Foorum
2024-07-30 23:38
huvitav, ei leia enam kohta - kus pilti üleslaadida ja teist pilti kustutada.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-31 01:12
Tohoh, kas alles nüüd märkasid juba eelmisest aastast pärinevat muudatust piltide osas?
Lisamiseks mine oma ankeedile, seal peaksid nägema vasakul oma olemasolevate piltide kõrval teksti koos ikooniga "Pildid," selle alt saadki uusi fotosid lisada. Kustutamiseks ava olemasolev foto ning selle all paremas nurgas on suur rasvane punane "X," sellele klikkides saad valitud pildi kustutada.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-31 21:54
tahad panna oma suure ilusa kõhu kõigile imetlemiseks? pane need stringidega pildid tagasi, kellegi komm oli, et vanal on pesunöör jalge vahel, naera nii et pesunöör katkeb
˅ näita rohkem ˅
2024-08-01 16:54
...kahjuks tolle pildi kohta tookord, olen juba vastanud , et kogemata liigutada teiseks - läks maha. Panin uuesti ja siin mingi tatikas 2 või 3 proovil, teatas -et pilt ei vasta nõuetele. No ma ei hakka palvetama ka . Ja nii jäigi. Enne sobis ja äkki ei sobinud. Muidu sobivad siin kõigil igasugused võõrad pildid jms. tegemine.
------Praegune küsimus tekkis lihtsalt, et ei osanud vaadata - uute piltide kohtadel + märk nö. pildiraami nurgal lisamiseks, aga eemaldamiseks on vaja pilt suurendad ja siis on +(kursoriga peale, siis näitab soovi, - ) ja märk asub sisuliselt kommimise rea kohal roosal alal X eraldi . Lihtsalt ei tulnud sellepeale.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-04 10:41
aga sa saad alati uue teha. nüüd peaks su perse veelgi parem olema, ja kui võtad 7 numbrit väiksema pesu, siis on see seal praos viimseni pingul. sinust saaks rahvusvaheline hitt!
˅ näita rohkem ˅
2024-08-04 12:15
igal on omad soovid, sina tahad olla hit, enamus on siin haiged - päevad nartsissismi ja on ainult ilusad ning ainukesed , vajavad tähelepanu. Mõni valab ennast tindiga üle ja mõni ajab meloni perse või pudeli putsi jne.
Minu jaoks pole vajalikud laeva peldikutes tehtud pildid , või kuskil segamini krt. .... ja tuunitud . Selle kohta võib ju öelda maalrite moel: sitasti krohvija tunneb hetkeilu , tegelikkus on 0.
Siin on arvamus .... Olen ju siit paljusid näinud tegelikus elus ja ei hakka ju pildistama - et vaadake nüüd ennast , millised te tegelikult olete - võrrelge ennast nende iha tegumitega.
Ja see ju nartsisse ei muuda
˅ näita rohkem ˅
2024-08-04 22:19
ei ole siin veel ühtegi ilusat kohanud.... ja kas neid ongi. 80% tühjad kontod, mõnel pildid aastast 2010. halleluuja. raputavad endile tuhka pähe , umbes nagu petagune prügikast. lootuses et mõni ehk tuleb ja sobrab natuke.
˅ näita rohkem ˅