näita. Mõni uus kasutaja võib olla suuteline enne sinuga teki alla jõudmist rohkem hoorama kui mõni 20a peale kokku ja mõni staažikam kasutaja võis just äsja omale uue konto teha. On ju teada ka teenusepakkujaid, kes pidevalt oma registreerimiskuupäeva värskendavad. Vabalt võib juhtuda, et 20a jooksul polegi kedagi püsivat või sobivat leidnud ja eriti palju aitavadki sellele kaasa eelarvamustega kasutajad, kes mingite arusaamatute näitajate põhjal (nt tähtkuju või registreerimisaeg) praagivad potentsiaalsed kandidaadid välja. On ju igati normaalne, kui suhet otsiv inimene aastas korra või paar saab kellegagi kohvilaua taga kokku, et aru saada, kas on klappi. Võib juhtuda, et mõnega jõutakse linade vahelegi. Olekski naiivne loota, et siit 50a neitsit leiab. Tegu on ikkagi vabameelsetele ja seiklushimuliste suhtlusportaaliga, mitte kirikuga, kus igavest truudust vannutakse. Siin portaalis on palju kriitilisem näitaja kingitused (endise nimega sponsorlus), mis annab aimu, kas tegu on teenusepakkujaga või -otsijaga.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-27 18:36
Miks ei saa kohtumisi tulla kui pilti ei ole
Oled argpüks , a kellips ?
Siin sa oled üsna julge tegelane aga tavaelus - vaikne hiirekene ?
Kohtuda võiks ikka
Või sa oledki kõik võimalikud kandidaatid nn läbi k..nud
Nii et enam põnev ei ole
Tüüpiline sarikohtuja
˅ näita rohkem ˅
2024-09-27 19:15
jah, tavaelus värisen köögis tabureti all ) ja kohtun ainult kottpimedas. st mul on korteris paksud kardinad ja süsimust eritellimusega ruloo. mul ei näe toas sõrmegi perse pista.

kohtumisi ei saa tulla, sest kedagi ei huvita tühi profiil ja teema, et ohh mul on tolagramm, tule skalpi. vahetame näppsätis. st teeme end huvitavaks ja põnevaks, raiskame terve päeva mingitele tüütutele äppidele ja siis lõppkokkuvõttes ei toimu ikka mitte midagi. samal ajal kui siinne pilt (mis peaks olema ka ajakohane) teeb asja kohe selgeks
˅ näita rohkem ˅
2024-09-28 01:05
Peaks profiili täitma võimalikult paljude valikutega
˅ näita rohkem ˅
2024-10-16 15:15
Lisaks võiks olla ka tegelikult filter-suitseja või mitte suitsetaja. Olles ise suitsetaja, siis olen täheldand, et paljudele meesterahvastele ei sobi see pahe kohe kuidagi
˅ näita rohkem ˅
2024-10-16 20:31
Mulle meeldivad naised, kes nahkfiltriga sigarit tõmbavad.
˅ näita rohkem ˅
2024-10-17 23:56
kontole peaks tegema ühe määratluse juurde :
Ma(me) ei ole - kelm, lits, varas, suguhaige, kerjus, sutenöör, alaealine
--------see oleks tore iseloomustus , kui on täitmata , tähendab et üks nendest on
˅ näita rohkem ˅
2024-10-18 00:10
Siis võiks lisada juurde ka määratluse: Ma(me) ei ole loll
Ainult tark saab aru, kui loll ta tegelikult on.
˅ näita rohkem ˅
2024-10-18 00:18
Mina olen
˅ näita rohkem ˅
2024-10-18 23:22
lollpea2
˅ näita rohkem ˅
2024-11-15 20:55
Pigem välistada sarikuulutajad ja alles tehtud kontod.
˅ näita rohkem ˅
2024-11-15 21:28
Kontode loomine peaks olema IP adre pöhine! Üks konto aadressi kohta ja sait oleks juba täitsa puhas
˅ näita rohkem ˅