ja ära muuda arvamusi, kui sa nendest aru ei saa.
viitan sinu vastusele:
Ja keegi siin veel tõi välja et "Kui neid praeguseid kommenteerijaid ei oleks kes siis üldse foorumit külastaks?"...
ma ei ole midagi sellist arvanud.
minu arvamus oli - „....... et kellele need keelud siis panna tahetakse. seda peaks siis tegema enamusele siin suhelnud inimestest. huvitav kes siis siin suhtleks, kui neid enam ei ole? või on mingid kindlad tegijad, kellele sa tead, et tuleks piirang panna vms?“
ma viitasin enda vastuses „enamusele siin suhelnud inimestele“.
enamus st seda, et need on inimesed, kes siin natuke suhelnud on või suhtlevad, arvavad jne. vahet kellelgi tegemata.
sina rääkisid mingitest praegustest. ehk siis arvatavasti sellest nn valdavast enamikust,
kes siin suhtleb, arvamusi vahetab, arutleb jne ja kelle suhtlemine valdavalt ka teistel arutlemisel/arvustamisel on.
märkad vahet meie arvamustes?
ma viitasin enne teemadest kinni pidamisele. enamik siin suhelnutest tahabki arutleda ja tegelega millegi muuga kui see tavaks on. see tundub nendele nt huvitavam vms.
nii et kui teemadest rääkida, siis tuleks tegeleda ka nende teistega, kes siin midagi avaldavad. või sinu arvates nemad ei suhtlegi siin?
kui neile teistele ka selline valve teha nagu „enamikule“, siis ma ei tea, mis sellest muutuks. vist ei muutugi midagi. kui neid enne märgatud ei ole, siis ei tunnetata ka seda muutust arvatavasti. teine tulemus oleks siis, kui see nn valdav enamik vaikima sunnitakse. vat siis on tunda muutust. ja siis ma ei teal, kuida nende teistega on, kes muidu suhtlesid. et kas nemad ka mingit muutust siis tunnetavad või mitte.
arvatavasti huvi tuntakse ikka suhtlemise. vastu, see ei muutu. suhtlejad vahetuvad.
ja seda nii kaua, kuni tekib teine nn valdav enamik, kes teisi enam ei rahulda ja sunnitakse vaikima.
ma arvan, et tegelikult tuleb arvestada nii selle kui ka teise enamiku tahtega.
kui see teine enamik ka arvab, et neil oleks huvitavam kui see valdav enamik enam siin ei suhtleks, siis muidugi. tehke seda.