Foorum
2024-08-13 14:01
Viimane kasutaja kuulutus võiks olla nähtav ka tema profiilil. Siis kohe näha, kas ja mida ta kuulutab.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-13 14:50
Jaaaa!!!!! See oleks võimas!!!
˅ näita rohkem ˅
2024-08-13 16:27
Korra vaatasin, kes teemale vastas ja kohe blokk! Mega! 😂
˅ näita rohkem ˅
2024-08-13 19:15
Vabandan. Me ei ole teineteise sihtgrupp ja blokeerimine teeb, minu arvates, elu lihtsamaks. Ei pea käima teineteise profiilidel, kui asi ei viiks selleni, mida kumbki tahab.
Ma kasutaks blokeerimist vaid halbade kommetega inimeste puhul, aga mul pole teisi vahendeid ega piisavalt mitte-huvi, et mitte käia iga kord Teie profiilil, kui olete midagi vastanud jne 😀
It really is me, not you! Eemaldasin ka blokeeringu, aga ma siis stalgin iga kord, kui miski vastus tuleb, kuna ma ei suuda kõiki siin meelde jätta 😜
˅ näita rohkem ˅
2024-08-15 22:37
Ma naeran praegu selle ilusa ja pika SMS kuulutuse peale, mis üleval jookseb.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-17 09:33
oota, aga mida siis kumbki tahab?

kumbki tahab ju edasi iha.ee -s passida? kuidas siis üksteise blokkimine kasuks tuleb, või ei tule?
˅ näita rohkem ˅
2024-08-17 11:17
Kindlasti on sajad naised avanud blokeerimise tagamaid (ma pole kogu foorumit läbi lugenud, aga teemapüstitusi on olnud küll ja minagi šnitti võtnud) aga võin oma teguviisi põhjendada.
OP postituse point oli väga hea, vaatasin ta profiili, mida iganes ma seal nägin (ja nüüd tuleb nimekiri valikutest, miks ma ennast peidan, isegi mitte neid, vaid ennast), näiteks vanus 60+, elukoht ükskõik mis, peale Tallinna, vaatan kommenterimisi ja kui need on järjepidevad "ni**d v? Ke**d v?jne" siis mul postkastis iga päev selliseid mitmeid ja kui mõni jätab kirjutamata, sest ma ei ni*uv! ega ke*iv! inimestega, kel käib kolmetäheline sõna üle jõu, siis on võit minu, kingituste tegijad (ja jätke see "lilled on ka kingitused" BS siin portaalis. Ma tulen ise kaasa teiega mõne kuulutavad naise juurde, kes tahab kohtuda ja kingitust ning ma tahan näha seda nägu, kui need lilled üle antakse 😀 Kui üldse midagi kaasa võtta mingitest vanadest kommetest, siis lillede viimine naistele, täitsa niisama, võikski olla see!), kui on kuulutatud"sportlik/sale/vormis", siis ma lihtsalt ei kvalifitseeru ja kummalgi ei ole mõtet aega raisata ju.
Kuna OP on ka minu blokeerinud, siis ei tea, mis osa profiilist andis kohe märku, et me ei saaks suhtlemisel tulemust, mida siit saidilt otsitakse. Küll aga portaalis passimist see ju ei takista. Pigem jõuab vähem valesid inimesi minuni, mis on jällegi kõigi võit!
Ja ma vabandan juba ette kõigi ees, kes nüüd ikkagi pahaseks saavad minu isiklike eelistuste peale 😀
˅ näita rohkem ˅
2024-09-20 20:07
Kui kellegil infot isiku kohta kiirelt siis vaevatasu 100;EUR. Pühapäev pidi ära sõitma. Jälitab naisi, ahistab, kõik info olemas. Varsti politsei aga tahaks enne nahad kinni lüüa. kuna mul tutvused siis ma võin seda teha ja jääb õigeks. selle nimi on rüütelikkus. Ootan kiiret infot ta õige nime, ülejäänu ma leian ise kiirelt.
Lgp
˅ näita rohkem ˅
2024-09-21 00:49
Minul pole infi
˅ näita rohkem ˅
2024-09-21 16:07
Aga mis asi on rüütellikkus.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-23 19:18
Aix krimm on venemaa ja puutin täitsapoiss!
˅ näita rohkem ˅
2024-09-30 22:27
seda sa küisid jutukas teatamas jah, küll ühe teise kontoga. Aga mu arvamine ainult kinnistub. Ainult täielik värdjas sellist asja arvab või leiab et see on naljakas.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-30 22:52
Ära vingu kukk
˅ näita rohkem ˅
2024-11-10 03:22
need "Paari" märgisega kontod - peaksid olema kohustusega , et on mõlema poole pilt ülespandnud kontole , ei saagi teisiti panna . Praegu huijavad niisama ja kuulutustes on nad hoopis muud tihti kuulutamas ja samuti Foorumis ka muud jura ajamas
˅ näita rohkem ˅