Foorum
2022-06-07 23:33
Miks moded lasevad läbi ühte ja sama pilti?
Täna võtab maha ja paneb selle uuesti üles, mõistlik oleks keelduda korduvate piltide ikka ja jälle üles panemisest...
˅ näita rohkem ˅
2022-06-08 18:23
Kunagi enne iha oli selline leht nagu SexInEstonia, kus oli kord ikka majas - varem üleval olnud pilte ei lubatud teatud aja jooksul üles panna. On olemas erinevaid tehnilisi lahendusi, kuidas saaks varasemalt üleslaetud pilte automatiseeritult kontrollida, kui on viitsimist guugeldada ja neid lahendusi portaalis rakendada. See võimaldaks lihtsalt ka duubelkontosid tuvastada.
˅ näita rohkem ˅
2022-06-08 18:40
Siin ongi et modedeks pannakse mingid umbes tegelased kes mitte midagi ei tee.
˅ näita rohkem ˅
2022-06-08 20:45
See sexestonia oli iha.ee oma🤔,nii vahemasti tundus,sest enamus oli seal kui dubleeritud aga systeem oli piltidega korrektsem ,st. Iha.ee peaks sealt oma vana osa uueks tegema ja ka alla 18+ oli seal vajalik eraldi kinnitus panna,prygi oli seal vahem
˅ näita rohkem ˅
2022-06-08 23:22
Caprichosal ei tuleks pidevalt uusi pilte siis üles
˅ näita rohkem ˅
2022-06-20 15:55
Imelik on ka , et lastakse üles rohkem kui 1 , isegi on 3 ühesugust pilti- milleks see ? see on nö. IT maailmas ruumi raiskamine
˅ näita rohkem ˅
2022-07-07 14:14
Seda tehakse sellepärast, et siis saab maha võtta pildi, mis sai alla 10 ja seejärel näiteks 5 panija blokeerida ning jälle üles panna, et jääks ainult 10 panijad ja saaks jälle topis hiilata. Selle pärast ma top pilte ei vaata. Ainult videosid. Need korduvate piltide üles laadijad on vituvihas kõige suuremad "konkurentide" piltidele 1 panijad. Loomulikkust siin keskkonnas ei ole. Ausas ruumis võiks sellistel keelata, aga siis kaoksid ka need viimased jäänukid ihast, kes seda aktiivsena hoiavad.
˅ näita rohkem ˅
2022-07-19 19:46
siin mõni paneb ülesse oma 6a taguseid pilte kui veel oli lööki
˅ näita rohkem ˅
2022-07-20 02:08
enamus on siin oma imelise pildistamisega - kõverpeeglist või siis nutiga hästi lähedalt suurendades või venitades eemalt - siis kirjutavad veel kontole kui ilusad nad on ja kui kingitusi või muud sellist soovivad- siis on mõistus otsas , tuleb hakata pakkuma ... Aga milleks sellistele laeva " koristajatele" pakkuda kui nad ei tea isegi oma ilu hinda ? See näitabki kui loll on too - tegelikkuses on siin ihas piltide järgi mõni üksik üle 50.- väärt ja sedagi siis 5 tunni eest, nagu need tellingute ehitajad saavad Soomes tunnis.
˅ näita rohkem ˅
2022-07-20 09:41
mis see üldse sinu asi on kuidas keegi pildistab,ela oma elu debiilne vanamees
˅ näita rohkem ˅
2022-07-20 13:10
Siia sobib lisada ühe lehma kiri, kelle postkastiga pole asja olnud, niisiis potsatas postkasti lehmalt :

Autor:
Katikirss
Saaja:
ellips
Saadeti: 2022-07-20 09:33:18
Loeti: lugemata
kustuta kiri
sul debiilil on siin palju pilte,näitad siin oma sittast ja räpast perset,sa debiilne penskar mine persse konkreetselt,sa oled tõesti loll ja idioot,sa arvad vist,et need sinu kommid foorumis on jube kõvad,sa oled 10 aastase lapse tasemel
˅ näita rohkem ˅
2022-07-20 13:12
ja mis näitab , et tolle kirja saatja on kui loll lehm:
ta ei teagi, et vesi on puhtuse ja tervise allikas ning samas varjab ta oma - kindlasti pensionär ja kortsus ihu, isegi pilte kardab lisadaoma kontole
˅ näita rohkem ˅
2022-07-22 09:59
miks ma peaksin siin mõttetus saidis oma pilte üles panema,siin normaalsed inimesed ei tutvu,ilmselt peded ja lesbid saavad siin omavahel kokku ja ega sinul ellips pole ka mingid pildid,minu arust täitsa mõttetud pildid
˅ näita rohkem ˅
2022-07-22 12:01
Inimene on looduse osa ja loodus seega võlu.
Sinu arvamus - Helmuttamm , see ju polegi oluline - vähemasti on pildid ja ma ei ole Rates , kel mingeid punkte vaja või lugeda seal pidevalt mingeid komme. Ma ei vaata neid pilte ise eriti, mis seal kirjutatud on .
Arvamus pole aga oluline seepärast - et sul omal pilte pole ja põhjendus on lapsik, teised ei saa võrrelda sind - sinu vabameelsust või ilu kui seda siis oleks ja sinu arvamus sellise saidi kohta - oled siis vales kohas ja see näitab sinu aju , "paki asjad" ja lahku siit - võta arvamused kaasa ja julgusta ennast kuskil , üksi!
˅ näita rohkem ˅
2022-07-24 20:38
sa ellips oled ikka täielik debiil,kommi siin oma jaburdusi edasi,proovi parem ravile minna
˅ näita rohkem ˅
2022-07-26 01:08
Helmuttamm - sul pole vaja oma sitta mulle postkasti kirjutada , robustselt liiati - peaksid oma käitumist analüüsima ja soovitav alguseks joo piparmündi teed või võta palderjanitilku
˅ näita rohkem ˅
2022-07-30 12:11
Helmut on paras kisakõri,lubas mind ära tappa ja siis blokkis,tundis et ta tibla kael ei kannata.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-09 02:56
olen kuulnud ,,kuidas mehed käivad ähvardamas ,,saame kokku ,,, kuulge jobud ...saage aru et pole sellist assja nagu kaitse
˅ näita rohkem ˅