Foorum
2024-08-12 13:23
nimelt võiks kõik pildid mis on vanemad kui aasta vabalt kustutada.nocmon mõnel pildid aastast 2009
˅ näita rohkem ˅
2024-08-12 14:22
Ja mida see sulle annaks? Laetakse need vanad pildid uuesti üles või jäädakse hoopis pildituks. Praegu saad vähemalt kuupäeva järgi aimu, et tegemist vana pildiga.
Sa peaksid ju siis uue tillipildi tegema. See on sul kah juba üle aasta olnud.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-12 14:47
teadsin et j vastab. tema ju üks suur patune. see annab selle, et enesepettust on vähem
˅ näita rohkem ˅
2024-08-12 18:06
Piltide näitamine ei ole siin lehel ju kohustuslik ning ainus tingimus on, et pildil pead olema sina ise. Mina küll ennast patuseks ei pea ja ei peta ma siin ka kedagi - ennast kõige vähem.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-12 18:15
kusjuures konto tegemine ka mitte, aga mida ma tühja kiimlen päävast pääva? millele ma loodan?
˅ näita rohkem ˅
2024-08-12 19:12
Vot see on juba sinu probleem ja usu, seda sa uute piltidega ei lahenda.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-13 09:43
Samas jah , sa vähemalt näed kuupäeva aga kui samad vanad pannakse tagasi , kas see lahendab olukorda ?
Ma olen kokku puutunud sellega et pildi peal oli täisa nn pandav keskealine mees aga kohale tuli kahe keppida tudisev vana inimene . Ilmselt minu nägu peegeldas teatud emotsioonid sellepärast ta ütles et jah nad on 20 aastat vanad pildid .
˅ näita rohkem ˅
2024-08-13 10:14
no vot. ja läksitegi tuldud teed tagasi. päev raisus, aeg raisatud, tuju nullis. millele see mees küll lootis?
˅ näita rohkem ˅
2024-08-13 11:16
Piltide tegemise ja postituse vahe võiks tõesti olla kuu..no kaks. Nagu Riina1234, on ka minul olnud neid inimesi, kellega vahetad pilte ja need on kümne aasta vanused. Ma ei saa aru sellest. Asja point on ju konkreetne kohtumine ja kui sa oled siis, vastupidiselt eelnenud pildile,hambutu, kiilakas (ja nüüd ma ütleb, et ma pole iial näinud koledat kiilakat, aga jumala eest, need äpu-karvade säilitajad..hirmus) ja 40kg kergem, läheb mõneks ajaks ka mõne teisega kokkusaamise tuju ära 🤔
˅ näita rohkem ˅