Retariina
2023-07-07 15:34
Kellips, vot õige jutt! Kui Sul on süüa vaja siis tule ja ma söödan Sul korralikult kõhu täis! Aga mehed, miks te tahate seksi tasuta saada? Isegi oma naisele ei raatsi lilli kinkida? Ja siis imestate, et naine on külm ja muu blää-blää. Otsite mujalt lisa ja oh üllatust! Selgub kurb tõsiasi, et tasuta lõunaid ei olegi.
---------------------------------
Jah, tasuta juust on hiirelõksus!
oot see pole küll koht et kus üldse rääkida miskitest lilledest, sest siin on pigem "ülim" kink vist "kümned" , kui lugeda et mis "naised" arvavad.
No sinu puhul võimalik et on vist erand, et kui maal ja oma peenar. Aga caprichosa juttu kedrates tagasi teine kuulutas et mis neist lilledest, parem saada "kümneid" ... seega absurdi tipp siin.
lilledest aga klaviatuurist eemal ja üldse kinkimistest... sajandivahetuse paiku...
vaata, on sedasi et kinkisin kunagi lille ning seda kritiseeriti -- et polnud põltsamaalt, vaid Hollandist.
üks teine neiu kritiseeris lausa šokolaadi(!) -- et teine tahab pähklitega, et vale mark, nii et pane ära.
minul igasugused lillede kinkimised on kõik luhtunud. Need kellele olen kinkinud siis olen leidnud et midagi on jama, sest linnas elavad neiud pole eriti üldse näidanud miskit huvi ega vaimustust lillede osas ja on pigem suhtunud sellesse nagu oleks neile miski tüütu kohustus peale pandud (-- "oi ma ei oska ju nende eest hoolitseda"
, kuni suhtumiseni et "ainult kunstlilled on parim kink"...
ning need kes ei saanud, on muidugist teine äärmus suhtumisega ka -- "olgu kasvõi võilill, peaasi et südamest!".
üks mu tuttav noormees oli enne öelnud oma neiule "tahad ostan sulle lille?" oma neiult. Selle üle siis itsitati mitu päeva. kuigi vaadates selliste juhtumite baasil pole üldse ime siis. Samahästi ma ehk võinuks ise sedasi teha.
kõige kummalisem aga on see et koduaednikke ja lillekasvatajate puhul vist on see omadus et hinnatakse lillede saamist -- omal lillepeenar kodus ja vaja veel lõikelilli koju... ?