Foorum
2021-10-12 22:42
Aeg on läinud ja on tehtud mitmeid muudatusi Iha saidil. Otsingus ja konto loomisel võiks olla paar lisa iseloomustavat rida(olenemata soost)
Oleks üks soovitus mõneks muudatuseks :
Konto loomisel:
1. Kinnitan ja võtan vastutuse, et olen vanem kui 18 aastane, ei kasuta narkootikume, ei põe suguhaigusi

Otsingus:
2. Blokeerijad - otsingusse andmete sisestamisel ei kuvata sulle blokeerijaid(pole ju mõtet neid lapata, klikata)
3. Blokeerunud - kes oma konto on blokeerinud ise või admin. poolt , ka neid pole mõtet otsingus nimekirjas näidata ja mõttetult klikkamist nii piirata
Lihtsalt otsingus panna mõned märgi paneku kohad.
˅ näita rohkem ˅
2021-10-12 22:48
Enamik bi ja gay mehed ei saaks esimese punjti viimast nõuet kinnitada nagu paljud ülejäänud vanust või siis narkootikumide mitte tarvitamist. Ma kahtlustan, et siin on selliseid palju
˅ näita rohkem ˅
2021-10-12 23:11
Otsingu ettepanek on mõistlik, aga registreerimiskinnitus ei jäta kindlasti vastutustundetuid registreerimata. Selline kasutustingimus muidugi paha ei teeks, mis kohustab kasutama uute partneritega kummi või pärast kaitsmata vahekorda käima kontrollis. Terviseamet oskaks kindlasti veel kõige paremaid soovitusi seksuaalhügieeni kohta anda, millega iga kasutaja peaks tutvuma.
˅ näita rohkem ˅
2021-10-12 23:15
Terviseamet ütleb, et vaktsineeri. No mul esimene süst käes, aga ilma kummita ei julge ikka teha ja pärast teist süsti ma ei julgeks ikka aidsihaigega seksida.
˅ näita rohkem ˅
2021-10-12 23:36
Kas tripperi vastu on ka juba vaktsiin või?
˅ näita rohkem ˅
2021-10-13 09:35
Emakakaela vähi viiruse vastu on vaktsiin.
˅ näita rohkem ˅
2021-10-14 08:26
Abrukapiider kardab emakakaelavähki?
˅ näita rohkem ˅
2021-10-19 14:46
vot see pole küll teema
˅ näita rohkem ˅
2021-10-19 21:39
tikuke - see on see iha.ee kullafond, kõik nad polegi jõudnud veel siin oma mõistust jagada aga nel on siin foorumis alati õigus ,irw ja alati leiavad nad teisi väärtustada teemade solkimisega ..... või määrida omaarvamustega
˅ näita rohkem ˅
2021-10-20 20:16
"1.Kinnitan ja võtan vastutuse, et olen vanem kui 18 aastane, ei kasuta narkootikume, ei põe suguhaigusi"

Ei noh, täielik ulme
˅ näita rohkem ˅
2021-10-21 03:32
Tahad niksi vaatad tissid on tussu on ja lähed küsima kui saab on ok ja 15 tüdruk tahtma siin niksi kasutama kondoomi tema rase ei ole kõik ok aga tahtis niksi palju mitu korda õhtul
˅ näita rohkem ˅
2022-05-14 22:01
https://www.iha.ee/index.php?mode=m_search
see on siis -Otsi kasutajat

Selles peaks olema üks jaotis veel kuhu saad panna märgi - Ära näita 1 kuu ja rohkem mitteaktiivseid

Teisena, peaks olema piltideta uue konto teinud , täiesti uus jaotis , eraldi selles tulbas näiteks loogikaga Otsi kasutajat järgmisena - klikates näed palju on siis uustulnukaid , piltideta(kõik ju pilte ei panegi) ja kaob näiteks nimekirjast - kui 1 nädal olnud või on lisanud pildi (sellisel juhul satub olemasolevasse esikaanel Uued pildid, praegu on jaotis(nimi) seal vale - uued liitunud , seal ju pole kõiki!)
˅ näita rohkem ˅