slavetodomme - sa võiksid siis teha oma mõtete järgi pöördumisi tihedamalt - kellips - suunal, tema käsitlused teemades on sulle tuntavalt õiged.
See mida sa mulle kirjutad , tundub- et siingi on arusaamad meil erinevad. Minuteada on Foorum aruteluks kõigest, mis saidil ja ka Kuulutused on üks osa ja kuulutajate käitumine kuulutamisele järgnevalt.
Need ei tekita segadust ainult minule, järeldus sul on vale - ilmselt kõik ei soovi Foorumis teemat arendada. Teine võimalus on, et osa kuulutajaid on Iha klikkide püüdjad ja lubatud topeltkontosid toota. Seda näitab ju kontode tegemise aeg ja pidev kuulutamine- sisutu ja mingi aeg hiljem paneb üldse konto omal blokki.
Mind trollivad ? Siin ma ei saa aru sinu väitest - või sa oled nii teadlik ja lased siis Iha saidil mahakäia ? Nii ju trollitakse kõiki. Ma pole kedagi trollinud ja mind pole trollitud. Olen käsitlenud erinevaid teemasid siin.
Tundub, et sulle sobivad siin ulujad , kes on saanud oma lolluses rahast lahti - needki on kuulutajad ja võid neile samasugused üheülbalised vastused teemas panna , samasuguse tühja jutu keerutamisega.
Ma pole kellegi kallal kaagutanud, vaid teema on heterote haukumisest ja ise siis nõus teenima raha igalmoel - kuulutavad ennast homodeks või lesbideks või bi jne.
Sinul on millegipärast valu, suur, selles teemas.
Sa pole kordagi teemat arendanud , vaid oled läinud üldteemas üle minu konto viitele . See aga pole teema käsitlus - sellest sa aru ei saa.
Sulle ei meeldi eitav suhtumine - et siin alakad toimetavad; et heterod on tegelikkuses homod siin, kuulutajad - on ühed ja samad, kel alati sisu: kohe ja autos ...a la taolised .... ja peale kuulutamist neid ei tule enam saidile või kuulutavad igapäev sellist olematust(mõni saab isegi kuulutada ühel päeval mitu korda), raha noimine - kuigi see on keelatud, peaks ju kontod blokitama admin poolt. Küll on siin aga agarad admin. mind blokkinud, et olen väljendanud teemades otseselt vildakuste kohta.
Aga see on sinu õigus, seega kirjuta edasi ja naudi.
Lähen nüüd merevett nautima.