Foorum
2024-06-12 21:32
Kui juttu 25 aasta tagusest, mine tea, milline see capper sellisena välja nägi võrreldes lekkinud piltidega xd
˅ näita rohkem ˅
2024-06-12 22:25
Teeks pulli lükkaks lehma kraavi
˅ näita rohkem ˅
2024-06-12 22:31
Kapa lükkab strapiga kraavi.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-12 22:34
Kapa strapp on hindamatu rahvuslik aare
˅ näita rohkem ˅
2024-06-12 22:40
Täpselt nagu misteri soolikas, need on pühaliku vaimuga reliikviad.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-12 23:26
Kannan seda suure austusega talismanina kaasas
˅ näita rohkem ˅
2024-06-13 00:37
Teile kahele ju meeldivad meeste soolikad, lakute neid mõnuga.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-13 02:15
Grillfestil tegelikult oli müüa - "maamehe sool" ja "maamehe ribi". Mõlemad kusagil 20 €, ütles müüa välgupealt et kitselihast, kui pärisin nime kohta.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-13 09:12
Kommenteerin oma märkust postsovjeetide kohta.

On tavaline, et tekib ümberlülitumise raskusi. Nagunii oleks mehed nagu alati seksi eest "võlgu", sest tegemist on ju naisepoolse "andmisega". Kui ollakse harjunud veel raha ja "kinke" saama, siis jääb peale tavalist seksi kuidagi tühi tunne, et midagi oleks justkui puudu. Seda võimetust tavaellu ümber lülituda on väga palju kirjeldatud ja ka siin keskkonnas näha - siin ollakse pidevalt tööl. Huvitav on see, et tavaliste ametite puhul püüab inimene tööd ja vaba aega tasakaalustada. "Vanima ameti" puhul ei suuda postsovjeetidest lõbunaised rollist välja tulla.
Lühemalt öeldes on selge oht, et kui lõbunaine ei tõmba väga selget piiri töö ja muude suhete vahele, siis kaob sellises meeldivalt hajusas "kingimaailmas" midagi väga olulist tema jaoks ära.
Huvitav on see, et nö vanemas Euroopas oskavad prostituudid ümberlülitust oluliselt paremini ja võimalusel minimeerivad "tööaega". Sellest ka minu täiend - postsovjeetlik. Samuti ei peeta normaalses kultuuriruumis juba ammu seksi andmiseks ja saamiseks või ülemvõimu märgiks.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-13 11:42
Seks oli, on ja jääb ülemvõimu märgiks.
Olen 4 päeva üksi maal olnud ja tahan niita muru, künda põldu ja muid töid teha, et naisele meelepärane olla.
Ikka va seksi pärast. Pragmaatiline lähenemine ja töötab alati.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-13 11:58
Kahju, kui vastu sinu tahtmist sinuga manipuleeritakse.
Mõistlike inimeste jaoks on seks koostöö ja pakkumine, mitte võimu vahend. Spetsiaalsed erisused välja jättes.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-13 12:18
Jah ma vähe üle võlli oma sõnastuses aga see minu stiil.
Tahan öelda, et seks ja sellega kauplemine on olnud läbi aegade teema. Kui on mida pakkuda, siis ka huvilisi, nii lihtne ju.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-13 12:39
On on. Ja väga tulus on jätta mulje, et meestel pole seksuaalselt mitte midagi pakkuda...
Seda rohkem väärtustavad intelligentsed mehed naisi, kes seda tunnistavad. "Tra, ma nikun su raha eest läbi, lits..." pole just parim viis koostööks, kuid üks võimalus, kui pooled nii arvavad. Ja kui naine arvab, et ta "annab" ja manipuleerib ja sa ütled, et nii jääbki.
Aga sealjuures ei maksa siis imestada, kui meid endiselt postsovjeetideks ja veits maakateks peetakse.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-13 12:48
Olen ka vahest mõelnud, et kuidas oleks raha eest seksida, teenus ja kliendi suhe.
Kas minuga oldakse nõus ainult raha eest või mina valin raha eest keda tahan?
˅ näita rohkem ˅
2024-06-13 13:51
milleks kramplikult vastandada mehi ja naisi seksibisnessi teemas?
paljud mehed ootavad samuti kohtumise eest kingitust, ka siin ihas. miks neid keegi ei nimeta ahneteks ja allakäinuteks?
või on see meeste puhul loomulik käitumisviis? aga naise puhul lausa kuritegelik ja andestamatu mõne meelest
slave, kui sul oleks seksuaalselt nii tohutult pakkuda, võiksid samuti kohtumiste eest tasu küsida ja oleks ehk järjekord naistest ukse taga
aga ilmselt see nii pole....seega tunned vajadust kiruda naisi, kellel rohkem valikuvõimalusi.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-13 14:16
Kirjutad sulle omaselt. Kirumine, valikutega naised jms.
Kas tundsid ennast puudutatuna, et avasin veidi hoorakompleksi maailma?

Ja miks sa arvad, et ma tasu küsimisest midagi ei tea?

Ma ei pea alati endast rääkima-kirjutama, kuid on fakt, et heade meeste uste taga käibki tunglemine. Ja hea pole lihtsalt raha loopiv "härrasmees". Ehkki sinagi sipled siin konkurntsis.

Meie kultuuris ja selle mahajäämuses on lihtsalt sees, et naised peavad olema häbelikud ja neitsilikud ja parimal juhul siis "andma". Kas sa arvad, et selliste hoiakutega süsteemis on paslik tasu küsida?
Vaadates muud maiilma, on gigoloteenus üsna hinnas ja taksid kõrgemad kui naisprostituutidel.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-13 14:24
Huvitav on natuke arvata, et miks sa mulle täiesti põhjuseta ette heidad "valikuvõimalustega naiste" kirumist...

Vahest on see hoopis nii, et sa ise tahad kiruda valikuvõimalustega mehi, sest need ei jõua oma kiimahädas sinu juurde?
˅ näita rohkem ˅
2024-06-13 15:53
Minul tungles paar ööd tagasi naabrimees ukse taga.
Oli tal mure ja vähe tahmas ka, hommikul 7 rääkisime, naisi pole käinud. Ta ainuke naaber siin paari kildi raadiuses.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-13 16:28
Vaene Slave, ta ei saa ikka sellest teemast üle.
Mina näiteks pole kordagi seksiteenust ostnud. Ma ei ole tundnud selle vastu vajadust ja see oleks mulle alandav. Kui ma pole seda väärt, et minuga tasuta seksida, siis pole seda ka vaja. See on iga ühe enda valik, kellega ta seksib ja kas tasuta või raha teenimise eesmärgil ja see ei ole minu jaoks naiste hindamise kriteeriumiks. Kui ta ei taha minuga tasuta seksida, siis järelikult on viga minus, mitte selles, et tema seksib ainult raha eest. Kui ta ei tegeleks seksi teenuse pakkumisega, siis ta ju ka ei seksiks minuga.
Sellepärast Slave, ära nuta. Teenusepakkujad ei vähenda sinu võimalusi tasuta seksile. See võib muidugi egole haiget teha, aga kõik naised ei saagi ju sind tahta.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-13 18:18
Iseenesest seks raha eest ei ole hull patt, kui mõlemad on rahul.
Siin se lihtsalt liiga teema. Ise olen kaasa mõelnud, et päris elus kuidas oleksin? Ma ei ole hull moraalijünger ja ka "rahaboss" mitte. Samas saaks seda olukorda panna ka fantaasiasse.
Kui oled päevi üksi, siis tulevad nõrkused välja ja mõte hakkab tööle.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-13 18:18
Mina ka söör Dragule ei maksa kui tema aanust kasutan. Sügisel toon koti talvekartuleid ja purgi moosi
˅ näita rohkem ˅
2024-06-13 18:50
On siis siin ametlikke gigoloid, keda Capper taga otsib?
˅ näita rohkem ˅
2024-06-13 19:00
Kuule poiss, nüüd räägid sa ju suurtele onudele vastu, kes üritavad väita, et Capri on ainult raha peal väljas.
Gigolo on ju see, kellele naised maksavad.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-13 19:03
Capri vôtab kartuleid kapsaid ja porgandit ka vastu
˅ näita rohkem ˅
2024-06-13 19:09
Mul kunagine töökaaslane oli see, kes raha eest tegi naistele mõnu.
Ei tea kust ta sellise äriidee leidis aga käis saalis oli pruun jne. Tegelikult me tahame seda, kas raha eest või ilma.
Kui keegi tekitab sinus isu, siis raske kõrvale hoida.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-13 21:58
impala kirjutas:
impala76
2024-06-13 12:18
Jah ma vähe üle võlli oma sõnastuses aga see minu stiil.
Tahan öelda, et seks ja sellega kauplemine on olnud läbi aegade teema. Kui on mida pakkuda, siis ka huvilisi, nii lihtne ju.
---------------------------------

impala76, aga mis saab siis sellest muruniitmisest jms tööde tegemisest kui omal sohval olemas. Seega mis siis saab? SEst siis seks pole ju argument et kellegi jaoks neid töid vaid seksipärast teha?
˅ näita rohkem ˅
2024-06-13 22:10
jfjm
2024-06-13 16:28
Vaene Slave, ta ei saa ikka sellest teemast üle.
Mina näiteks pole kordagi seksiteenust ostnud. Ma ei ole tundnud selle vastu vajadust ja see oleks mulle alandav. Kui ma pole seda väärt, et minuga tasuta seksida, siis pole seda ka vaja. See on iga ühe enda valik, kellega ta seksib ja kas tasuta või raha teenimise eesmärgil ja see ei ole minu jaoks naiste hindamise kriteeriumiks. Kui ta ei taha minuga tasuta seksida, siis järelikult on viga minus, mitte selles, et tema seksib ainult raha eest. Kui ta ei tegeleks seksi teenuse pakkumisega, siis ta ju ka ei seksiks minuga.
------------------------------

jfjm, kõik sõltub kelle otsas oled. Ka ei pruugigi olla viga sinus, et kui varem siiski ka oldi rahul sinuga. naistel tihtipeale aeg-ajalt tuleb tahe vinguda ja viriseda ning tahe võimutseda. Aeg-ajalt ikka üritatakse.
sellepärast peabki mitu naist olema -- ühega sõprus, teisega seks, kolmandaga raamatute lugemine, ning kõik on rahul .
˅ näita rohkem ˅
2024-06-14 09:39
Praegu ongi siin muru niitmine teema.Naine tuleb kah varsti maale ja tema niidab.
Minu jaoks on muru niitmine sama tänamatu töö nagu habeme ajamine.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-14 14:22
hehee, kuid aja habet sedasi et jätad Charlie Chaplini laadis vuntsid alles. Siis alles hakkad kuulma ja nägema et kui harimatud ja rumalad inimesed on et kes arvavad et vaid Aadul olid sellised vuntsid ja sul on lõbu laialt.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-14 20:20
Rahu, sa unustad, et tänapäeva tibid ei pruugi teadagi, kes Aadu oli. Võibolla kuulnud midagi on, aga milline väljanägi???
˅ näita rohkem ˅
2024-06-15 00:06
Pole probleemi, Eestis on lausa ju väga sarnane teisik olemas.

Aadu ikka ilmselge naiste lemmik oli oma omapäraselt helesiniste silmade tõttu, oli Kubizek meenutanud.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-15 00:34
Samas aga räägitakse, et ta oli olnud üsna ükskõikne naiste suhtes.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-15 10:36
Sotsialism tähendab tootmisvahendite eraomandi puudumist.
Sovett ehk tibla tähendab nõukogude või vene imperialismi pooldavat inimest. Sovetlik on nõukogude imperialismi tüüpi ehk siis kuulekas fassaad, "fašistide" sõimamine, samas riigi tagant varastamine.
Postsovetlik tähendab turumajandusse kohandatud sovetlikku mõtteviisi, kus samaaegselt lömitad riigi ja selle valitsejate ees ning käsitled ühiskondlikku vara isikliku rikastumise allikana, samuti sõimad riigijuhi vaenlasi jms. Kapital on postsovetlikus ühiskonnas tihti riigilt varastatud või välja petetud. Vastandub läänelikult kodanikuühiskonnale, kus riik pole mitte diktaatorist lüpsilehm, vaid võrdsete kodanike ühine asi.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-15 10:45
Seksitöötajad ei ole läänes ja postkommunistlikes riikides tõenäoliselt kuigi erinevad. Esiteks on oluline mõista, et suurem osa seksitöötajaid valib esimesel võimalusel mingi teise töö, millest ta ära suudab elada. Inimene, kes teeb endale ebameeldivat tööd, ei saa selles olla väga hea. Seda hinnatavamad on mõistagi need seksitöötajad, kes päriselt oma tegevust naudivad ja oma ametit väärtustavad - nemad pakuvad klientidele tõelisi elamusi ja neile on ilmselt korralikud järjekorrad.
Teiseks on enamus seksitöötajaid võrdlemisi kehvasti tasustatud. Lubada ennast käperdama ebasümpaatseid inimesi, kes võivad olla purjus, agressiivsed, haisvad ja koledad, on suur väljakutse. Paljudel ei ole aga võimalik saada selliste käperdajate käest piisavat tasu.

Vaesus ja viletsus on halvad asjad. Loomulikult sellistes oludes inimesel on raskem rahuldustpakkuvaid intiimsuhteid luua. Nii hakkavadki töö ja eraelu üksteist segama, põimudes kokku viletsuse ja allakäigu depressiivseks võrguks.
Samas end ja oma tööd nautivad, ilusad ja hästimakstud seksitöötajad võivad päris edukas abielus olla, lapsi kasvatada ja naeratades läbi elu minna.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-15 13:09
robespierre kirjutas:

""Samas end ja oma tööd nautivad, ilusad ja hästimakstud **seksitöötajad** võivad päris edukas abielus olla, lapsi kasvatada ja naeratades läbi elu minna.""
---------------------------

... kuid siit tulebki kuritegevus ja ühiskonna allakäigu spiraali kogu olemus.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-15 13:51
Oh ei, kuritegevus algab meestest, kes mõtlevad vaid endale ja usuvad, et raha eest on kõik lubatud.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-15 15:55
jfjm, no nii "palju" sa siis naistest teadki.

mõtle loogiliselt -- kui naised elavad hõlptulu peal, millised saavad olema nende järglased, kui sedasi mitu generatsiooni jätkub? Ning sealt edasi kolmas neljas generatsioon ongi see kandunud üle poeglaste geenidesse.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-15 18:10
Tean palju tean, aga ma ei suhtu nendesse eelarvamusega.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-15 18:32
Jott ehv on kôva panomees ja enamus siinsetele daamidele peeru vahele keeranud
˅ näita rohkem ˅
2024-06-15 19:38
jfjm
Tean palju tean, aga ma ei suhtu nendesse eelarvamusega.
---------------------------------------

Seega suhtud eelarvamustega meestesse hoopis, muidu satud veel siinsete naiste põlu alla.

-----------------------
jfjm
2024-06-15 13:51
Oh ei, kuritegevus algab meestest, kes mõtlevad vaid endale ja usuvad, et raha eest on kõik lubatud.
-------------------------------
˅ näita rohkem ˅
2024-06-15 21:47
No mis teha, mina ei pelga meeste põlu alla sattumist.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-15 22:20
Pleku on legend
˅ näita rohkem ˅
2024-06-15 22:25
Misterj on legend, sai pullilt sumpsi.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-15 22:59
Dragunov sai lamba antsult põske.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-16 14:32
Sind polnud ju kohal maiasmokk
˅ näita rohkem ˅
2024-06-17 15:19
jott, sisse rääkisid. seega ikkagi siis oled pugemas hooradele, ning pole sa midagist "õiglane".
kuigi varem jutustasid midagi veel viisakusest ja kasvatusest.
Ent küsid et mida teha mida teha? kus su selgroog on? kaua sa ikka capri ja käru persse poed. võta parem raamat kätte ja loe või mine kalale.

----------------------------------------
jfjm
Tean palju tean, aga ma ei suhtu nendesse [naistesse] eelarvamusega.
---------------------------------------

---------------------
rahu99
Kustuta postitus2024-06-15 19:38
Seega suhtud eelarvamustega meestesse hoopis, muidu satud veel siinsete naiste põlu alla.

-------------------
jfjm
2024-06-15 21:47
No mis teha, mina ei pelga meeste põlu alla sattumist.
--------------------
˅ näita rohkem ˅
2024-06-17 16:31
Ka vana jott tahab vahest nikku
˅ näita rohkem ˅
2024-06-18 00:33
Ühe eelneva kirjutise osas.
Sotsialism tähendab tootmisvahendite eraomandi puudumist- see tähendaski, et kuulusid rahvale ja mitte nomenklatuurile ehk siis oli rahva eraomand.(Nsv ajal võtsid nt. kokad sööklast toidu kaasa, nüüd on keelatud- visatakse ära või saadetakse Toidupangale programmi kaudu rahastamisel või tänaval toidukapid - kuhu oleme jõudnud ?). Nsv ajal olid letid tühjemad aga nälga keegi ei surnud ja poest sellisel hulgal ei varastatud, et on vaja valvata kassapidajaid ja külastajaid....
Wussersusser firmabit köhis- vajalik on igalaastal 10000 võõrtöölist - helbekesest kapitalist ei saa aru, et tuleb väärtustada tööd ja varguste hulk väheneb ning turvateenistuste hulk väheneb tööjõuna , vabanebki kõikjalt mõttetuilt ametitelt 10000 inimest, keda on vaja koolitada vajalikele kohtadele.
Siis sai nomenklatuuril villand, kuulutati välja erastamine - eraomand tunnistati omale. Saabus sotsialism, mis nüüd kestab - sul ei ole midagi ja sissetulek on ka enamusel kasin. Sinu mõtteid ei vajata, vabamüürlased elavad.
Viide varem, et sotsialismis on ületootmine ja laomajandus - on nüüdseks ainult laomajandus, mida nimetatakse logistikaks ja kaup veetakse ühest laost teise. Kaubandus ehitatakse plekk-pimikkastid(sest elekter on kallis aga hooned tehakse pimedad), kõik kaubanduspinnad on Nsv aegset angaarid ja sitta täis, rahvale on selgitatud - uus ja moodne. Tegelikkuses raiskamine- rohelised aina kirevad, kuidas peaks olema kokkuhoid - parandustöökojad rakendada.
Aga taara käitlust ei saada siiani paika, 35 aastat tagasi oli parem - kõik võeti vastu, nüüd nõutakse tasuta sorteerimist ja äraandmist, et need nomenklatuursed vabamüürlased saaksid sinult võtta viimase. Ka makulatuuri kogumist ei ole saadud täielikuks. Metalli kokkuost on ainukesena (ka kuld jms) , paigas.
Nõutakse elamute soojustamist - enamus paneelikaid on niigi soojapidavad peale akende vahetust, pressing on jällegi - et oleksid ori ja laenud ning nomenklatuursed vabamüürlased räägivad kapitalismist ja käivitavad programme oma firmadele ja pankadele. 1miljoni eest võiks ehitada uue maja 2 KÜ asemele (a 60 krt) , tegelikkuses teeme kulusid 60 aastastele majadele- milliste keevissidususe vastupidavust lisakoormustele keegi pole arvutanud(seinad maha, tagastusventilatsioonid, päikesepatareid katustele jne., saavutatakse 15 aasta peale 35.- igakuiselt makstes võlga, jaheperioodil +3 C kasu ehk siis 2.- krt.kohta). Ka pole keegi arvutanud, avaldanud- kuidas võib akendega seinas mõjuda välimiste soojustuskihtide ladumine ja läbipuurimised - sest väline kiht betoonist kuni soojustuskihini paneelis enne kandvat osa on 8 cm - see tehakse "sõelaks". Seepärast keegi ei avalda ka andmeid- võrdsed hooned, soojustusaste(ühesugune, lahknevus) ja soojuse tarbimine enne ning pärast.
Kui laupäeva hommikul luges lehti ette Vikerraadios see tore tädi , oli kirjutis - kuidas üks tädi võitleb juba 10 aastat , et koolides peaks õppetöö algama kell 09.00. Ainuke tähelepanu on juhtimata - möla algab alati peale Vööndiaja rikkumist , kella keeramisel. Keegi ei pööra tähelepanu - kooli läheb igal aastal vähem õpilasi, nüüdseks on see vist 17000 ligi, kõik gümnasse ei jää aga arvestades mingi keskmise 12000 jäämas, et on 12 klassi - saame tulemi umbes 200000, lisame personali koolis ja pedagoogid , koolibussid ja muu seotu logistika - on tulem ehk 250000 inimest. Ka lisada tuleks lastevanemad, kel muutub tööaeg teiseks kooli vedamiseks , veel ehk 80000 . Pensionäre arvatakse olevat 200000 . Küsimus- milleks siis üldse kella keerata ja terve seltskond võitleb kuskil ametnikena lolli juttu ajades, palgal kõigi taskuist - et lastel on hommikul unisus ja koolides peaks algama tunnid kell 09.00 . Siis võiks ju jääda Vööndiajale ja lõpetada võitlemine. Varem oli põhjendus neil võitlejatel - lastel pikk ja valge päev on oluline.
....Sama lugu on siin iha - teemaga , seks oli enne ja on nüüd, raha küsiti enne ja väärtustati varem. Ainuke vahe oli, et keegi ei kiitnud - et ta on ilusam keppija, parim keppija ja pärast ei käidud kohtus - vääring oli vähene ,käiakse nüüd kohtus ja rikutakse elu (jällegi programmi rahastused) koos pildistamiste jms. sellise sitaga, mida kõikjale üleslaotakse. Arenenud on sutenöörlus ja kelmus ehk varastamine(õnn?).
Siin lehelgi esitavad ennast kupeldajana ajakirjanikud ja politseinikud, et saada infot. Aga nad ei tee midagi, et prostitutsioon väheneks - et kaoks vanuse valetamine(see oleks karistatav, millise kohta öeldakse - seadus ei kohaldu). Seega käib kõikjal punktide korjamine ja möla.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-18 14:02
Äärmiselt mitmekesine ja teemadest tulvil postitus, arvasin juba et kell 4 hommikul kirjutatud. Ent see kõik vist näitena, et teesi kinnitada -- ei ole paremaks muutunud midagist. Asi on muutunud kordadeks hullemaks, kuid inimesed kes ise on hoova juures seda teevadki.
Kui vaadata et mida vaja maal elavale pensionärile. Ning loogiline et TAHAB maal elada, siis hallil ajal veel oli võimalik ja isegi odavam see
kui praegusel ajal praeguste pensionitega. Oli ka külapoode, piimaring... toodi pensioni. aga nüüd? Sa ei saa bussist isegi piletit osta spontaanselt suvalises kohas. ka polnud eestis 80ndatel vist "liiklusSUNDkindlustust" ?! See tuli alles hiljem 1989 vist? Ajal kui Rein Karemäe ei olnud enam liiklussaadete tegija. (parandagu mind keegi kes paremini mäletab, sest mäletan vaid kergelt et kindlustused olid vabatahtlikud ja pigem olid need nn. "kaskokindlustused".

Ma väidan et kõik on muutunud palju hullemaks ning on kordades hullem kui seda soveti ajal oli -- praegu toimub rahva linnadesse kupatamine, ning seega on alust arvata et kõik toimub just nagu siioni tarkade protokollis. Üks peatükk kirjeldab et rahvas on vaja iga hinna eest maast eemale tõmmata. Ebainimlikumaks on muudetud kõik. Teaduse ja tehnika areng pole tehtud inimese vabastamiseks, vaid orjastamiseks hoopis. Ent tulemuseks on veel lisandunud väikeste ettevõtete väljasuretamine, linnastumine.

Kui varem toodi pension koju ja käidi kassades arveid maksmas, siis see andis inimestele tööd vähemalt, nüüd aga see raha läheb teise taskusse hoopis --- pankadele, kes sunnivad inimesi läbi interneti tegema. Kui sedasi siis olgu need pangad olemata! (alati on nende endi tasud hiilivalt kõrgemaks muutunud). Kuid see kõik algas valitsuse toetusel kus leiti et vot elektriarveid peab hakkama nüüdsest maksma panga kaudu.
On olemas nüüd internet ja ka raha ülekanded selle kaudu, mis omakorda tõstab hindu, ning kärbitakse võimalusi sularahas maksmiseks ja sularaha üldse väljavõtmise osas, korjatakse pangakontoreid ära... kuid see ei ole vabadus -- see on TEHNOLOOGILINE BOLŠEVISM.

Kuhu oleme jõudnud, on tõesti mõtlema panev küsimus. Eks kurjajuur on ikka need valgust kartvad jõud kes annavad kätte käsulaudu brüsselis olevatele ja nood siis esitlevad neid Brüsselis. Sest ega neid lollusi tädikesed ja elukogemuseta noored kommunistliku partei naised soomes ise välja mõtle.
...ja siis-- kui tuua Londonisse hulk lähis-idast olevaid inimesi siis saame samasuguse pardaki nagu lähis-idas neil oli.
Ja siis tehki kvoodi korras neegriimport teistele riikidele, ning vaid poola ja ungari olid nagu jänese anekdoodis, kes hakkasid vastu, öeldes "mine perse, ei tule ma kusagile!", ning lõvi vastas "ahah ma siis tõmban su nime oma toidusedelist maha".

või siis on endiselt see efektiivsuse ja kütuse hinna korrutis konstant. Internet pole eriti suurendanud miskeid vabadusi, vaid on
muudetud ühesuunaliseks filtreeritud kaabel-TVks, ning kontrollimiseks -- neid lambaid on palju kes f u c k booki panevad oma kogu tegevuse.

Tehnika areng eks muudaks lühemaks tööpäevi, sest saaks ju efektiivsemalt töö ära tehtud, kuid ometigi see tehnika areng ja progress pole teinud tööpäevi lühemaks. Küll aga on tehnikat paljudel aladel rakendatud hoopis ühe teise väga alandava tegevuse jaoks -- töötaja ajakasutuse üle valvamiseks. Oi jummel küll kui saab teine lühema ajaga hakkama! Ehk siis kellakaart on endiselt kasutuses.

Meil poleks mitte mingit mõtet soetada kiiremaid ronge, see ei tee tööpäeva lühemaks, vaid hoopis tööl käimise kaugemaks ja tööpäeva pikemaks.
Ent kui on juba linnastumist lammasrahvale peale pressitud -- tehes maal olemise võimatuks --

Efektiivsemad sõidukid -- autod, ent kõrgem bensiini hind. Oot, tegelikult on kergemini lagunema hakanud ja on 20 uut maksu lisandunud.

naljakas aga mis ministrid veel mõtlevad, et ei läheks oma inimesed iseseisvaks:
Elektriauto isegi kui ei tarbi bensiini ja muid asju, siis tollele kehtestatakse kilomeetrimaks.
Hispaanias oli lühikest aega päikesemaks. ..... See oli ajal kui hakati massiliselt päikesepaneele paigaldama.

arvutite osas samasugust juttu ja vestlust aeti ka uudisgruppides omavahel kui see ekraan oli vaid monokoomne, ning arvuti sisu oli vaid 286 protsessoriga, mis 10Mhz, millel vaid 640kB mälu, mite 8GB, ning kõvaketas hea kui oli ehk vaid 40MB. Ning veel lahjema arvuti peal tehti kõik kontoritööd ära. Ainus erinevus muidugist siis oli jah et sama ekraani peal ei saadud fotosid vaadata. Too tehnika alles arenes.
Ainult et tol ajal igaüks kes siiski arvutiga kokku puutus jagas sellest tunduvalt rohkem.

Ellipsile jms. elanikele kel veel mõistust ja LAI silmaring, oleks soovitatav vaadata siin episood eile ilmunud BesogonTV saatest mis oli pealkirjaga "TÄna lapsed, homme rahvus".

Ent KOOLID... see on valukoht... õpikuid on kärbitud ja tehtud lihtsamaks samm-sammult. Eksamid on lihtsamaks muudetud seega samuti.
Ei ole just piiri pantud teguritele mis rumalust soodustab, selles osas on harivad saated ju TVst ära korjatud. Vene multifilmides oli ju vähemalt miski moraal olemas, ning hüppa-tapa laadis oli ju vaid "Oota sa!" ning "Superhiir", ning see oli kõik. Koolid Eestis ei halda enam ise oma arvuteidki mitte, sellest ajast kui 2012 korraldasid "teadagi-kes" kongusninad suure spämmilaine, millele kohalikud eesti süsteemiadministraatorid vandusid alla, ning et siis leida ettekääne et kõik eesti haridusega seotud serverid kupatada google alla (kus on nii totralt keeruliseks aetud, et isegi ühest toast teise printimine käib läbi junkistani serverite).

Suur-Britannias hakati järelvalvet tegema lapsevanemate üle -- kas sa ikka kasvatad teda õigesti. NIng olukorrad et 1 lapse pärast ei saa liha sisaldavat koolieinet süüa ülejäänud klassitäis lapsi. Poliitikud on ROotsis teinud otsuseid et "ei enam ei tee traditsioonilist koolilõpetamist *kirikus* ", hoolimata sellest et KÕIK õpilased streigivad selle otsuse vastu (SVT küsitlusel vaid 1 õpilane oli selle otsusega päri), ning õpilased siis streigivad selle otsuse vastu ja lähevad kirikusse ikkagi. Juba mitmendat aastat sedasi.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-18 14:21
ning jääb selline mulje et

kui sovetiaeg veel hoidis arengut paigal ja lihtsalt pidurdas, siis geiroopaliit hoopis tegi taandarengut ja pandi ebanaturaalses suunas ajama soovahetusoperatsioonide ja sekkudes pisidetailide reguleerimisse, mis keeraski kõik pekki.

Õnneks on vastukaaluks "geiroopalikele väärtustele" olemas BRICS, mis veel hiljuti laienes uute riikide võrra, ning kogu maailmas need soovahetusoperatsioonid ja süsinikukvoodid ei hakka laiutama. Juhtus ka veel see paar päeva tagasi just et petrodollar läks ajalukku. Vist ei pikendata uuesti seda 50 aastast lepingut enam.
˅ näita rohkem ˅