Foorum
1
2
2024-07-05 13:22
Kas pildi omanik ka mingit boonust saab sellest , et teda 10-tega hinnatakse?
˅ näita rohkem ˅
2024-07-05 14:04
Kui mitte muud, siis korraliku ego laksu kindlasti.
Kui aga neid kümneid on korraga piisavalt palju, siis on ka väike materjaalne kasu - 3 kuud ei pea ise ennast vipiks tegema. See tähendab ju paarikümmet euri.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-05 15:32
Noku tundub pildil pikem kas..
˅ näita rohkem ˅
2024-07-08 17:20
Kas siia kõik üles laetud pildid olenevalt keskmisest hindest võtavad topist osa, huvitav miks minu pilt topist osa ei võta?
˅ näita rohkem ˅
2024-07-08 18:50
Topis on iga konto kõige kõrgema keskmise hindega pilt, millel on hindamisi alla viiesaja korra.
Franka, sinu pildil on hindeid juba rohkem.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-09 17:58
See topi teema on siin ,nagu lastaiale mõeldud ,või siis neile kellel on enesehinnang nii madal
˅ näita rohkem ˅
2024-07-09 20:35
Tikul ilusad pildid, kui vipi teen panen kûmpsi
˅ näita rohkem ˅
2024-07-09 21:13
Saad siis kodu pihkutaguda.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-09 21:36
Kehtna taob ainult minu peale.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-09 21:48
tikukesel-nikukesel siin teemas viinamarjad hapud jälle
˅ näita rohkem ˅
2024-07-10 00:58
ega mulle ka see topivopi teema ei meeldi, sõltumata viinamarjade saadavusest ja muudest troopilistest viljadest.
kuid põhjamaale naasedes leian et selle eest tikrid-punasõstrad ja mustsõstrad on juba valmis.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-22 22:13
capi sinu jalge vahe marjad ammu juba ära kuivanud
˅ näita rohkem ˅
2025-11-21 12:13
Järjest enam ilmub kontodel hoiatusi, et see kes 10’ga ei hinda saab bloki. Minumeelest sellised kontod tuleks saata otse prügikasti! Miks peaks ainult 10’neid laduma? Vbl oleks aeg üldse hindamise asi maha võtta kui ei olda sellega rahul.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-21 16:36
Top kümnes on reeglina väga kenad pildid mille tegemisega on vaeva nähtud.Muidugi mitte kõik aga siiski enamus.Kui ainult mingi pilu ripendab siis,no jah.Aga soeng pesu,sukad,ehted,taust teeb pildi kunstipäraseks.Ja miks mitte kui naisrerahvas kes vaeva näinud ka omale head hinnangut ootab.Ei näe midagi paha,ainult et see kibe konkurents topitajate vahel...
˅ näita rohkem ˅
2025-11-21 17:40
Mis juhtub, kui lähed tänaval ja ütled suvalisele naisele, et ta pole ilus? Suure tõenäosusega saad vastu kõrvu. Siin füüsiline karistus pole võimalik, pead leppima blokeeringuga.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-21 18:21
Ilu on iga vaataja silmades ja ei saa ette öelda et ühe 10 on ka teise 10. Standardid on erinevad mida
Keegi ilusak peab. Kui tahate 10’neid siis koristage üldse hindamisel muud numbrid ära! Muidu minul tekib küll sellistele kerjajatele tahtmine 1 panna! Sa ei saa nõuda et hinnake ainult 10’ga! See ei lähe kuidagi kokku hinda
Isega kuna hindamine iseenesest ongi individuaalne ja ei ole alati 10’ned!
˅ näita rohkem ˅
2025-11-21 19:13
No kui teisi hindeid poleks, oleks raskem matse äratunda.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-21 22:00
Tundub, et vastajateks on samasuguse arengu tasemega inimesed kes ainult 10’neid tahaks!
˅ näita rohkem ˅
2025-11-21 22:21
Tundub, et sinu taset ka eriti kõrgelt ei hinnata
˅ näita rohkem ˅
2025-11-22 08:58
Räägi enda eest parem! Sellist tölli nagu sina ei soovi aga mitte keegi! Imelik et miski jopski tuldb nulke midagi ütlema? Ise peab veel ennast “meheks”
Kui sa oled nagu kelgunöör ja omal ajusid peas ei ole siis pole vaja iga puu all haukuda! Jäta meelde! Inimesed hindavad silmadega! Ei saa olla kõik 10’ned aga mis lollile ikka räägid kui see ainult torti näeb!
˅ näita rohkem ˅
2025-11-22 09:44
Tundub, et sa oled lihtsalt pahur ja kibestunud, et su pipeti plahvatuslikult artistlikku ekspositsiooni väärtustada ei osata. Kuradi kahju tõesti!
˅ näita rohkem ˅
2025-11-22 10:37
Eksid, ma pole kelgunöör. Ma olen pigem kelk ilma nöörita, sest mäest alla sõites pole nööri vaja. Tarvis vaid jälgida, et hoog liiga suureks ei läheks. Muidu ei näegi seda, kuidas teised palehigis mäest üles üritavad ronida. Paljud neist tippu ei jõuagi, sest "meheks" olemise koorem on liiga raske.
Inimesed hindavad jah silmadega, aga vahest on mõistlikum see hinnang enda teada jätta, sest pole teada, kuidas teised sellesse hinnangusse ja hindajasse suhtuma hakkavad. Just need, kelle kohta see hinnang tegelikult ei käinudki.
Kas on mõtet peaga vastu seina taguda? Kõva pead peetakse väärtuseks oinaste maailmas.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-22 11:23
Jätkuvalt, ma ei saa aru, miks on vaja ronida ankeetidele, mille avapilt ei meeldi? Ok, avasid ankeedi, kus oli ilus pilt ja omanik aktsepteerib ainult 10-neid, mida Sina ei soovi jagada, siis keerad tasakesi otsa ringi ja lahkud või lihtsalt tagurdad sealt välja ja otsid sellise, millele Sa soovid kas 10-t jagada või siis, kui Sul neid ei ole, on alati võimalus jätta oma emotsiooni kirjeldav kommentaar. Lihtne. Ka 5 ei ole halb hinne, kui pilti varem hinnatud ei ole. Kui aga pildi hinnang on 9 v 8 ja Sa hindad seda 5-ga, siis hindad Sa selle alla ja selles olukorras ei ole vahet, kas panid 5 v 1, järeldus tehakse sama.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-22 13:08
Aga milleks need hinded üldse tähtsad on? Mis vahet seal kas pildi keskmine hinne on 4.9 või 9.8? Mida see keskmine hinne teile annab? Kõrgema hindega on taevas sinisem, lumi valgem või elu ilusam?
˅ näita rohkem ˅
2025-11-22 13:45
Piisab sellest, et inimestele meeldib kõrgem hinne oma piltidel. See on täiesti ok.

See on omamoodi edevuse võidujooks ja selles ei ole midagi halba. Kogu see keskkond on lõppude lõpuks suures osas edevusel üles ehitatud.

Iha.ee hindamise skaala on selles suhtes kavalalt üles ehitatud, rahateenimise eesmärgil, et hinnata saab vaid kuue pügala abil, ühest viieni ja kümme. Mis tähendab, et kuigi pilti võib olla panustatud oluliselt rohkem kui viis punkti, siis kümnega hinnates tuleb kukrut kergitada. Ja kuna viiekas on selle nurga alt võrreldav sõnumiga "Su pilt on sitt", siis blokeerimine on täiesti inimlik vastus.

Tänavapildis me läheme meile muljet mitteavavaldavatest asjadest mööda. Siin võib vabalt sama teha.

Ja kui keegi tahab esilehel figureerida, siis selle sihilik takistamine ei ütle niipalju pildiomaniku kohta, pigem hindaja kohta.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-22 14:46
Minu meelest kõneleb püüdlus esilehel figureerida " elu ja surma" hinnaga täpselt sama palju, kui selle takistamine.
Võta üht, viska teist, saad pihta kolmandale. Ma küll erilist vahet ei näe. 😀
Ebaküps käitumine mõlemal juhul. Ja ma küll ei kavatseks tisse ega riista paljaks rebida, et Iha saidi omanikele raha teenida. Noh kui just kliendid ukse taga rohkem koputavad, siis muidugi. Siis tulevadki nimetet ihuliikmed letti lüüa.😀
˅ näita rohkem ˅
2025-11-22 14:59
Torukoll, su point on õige. Need, kes tahavad 10 punkti, nad ei usi ise, et nad midagi väärt on. Teiste kinnitus annab neile väärtuslikkuse tunde. Jälle kodu tegemata töö, mis muud.😀
Aga emmed- issid istusid ihas sel ajal kui juntsu telos omaette kasvas.😀😀😀😀
˅ näita rohkem ˅
2025-11-22 15:39
Nagu ma aru saan, siis selles võrrandis on omajagu võistuslikkust, ma ei isu, et siinses keskkonnas hinded kellegi enesehinnangut määravalt mõjutavad.

Seda ümbritsevat vestlust, hinnanguid ja eneseväljenduslikku viisi saab oluliselt paremini ja täpsemalt koduse kasvatuse hindamiseks rakendada
˅ näita rohkem ˅
2025-11-22 15:54
Siin räägitakse naistest, aga meeste topis on olukord hullem.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-22 16:26
Sitaauk top 1. Rõve.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-22 16:31
Klassikaline mükoloogiainstituudi suvepäevade grupifoto ju
˅ näita rohkem ˅
2025-11-22 17:12
Torukoll
Aga milleks need hinded üldse tähtsad on? Mis vahet seal kas pildi keskmine hinne on 4.9 või 9.8? Mida see keskmine hinne teile annab? Kõrgema hindega on taevas sinisem, lumi valgem või elu ilusam?
---------------------------------------------------------------------------------
Vastus viimasele küsimusele: absoluutselt mitte. See teema on oluliselt sügavam, kui paistab. Minul on ükskõik, mitmendal lehel minu pilt asub. See, mis mind häirib, on, et siin on tegelased, kes käivad läbi selle hindamise tegelemas "koolikuisamisega". Üks isik käib süsteemselt, igapäevaselt ladumas ühele kindlale pildile 5-i, juhtumisi just sellele, mis on kõige kõrgema hindega. Mina näen selles mustrit. Teine näide on see, kui tullakse laotakse kõikidele piltidele 1 ja siis kohe blokeeritakse. Ükski naine ei soovi omada mingit kokkupuudet inimestega, kes selle asemel, et ajada oma asja, käivad alandamas, solvamas ja kuisamas. Ainus loogiline enesekaitse on blokeering.
Miks on see hindamine üleüldse tähtis? See ei olegi. See annab lihtsalt võimaluse väljendada oma sümpaatiat. Me kõik soovime enda ümber neid inimesi, kes meid aktsepteerivad ja kes meile meeldivad. Naised tahavad meeldida meestele ja see on üks indikaatoritest virtuaalses keskkonnas, mis loob tõenäosuse, et see sümpaatia on vastastikune. Halb hinne loob vastupidise tunde, miks seda on raske mõista, see on juba mõistatajate enda probleem.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-22 17:57
Rate ja selle koha ainus vahe on, et siin tegeletakse intiimsusega. Ma pole kunagi klassis ja täiskasvanu elus lähedastest kedagi teadnud, et rate kaudu algab suhe. Ongi enda piltide ilu pärast "müümine" ja see sait muutub lasetaiaks, kui valesti läheb.
Vaat need, kellel on kontod ka mujal saitidel, nt instagram just, sellised on eneseimetlejad, eks just tahavadki head hinnangut ja populaarsust. See peaks sullegi selge olema. Kõige õigem ongi kirjavahetus, et kedagi saada.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-22 18:35
Ja mina lisan veel, et pildi panekuga peaks kaasnema enesest mmingi ettekujutuse andmine, et mees/naine saaks aru, kas kõnetab. Igaühele oma pildi saatmine on ebaturvaline ja selge rumalus.
Võistlus esilehel figureerimise pärast, allahindamine jms on madala enesehinnangu tulem, seda enam et siin ei järgne võidu korral rahaline preemia, nagu mälumängus, tippspordis jne.
Küll, aga mõistan seda, kui teenusepakkuja järjest pilte paneb. Ta peab kaupa presenteerima, et klient põrsast kotis ei peaks ostma."
˅ näita rohkem ˅
2025-11-22 18:49
Tutvumise puhul on siis ok põrsaga kotis tutvuda või?
˅ näita rohkem ˅
2025-11-22 19:04
Sa ei lugenud postitust korralikult läbi ja lahmid emotsiooni pealt.
Pildi panemine eesmärgiga end näidata, mitte võistlust pidada, on igati ok.
Ridade vahelt lugemine ongi pisut raske. Mõistan sind.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-22 19:25
Ei sa mõista, aga ega see oma ka tähtsust.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-22 20:24
Sümpaatiat võib postkasti ka väljendada😀
˅ näita rohkem ˅
2025-11-23 18:19
Toome siis ühe ilusa näite ja oletame et ameerika maa star Mikaylah oleks siin kasutaja ja ma olen enam kui kindel et sellise tüdruku puhul oleks hinne ikka ainult 10. Ja nyyd võtame meie suvalise põrsa siit iga lehelt kesnõuab, et tema hinne peaks ka ainult 10’e olema aga samas ise pole selle vääriline? Siis mind kirjutama ajendas ongi see, et sa ei saa nõuda omale 10’t kui sa seda tegelikult ei ole. Ja vbl üks pilt on mõnel juhul isegi ehk mingist otsast 10’e siis teised jälle ei pruugi seda olla.
Sa ei saa ega tohiks hindeid välja pressida/nõuda ja siinkohal ma ikka ootaks, et adminn sellist asja ei jäta tähelepanuta. Kui on hindamine iga inimese enda voli siis ei saa seda ette kirjutada. Veelgi enam on ju siin lehel tehtud lausa suur valiku skaala. Kas see siis ei kehti? Koristage siis muud hinded ära kui miski nõrganärviline näost kaameks läheb selle peale. Mind isiklikult ei huvita kas mul on miski hinne või mitte! Lihtsalt on huvitav vaadata siin niisama o’i.
Aga et mõni mees siin kohe matile viskub ja selle peale jalgu trampima hakkas on naljakas vaadata. Tea kas miski eit hoopis? Miski normaalsus võiks ikka säilida ja iga notsu ei tule mulle ütlema, et ta peab ainult 10’t saama!
˅ näita rohkem ˅
2025-11-24 08:50
Objektiivselt võttes on siit 10 väärivaid pilte tõenäoliselt heal juhul ühe käe sõrmedel ja topis pole neist arvatavasti ühtegi. Heal juhul pannakse üles 4-5 väärivaid pilte (10-palli-süsteemis), halvemal juhul postitatakse täiesti suvalist rämpsu.
Aga naised ei tule siia ihasse objektiivset hinnangut saama. Need, kes on tõesti väga fotogeenilised, ei vaja iha. Siin hangivad endale üldjuhul tähelepanu naised, kes päriselus seda märksa vähem saavad. Mingi osa neist on täitsa okei keskmise välimusega, aga Tallinna tänavapildis talvemantli alt seda keegi ei näe ja ihas saab paljast ihu presenteerida.
Ja loomulikult tahavad nad siin kümneid. Ega nad mingite neljade või viite pärast iha kasuta. Suvalise mehe objektiivsest arvamusest on neil ükskõik.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-24 09:53
Küsimus pole fotokunstis. Tähtis on see tunne, kui olen topis, siis järelikult sind tahetakse. Seda on hea ise tunda ja veel parem teistele näidata. Kas ka saadakse, see on ise küsimus, millest palju ei räägita. Fakt on, et ka kõige töökam prostituut ei suudaks siin kõiki soovijaid rahuldada ning rahuldamatus tekitab rahulolematust, mida paljud nõrgema närvikavaga isendid ka väljanäitavad.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-24 12:04
Aga mida püüad sina siin väljanäidata?
˅ näita rohkem ˅
2025-11-24 12:08
Seda, et ma veel elan.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-24 21:18
Aga mis sul sellest?
˅ näita rohkem ˅
2025-11-24 21:30
Huvitav.... robespierre on korduvalt kümnega hinnanud mõningaid pilte, ka topis figureerivate naiste omi. Kuigi need tema arust maksimumhinnet ei vääri- nagu siinsest postitusest selgus.
Hinnatakse ka lihtsalt tähelepanu võitmiseks, järelikult 😛
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 19:22
Kui objektiivselt võtta, siis maailmatasemel fotokunst need muidugi pole. Aga ma võtsin emotsionaalselt ehk siis mulle sümpatiseerivad mõned kasutajad. Ja iha keskmisega võrreldes täitsa head pildid. 🙂
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 21:25
Päris jabur on siinsete tavaliste kasutajate valdavalt mobiiliga tehtud pilte võttelda mingi maailmatasemega. Mina eelistan küll ikka reaalset pilti näha, mitte photoshopitud illusiooni. Ma olen sageli lugenud meeste ankeetidest sõnapaari "ilus mees" ja siis tänaval kõndides vaatan sageli inimesi selle pilguga, et kas on mõni on ka väga ilus. Valdav enamus näeb välja täitsa tavaline. Aga nohh muidugi võib luua endale illusioone, et ajakirjade glantspiltidel kujutatakse tabamatut loomulikku ilu.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 21:39
Mis häda siinsetel kasutajatel on kõike nii isiklikult võtta? Iha pole elu, võtke rahulikult!
10 punkti on Halsmani, Leibovitzi, Cecil Beatoni ja Richard Avedoni tööd. Jah, maailmatasemega võib võrrelda ja peabki võrdlema. Rämps võib olla kodune ja mugav, aga kui ei tea kõrgusi, siis jäädki eluajaks rotina uskuma, et universum on kohalik laut.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 22:19
Mis siin siis isiklikku oli? Juhtisin tähelepanu, et tegemist on keskkonnaga, kus omavad kasutajakontot tavalised Eesti inimesed. Tegemist ei ole ei kunsti saidi ega fotograafia saidiga. Veid valed ootused ei ole või? Ja ma aei räägi absoluutselt ei endast ega ka enda fotodest. Ma räägin "suurest pildist". Proovime ikka jalad maas hoida.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 22:32
Minu pildil on lugu. Kui siin kasutajaks end tegin, olin pool aastat ilma pildita.
Tundsin "survet" siia pilt panna, mis natukenegi hajutaks neid kahtlusi ja kommentaare, et olen transseksuaal.
Minu kasutajanimi, tuli välja, osutus üsna ebaõnnestunuks ja ma sain pidevalt sellesisulisi kirju/kommentaare nö "munadega naine" olemise kohta. Kuigi oma ankeedis olin ma tol korral selgitanud oma nime tekkimise tagamaid, ei olnud see paljudele arusaadav selliselt. No paljud tegelikult üldse ei saanud aru, mis seal ankeedis ka muude asjade kohta öeldud oli. Ankeedi sisu on nüüd natuke koomale tõmmatud.
Nii see pilt siia tekkis ühel hetkel, sest mul sai kõrini. Mulle tundus, et minu soos kahtles mingi osa siinsetest kasutajatest, kelle aju justkui töötab teistmoodi. Sest osade jaoks jällegi ei olnud küsimustki, et ma järsku naine ei ole. Mõned kohtumised, mis aset leidsid, toimusid ilma ühegi kahtluseta, et äkki olen mees.
Tundus, et see pilt töötas ja täitis soovitud eesmärgi - transseksuaali kommentaarid ja erinevad pakkumised langesid ära. Küll aga tõi pilt kaasa uued probleemid, mida enne pilti ei olnud. Aga noh, see vältimatu.
Pildi tegin ise, kodus, 11.02.2024 ehk siis päeval, mil see ka üles laaditud sai.
Ma ei oska selgitada, miks just sellise kompositsiooni kasuks otsustasin. Tuli selline mõte.
Kordagi ei mõelnud ma siis, et kas see on 10 punkti vääriline foto või mitte. Sobitun ma kusagile edetabelisse või mitte. Kas ma meeldin või mitte. Kas mu enesehinnang tõuseb või mitte. Ainus, mida ma soovisin oli, et mind nähtaks naisena. Olen saanud mõned komplimendid ja võtan need tänuga vastu. Aga ma ei oota neid komplimente, ma ei küsi ega nõua neid.
˅ näita rohkem ˅
1
2