Foorum
2021-05-31 08:44
Foorumis võiks olla võimalik vastata ka postitusele, mitte ainult teemale, et arutlust oleks parem jälgida. Hetkel piisab sellest, kui keegi pritsib natuke tatti vahele ja teema on täiesti rikutud. Ei viitsi eriti sopaloopimist lugeda. Kui nääklemine läheks alamharus edasi, mida on võimalik jooksvalt sulgeda või avada/laiendada, oleks lihtsam teemaaretust edasi lugeda ja näeks, mida teised asjast arvavad. Eeskujuks võib võtta Delfi või FB kommentaariumi, kus saab kommentaarile lisada ka emotsioone/meeldimisi.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-31 09:19
Selliseid sapipritsijaid lihtsalt on, mis rikub tõesti teema ära.kordus teemad võiks üldse ära kustutada selleks peaks olema foorumis oma moderaator aga tundub ,et foorumis polegi moderaatorit
˅ näita rohkem ˅
2021-05-31 10:58
Pooled uutest teemadest võiks kohe kindlasti kustutada. Osad kohe, osad nädalapärast.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-31 22:05
ja nüüd küsiks - miks jälle on tehtud samal teemal mõttearendus? algatatud uus ja ise soovite , et vähendada korduseid.
Teiseks, vaadake - millised mõttetud teemad on siin lällajate poolt väljatoodud mingi 10 aasta tagused - ühiskonna areng ja kommete muutus ei ole neis teemades. Sellest on juba kirjutatud piisavalt - et peaksid kustuma ja milleks neid algatajate teemasid üldse - kes on ammu konto kaotanud(isegi siis kui on teinud uusi kontosid ja jõõstivad siin niisama). Kustumise aeg oleks paras rohkem kui 3 aastat vanadel teemadel
˅ näita rohkem ˅
2021-06-01 00:39
Iga postitus on postitaja humanitaarne omand ja seda kaitsevad autori õigused. Seega kui pole tegemist mõne seaduse või reegli rikkumisega, ei tohi seda tegelikult eemaldada mitte keegi teine, kui selle autor.
Kui ma kirjutan, et Ellips on loll, siis on tegemist solvanguga ja selle saab kustutada
Kui ma kirjutan, et Ellips on pede, siis saab ka kustutada, sest seksuaalne orjentatsioon kuulub delikaatsete isikuandmete hulka.
Kui ma kirjutaks, et Ellips on pedofiil, siis jälle saab, sest pedofiilia on kuritegu ja põhiseadus annab ainult kohtule õiguse kedagi süüdi mõista.
Kui ma aga kirjutan, et Ellips ajab segast ja lolli juttu, siis on tegemist minu arvamusega ja seda ei tohi kustutada.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-01 12:48
ja kui , jfjm - kirjutab orjentatsioon - seda ei tohi kustutada, sestap grammatikat ei vaadata; see oleks sellisel juhul pedagoogika ja mõistuse kahtlustus, millise kohta siin ei nõuta tõendit.
jfjm- kui ta loetleb kõik oma tugevad või nõrgemad küljed üles, lapselikul moel - .... kui ma ...... ja lisab veel, et ..... mõtleksin nii...., siis pole ma ju nii tahtnud öelda ja mõelda , seega on see tema uitmõte ja lubatud sitaga valada teist, seega ei kuulu kustutamisele ....
Kuigi normaalne mode saaks aru- et selline tekst tuleks kustutada. Sest suusõnaline arvamus või iseendaga rääkimine , kirjutades mustvalgele on täheldatav eeldusega heita varju ja kasutada nii.
jfjm - hea et sa märkisid, et humanitaarne omand - omand saab olla siis kui tegemist on ametliku nö.kirjaniku nime võtmisega, siin on need arvamused lihtsalt heietamine ja lisaks , lugenud läbi mida viitasin - kadunud kontode omanike tekstid võiksid(võiksid!=peaksid) kustuma, sest teema algataja on arvestanud arutelu ja arutelu ei saa toimuda kui tegelikult enam vedajat pole ja pealegi on need teemad tihti tehtudki nende nö.sitapeade poolt , kes siia treivad populaarsuseks saidile uusi kontosid - millised rakenduvad hetkeliselt mingiks ajaks.... See pole ei humanitaarne ega intellektuaalne omand jne. Sellised treialid vajavad hoopis humanitaarset abi
˅ näita rohkem ˅
2021-06-01 14:21
Vot jah näe sattuski viga sisse intellektuaalne omand loomulikult, aga ega see oluliselt palju muuda.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-01 14:26
Härra Ellips võiks mõelda sellele, miks nii paljud teemad lähevad hingusele, kui tema postitus on viimane
˅ näita rohkem ˅
2021-06-02 09:18
Õige jah, otsing võiks ka siin foorumis olla, mis võimaldaks vältida teemade kordamist. Teistes foorumites tõepoolest on selline reegel, et kordusteemade postitamine ei ole lubatud.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-02 16:39
Ossa, teil on aega veel ka mujal foorumites kolada
˅ näita rohkem ˅
2021-06-03 22:20
jfjm - minust pole siin küll ükski teema sõltunud. Pigem on siin üks taibukate ring, kes igivanu teemasid tõstavad- millistes pooled on juba konto kaotanud või teinud uued kontod hulgim ja roojavad siis uuesti. See on foorumi vähese huvi põhjuseks ja lisaks on hulgim siin, kes mingit oma jora ja mõttelaadi teisele kleebivad. Seega peaks vaatama mõned eelkõige enda tegutsemist. Mõnel meeldib teha maha teine ja siis hiljem sama mõtet korrata kui tegija ning kõik on siis kui laulurästad .... , nämmutavad ja hindavad justkui hiilgamist

Jõudu, jõudu
˅ näita rohkem ˅
2021-07-06 15:42
Võiks olla ka võimalik teemasid pealkirjade kaudi otsida. Vaadake seksuaalfantaasiate alla - korjasin enamus selle teema BDSM alateemad kokku.
˅ näita rohkem ˅