müstika, et kuidas kõik teemad lähevad kõrvale.
kuid tähelepanu äratas see:
ellips: ""Samasugune morbiidne tegevus ja aju nagu see aastapäeva kontsert oli.""
mitte ainult aastapäeva kontsert vaid ka spordikommentaatorite kommenteeritav paraad....
kusjuures ma vaatasin 2 kontserti seekord, lähestikku asetsevate kuupäevade tõttu.
ma vaatasin nii 23 veebruar selle paljukirutud "idanaabri" kanalil kontserti -- et noh, muusika ju!
ning vaatasin siis 24 veebruar Eesti seda nii paraadi kui aastapäeva kontserti, et esteetilist elamust saada. Kui vene oma oli veel seal
pidupäev, siis eesti oma oli tõesti matus, kus polnud ainsamatki laialdaselt tuntud isamaalist lugu või mis tröösti annaks. Hiljem leidsin et Sven Kivisildnik pani paika et need olid eesti peied estonia kontserdisaalis.
MUidugist eks ole sedasi et ka on eestis kes ütlevad et ka sellise asja kohta et et ei tohi ida poole vaadata, seda ilmakaartki pole olemas, ning on naguniii ju kole ja paha, ning vastik, ning pole enam vene tähestikkugi jne. Ent siiski on ehk aeg tunnistada et kas ehk on liiga palju seda geiroopa liidus olekut juba, mis on meist üle sõitnud.
KOhalikele ma siin juba teen nalja kes kipuvad vasikavaimustusega tõestama et teavad kah mis on eesti, et "ei taha seda de(r)mokraatiat enam, ei taha. Liiga tühjaks läheb kõht sellest juba rahval."
Upitatakse muidugi paljut et on seda ja teist "eesrindlikkus" maailmas, ent pigem OLI, samamoodi nagu Viljandi tuletikuvabrik.
Muidugist vaatasin ka seda eesti paraadi. Selle üldmulje andis ka soovida. Samal ajal kui idanaabri juures seal pühalikul toonil üks bassihääl teadustab iga aasta ning näidatud nii tükk ajalugu kui ka kaasaega, siis meil ETVs oli kaks pläkutavat "spordikommentaatorit" jälgimas sinelites ringijalutamas mehi, ning vale lipu all masinate kolonne.