Foorum
2021-05-14 00:13
madleen - sa võid siis pöörduda supikööki ja seal omale sobivaid pässe leida
˅ näita rohkem ˅
2021-05-15 01:03
Lollips-ellips, rasvane pekkihüljes, sina oled ju see päss kes kunagi ei saa, sest keegi ei taha sellist paksu piiderit
˅ näita rohkem ˅
2021-05-16 14:47
Teen ettepaneku, et foorumis oleks oma moderaator või siis neljal põhiteemal oleks igal oma moderaator. Siin hoiatuste rubriiki ja palju muud on nii palju solgitud, et need kaotavad väärtust. Samuti võiks mingi 3 aasta tagused teemad, kus pole informatsiooni ja ühtegi vastust, kustutada ja kui keegi teeb uue teema teemal, mis juba on olemas, siis see kohe esimesel võimalusel liita vana teemaga. Hoiaks foorumi ruumi kokku ja aitaks leida teemat, millest on juba räägitud. Iha võiks veel pealehel teemad aktiivseks. Ihale on tekkinud konkurendid ja võiks uusi temaatilisi uudiseid rohkem tulla ja iha üritusi suviseid ja talviseid ning täiendada pildigaleriid. Võiks kasutada esialgu vabatahtlikke fotograafe ja modelle, kellest lisaks kasutajate videotele ja piltidele tuleks veel iha enda lehe poolt täiendust.
Teen veel ettepaneku, et lisaks praegusele VIP kasutajate eelistele tuua veel juurde veidi kallim VIP konto, mis aitaks otsida endale sobivaid kasutajaid kõigi valitavate parameetrite järgi. Blokeeringutel võiks kaaluda ka limiiti nii, et teatud arvust edasi blokeerides saab seda teha tasuliselt. Teine mõte on, et limiidi ületades saab VIP kontoga blokeerida ja blokeering kestab teatud aja või siis teha nii, et ilma vipita blokeerides on blokeeringul ajalimiit ja VIP kontoga tehes nii kaua, kui ise maha võtab. Mõni nendest ettepanekutest aitaks kondlasti iha arengule kaasa. Võib veel kaaluda seda, et luua iha vahendusel virtuaalsetele kiimatsejatele anonüümne veebikeskkond, millel tuleks isiku vanus ja sugu autentida (anonüümselt), et vältida pettureid. Nii saaks hea vaatepildi, palju ausaid veebiteenuse pakkujaid on.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-16 17:28
On neid muudatusi tehtud enne teemolooja liitumist ja ka peale seda aga kõik taandub ühele ja samale asjale. Neid modesid,adminne ja muid trolle on siin ka olnud igasuguseid aga korda asja ei saa sest puudub motivatsioon. Jah esimesed kuu,kaks,aasta oled aktiivne ja üritad asju parandada aga siis raugeb jõud sest need vähesed kes tahavadki korda ei kaalu üle seda halli massi kes seda ei tee. Paraku on see niiüelda hüüdja hääl kõrbes mida keegi ei kuulu.
Ma ei tahaks nii pessimistlik olla aga aastast 2007 lõpp olen ma siin olnud ja olen näinud nii mõndagi selle lehe arengus. Veelkord vabandan pessimistliku sõnumi eest aga see on paraku reaalsus.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-16 19:27
19 aastane laps Ladekas teeb ettepanekuid. Teen ettepaneku, et igal kasutajal peab pilt olema. Igasuguseid pildituid trolle oleks vähem.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-17 00:38
Teen ettepaneku vana troll misterJ kottepidi põllule üles riputada,herneid hirmutama.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-17 07:01
Võta rohud ka ära, poisike.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-17 14:59
Raulmellil rohud enam ei mõju,pani jälle seewaldist jooksu.Istub palja persega prügimäel ja silub oma kotte seal
˅ näita rohkem ˅
2021-05-17 22:41
mis see Ladekas jalgu jääb? kirjutab ju normaalselt , tähelepanu peaks olema nendele- kes igapäevaselt muudavad oma kontosid ja aina trükivad siia mustust.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-17 22:51
Lõpuks hakkad ka aru saama
˅ näita rohkem ˅
2021-05-17 23:38
.... mina olen sellest ammu kirjutanud siin , sina aga kiisuke75 lagastasid oma tekstidega irvitades , nüüd teed kõigile viite - nagu mina poleks arusaanud
˅ näita rohkem ˅
2021-05-26 12:54
Joosep Kottile - mul on 1 konto olnud algusest, ära valeta teistele
˅ näita rohkem ˅
2021-05-26 18:49
˅ näita rohkem ˅
2021-05-28 00:40
˅ näita rohkem ˅
2021-08-17 15:13
Mul selline kahtlane tunne , vajad tähelepanu ja moderaatorid eiravad sinu kontosid milledega siin toimetad. Oled ju siin ilmselgelt korduvalt uute kontodega välja tulnud ja ausõna see on vägagi nähtav ka minusugusele võhikule.Viimase lõigu kirjutasid ju puhta enda kohta, ilus.
˅ näita rohkem ˅
2021-08-17 18:26
kiisuke75 kirjutas ise ennast sisse et emand ka tema konto on,on ikka madalalaubaline.
˅ näita rohkem ˅
2021-08-17 20:45
Kõik on minu kontud ma vana paks naiska varastan videod ja piltid
˅ näita rohkem ˅
2021-08-18 00:09
Minu kontud siin kõik
˅ näita rohkem ˅
2021-08-18 00:31
Ei minu omad ja pange kõik kinni
˅ näita rohkem ˅
2021-08-18 00:44
Sina oled ka minu oma, kõik kontud ja kinni jah
˅ näita rohkem ˅
2021-08-18 00:48
Ja siis rahu majas
˅ näita rohkem ˅
2021-08-18 01:05
Jott jätke, vanamees mina tahab targutada
˅ näita rohkem ˅
2021-08-18 01:18
Qwerty tuleb ka jätta tema maksma et kontudega 1 panna
˅ näita rohkem ˅
2021-08-19 08:46
Mind on ka need sarikuulutajad häirinud ja mõelnud, et võiks olla võimalik ainult 1 kuulutus korraga lisada, mis võiks kajastuda ka tema ankeedis.
Olen aru saanud, et portaali haldaja kiidab heaks sel lehel tasuliste teenuste osutamist ja kasutamist, olles võtnud kasutusele uue slängi kingituse näol. Kingi mõiste on ajanud paljusid naisi segadusse. Uue termini kasutuselevõtt on jätnud mulje, et püütakse teenuste vahendamist varjata, seega ma ei näe lootust, et keegi siin oleks huvitatud olukorra parandamisest - tuleb luua uus ja parem portaal.
Piltide hindamissüsteemi tuleks ka muuta, sest täiskasvanud inimesed käituvad siin nagu lasteaialapsed - hinne 5 viiepalli süsteemis enam ei sobi, solvutakse. pannakse 1 vastu ja blokeeritakse. Praegune hindamissüsteem soosib olukorda, kus kõik võõrad blokeeritakse ja hinnata lastakse vaid omadel, et pääseda edetabelisse. Selline edetabel ei ole kuigi objektiivne. FB-stiilis pöial töötab paremini ega soosi suures mänguhoos teisi kasutajaid lambist blokeerima. Portaali haldajale muidugi see lasteaiarühm sobib, sest ilma 10p võimaluseta kaob meeldiv sissetulekuallikas. Variant 2 on pakkuda sellele lasteaiarühmale täiendavat teenust, mida saaks kasutada vaid VIP-kontoga - tähtajaline hindekindlustus - see oleks selline teenus, mis ei lase keskmisest hindest madalamaid hindeid panna. Üldsegi blokeerimine võiks mõjuda ainult kirja saatmisele, mitte ankeedi ja piltide vaatamisele. VIP kasutajad võiks näha ka blokeeritud kasutajaid. Mis VIP see on, kellele on seatud piirangud?
˅ näita rohkem ˅
2021-08-19 10:52
Uue portaali võid sa ju luua, aga kust võtad sa uued inimesed? Sama lasteaed kolib sinna kiiresti ümber. Kui tahad, et seda ei juhtuks, tuleb leht muuta kas täiesti tasuliseks või vähendada anonüümsust. Siis aga jääks kasutajaskond nii väikeseks, et lehe majandamine ei tasuks ennast ära.
˅ näita rohkem ˅
2021-08-19 11:23
Libertiinide keskus on alternatiiv, aga täiesti tasuline.
˅ näita rohkem ˅
2021-08-19 15:18
see libertiinide keskus on jumala pask, nagu sa ise ütlesid siis jah, täiesti tasuline ja teine viga on veel - pead vääääga hoolega kaaluma mida kirjutad või ütled, lihtsa tavaliselt kasutatava sõna peale võidakse sind blokiga premeerida.... ja lõppude lõpuks on sealsed liikmed enamus need kes siingi on, samad nimed, samad pildid.... Mõttetu ühesõnaga.
˅ näita rohkem ˅
2021-08-20 06:51
märgunistus,
keegi ei keela ju sul luua uut ja ideaalset portaali, kus sinu poolt kehtestatud reeglid toimivad. iseasi, kas ja kui palju kasutajaid sinna koguneks.........ja vaevalt, et kusagilt tuleks mingid "uued" inimesed. nagu juba mainiti, siis ikka sama seltskond nagu siin, ehk ainult teise kasutajanimega
˅ näita rohkem ˅