Foorum
2024-04-30 23:16
Kas Sellist varianti ei ole, et näha kasutajaid kes sind blokkinud on? Nagu listina.

Oleks päris huvitav vaatamine ja saaks koostada ka top blockarite edetabeli 😁
˅ näita rohkem ˅
2024-05-01 00:40
Kui selline varint on olemas, pole blokkijatel kuhugi põgeneda, kui võetakse üllatusi ja lõbu ära neilt.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-01 00:47
see ettepanek sai ammu tehtud , et blokkijad - st., kes ennast ise blokeerivad - oleks Otsingus väljaarvatud , kuna nad ei soovi ju iha.ee lehel olla aktiivselt, siis pole neid vaja sinna nimistikku.
Teiseks, varem oli sind blokkinute nimekiri olemas sinu loendis ja tahtmise korral võisid vastu blokkida.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-01 00:57
Ellips , tead ka miks enam sellist varianti pole? Blokkinute listi
˅ näita rohkem ˅
2024-05-01 19:42
Las nad blokivad , nende õigus
Samas mõni kord see on ainus võimalus
˅ näita rohkem ˅
2024-05-01 20:07
milleks? Üldse ei huvita, sest aitab ka nupp "kustuta", kui miski soovimatu asi on postkastis.

piisavalt juba igasuguseid nimestikke -- sind vaadati, sina vaatasid, sina hindasid, kirjutasid...
˅ näita rohkem ˅
2024-05-02 07:35
Huvitav oleks lihtsalt teada. Kui näed listi keda ise blokkinud oled, siis võiks olla ka vastastikune asi.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-02 08:58
Minu arvates oleks palju asjalikum ettepanek lisada blokeerijale võimalus jätta märge, mille pärast oled inimese blokeerinud. Umbes nagu iha-listis see väike teksti lisaaken.
Aga teemasse - vanasti oli see võimalus olemas jah - näha ka neid, kes sind blokeerisid. Ainult tänu sellele teemale sain teada, et seda enam ei leidu Lihtsalt ei ole kunagi huvitanud, kes mind blokeerinud on - olen neile tänulik, et nad mu aega säästavad.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-02 12:09
konkreetselt teatud konto puhul saad teada külastades teise kontot ju, et kas miski konkreetne isik on sinuga kirjavahetuse blokeerinud.

see on ju nagunii selline mikrokosmos ning on sama tähtsusetu nagu pesumasina trumli valgustuse olemasolu või wifi ühendus.
aga märkmete tegemisest, johhaidii, ja kuna on siin juba erinevad maitsed ja erinevad muljed sinust, siis need saavad olema kõik ühel ja samal ajal siis oleks sedasi:

0: oled lihtsalt kole
1: oled liiga kena
2: oled vaktsineeritute osas kriitiline
3: ei ole vaktsineeritute osas kriitiline
4: ei saa jutustada neegritega sinust
5: ei võta vedu liberaalide teemal
6: ei mingit põhjust, lihtsalt "pahad päevad"
7: pole aega, käru vaja värvida
8; kirjutasid liiga palju kirju mu postkasti
9: sa ei kirjutanud mitte ainsamatki kirja samas kui mina ootasin!
10: ei vastanud mu kirjale
11: vastasid liiga kiiresti mu kirjale
12: vale automark
13: õige automark mida keelab jagada
14: ei ostnudki mulle õlut
15: ei ostnudki teenust minult teist korda
16: lubas aga ei tulnud kohale
17: tuli kohale, aga liiga vara ja tekitas skandaali
18: tuli kohale, aga hilines
.....

˅ näita rohkem ˅
2024-05-02 12:11
et sedasi näeks välja siis need 18 kes on sind blokeerinud ja et kui igaühel oleks erinev põhjus.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-02 12:56
Vopsjee, isegi etem kui 10 käsku. Kus künka otsast need said?
˅ näita rohkem ˅
2024-05-02 19:16
Kunagi nägi, kes on sind blokeerinud, aga mingil põhjusel võeti see võimalus ära, kui uuem ja nõmedam kasutajaliides tuli. Ei teagi, miks selle eemaldamine hea või vajalik oli. Olen ise ka mõelnud, et blokeerimisel tuleks täita ka põhjuse lahter nagu kunagi rates oli ja mida ka mirc ennem välja tõi. Kui ei oska midagi välja mõelda, siis võiks olla abimees, mis toob rahu99 pakutud variandid välja ja kui siis ka ei suuda otsustada, siis võiks olla loosiratta nupp, mis valib ise midagi neutraalset välja. Rates sai vist lisateenusena isegi läbi bloki kirja saata. 10 krooni maksis see teenus, kui õigesti mäletan. Iha toimib muidu küll nagu endine rate.ee, aga iha asjapulgad pole taibanud kõiki teenimisvõimalusi sealt üle võtta.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-02 19:36
Ärisaladus nende jaoks olekski teenimisvõimalusi lõigata
˅ näita rohkem ˅
2024-05-02 20:37
Kuid ikka on võimalus näha blokeerimist -- mine kellegi konto profiili vaatama ja tuleb ette ""kasutaja on sind blokeerinud"" et kui sedasi lood!

Blokeerimiste põhjused/pakutud variandid olid mul elust enesest võetud ning pooleldi juurdelisatud et mis põhjuseid võib koguneda (ning võimalik et on veelgi jaburam). Veel naljakam kui on võimalik hiljem MUUTA seda põhjust. oh seda kirjavahetust mis siis tekib vastastikuselt.

Tegelikult aga selline põhjuste lahter koos äärmiselt piiratud valikutega, ning siis hoopis minnakse valetamise teed tegelikku põhjust andmata.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-05 03:57
Ma ütleks pigem, et kui ma kuskil bloki või mute panen, siis peaks see blokk ja mute kehtima üle kogu portaali.
See o natuke absurdne, kui ma mute-n inimese jutukas ära ja ta tuleb mulle postkasti kirjutama.
Kui raske on sellest aru saada, et ma ei taha sinuga suhelda? Saa aru - sa ei sobi KÕIGILE !!! Mine oma eluga edasi ilma nendeta, kellega sa ei sobi
˅ näita rohkem ˅
2024-05-05 22:39
Mu huvi oli pigem sellepärast, et random inimesed kes mind blokkinud on. keda pole hinnanud , suhelnud ega ka miskit muud. Satud mingi konto peal ja Kasutaja on sind blokkinud, kuigi pole aimugi kelle või mis põhjusega on tegu
˅ näita rohkem ˅
2024-05-06 00:34
Mis siin siis nii arusaamatut on. Iga inimene teeb ise enda valikud, kellega suhtleb, kellega mitte. Kui blokeeris siis järelikult pole ta huvitatud sinuga suhtlemisest ja selleks pole ju mingit erilist põhjust vaja.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-06 01:06
raske juhus nende naistega kel veel murdeealise kombed -- s.t. selle asemel et tõesti olla vakka kui suhelda ei taha, ta kirjutab palju kordi "ma ei taha sinuga jutustada!" ning jätkab veel järgmine päev..
˅ näita rohkem ˅
2024-06-08 10:24
Huvitav on see, et teemaalgataja on ise pannud postkasti meestele kinni, see on ju samasugune blokeerimine.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-08 16:45
Jaak, miks mind blokkind oled?
˅ näita rohkem ˅
2024-06-08 17:56
Ei ole samasugune blokkimine - ankeeti näed ning pilte saad vaadata, imetleda, kommenteerida ja isegi hinnata.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-08 18:01
Põhimõtteliselt täpselt sama, sest naised ei saa ju ainult soovimatutele meestele oma postkasti sulgeda. Mõlemal juhul on sõnum sama, et ei soovita suhelda.
Ka blokeeritult on võimalik ankeeti ja pilte näha.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-08 20:09
jfjm, pea veidi hoogu "sõnumite" tõlgendamisega -- ka lihastu enda leht ju sätib piiranguid peale "ära saada talle kirja, ta on liiga populaarne".
˅ näita rohkem ˅
2024-06-08 20:10
ning seda piirangut tuleb ka siis et kui nii mõlemad oleme vastastikku sõbra nimestikus.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-09 01:36
Panin üks päev mingi nime otsingusse ja nägin kasutaja pilte ilma mummudeta kuigi polnud sisse loginud.nüpd vaatangi pilte nii ja saab alla ka tõmmata.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-09 17:18
Unistajatyyp - sa oled ikka armas küll siis
˅ näita rohkem ˅