Kindlasti on sajad naised avanud blokeerimise tagamaid (ma pole kogu foorumit läbi lugenud, aga teemapüstitusi on olnud küll ja minagi šnitti võtnud) aga võin oma teguviisi põhjendada.
OP postituse point oli väga hea, vaatasin ta profiili, mida iganes ma seal nägin (ja nüüd tuleb nimekiri valikutest, miks ma ennast peidan, isegi mitte neid, vaid ennast), näiteks vanus 60+, elukoht ükskõik mis, peale Tallinna, vaatan kommenterimisi ja kui need on järjepidevad "ni**d v? Ke**d v?jne" siis mul postkastis iga päev selliseid mitmeid ja kui mõni jätab kirjutamata, sest ma ei ni*uv! ega ke*iv! inimestega, kel käib kolmetäheline sõna üle jõu, siis on võit minu, kingituste tegijad (ja jätke see "lilled on ka kingitused" BS siin portaalis. Ma tulen ise kaasa teiega mõne kuulutavad naise juurde, kes tahab kohtuda ja kingitust ning ma tahan näha seda nägu, kui need lilled üle antakse 😀 Kui üldse midagi kaasa võtta mingitest vanadest kommetest, siis lillede viimine naistele, täitsa niisama, võikski olla see!), kui on kuulutatud"sportlik/sale/vormis", siis ma lihtsalt ei kvalifitseeru ja kummalgi ei ole mõtet aega raisata ju.
Kuna OP on ka minu blokeerinud, siis ei tea, mis osa profiilist andis kohe märku, et me ei saaks suhtlemisel tulemust, mida siit saidilt otsitakse. Küll aga portaalis passimist see ju ei takista. Pigem jõuab vähem valesid inimesi minuni, mis on jällegi kõigi võit!
Ja ma vabandan juba ette kõigi ees, kes nüüd ikkagi pahaseks saavad minu isiklike eelistuste peale 😀