olen kasutaja peaaegu esimesest päevast ja kõiksugu muutusi näinud.
ETTEPANEK
1. kuulutuste rubriigist kaotada enamus alajaotusi - sisu ja teemad igalpool üks osta-muu-peta-kahetse!
2.TEHA KORDA! olen valmis kasvõi modeks hakkama.
korda tegemise ettepanekud
1. automaatsed sõnad, üle vaadata
-kepivaba ja müügivaba kuulutuse eest saada "kuulutamise blokeering" on liig!!
2. sulgeda korraks kuulutuste osakond, kustutada kõik puhtaks ja panna mõni reegel juurde
- kuulutada 1 kuulutus korraga. kui kuulutus kustutada siis saab uuesti kuulutada(kirjaviga näiteks tuleb sisse või mõtteid lisandus). kui kuulutus on 37. leheküljel siis tulebki ta sealt kustutada! enne uut lisada ei saa! (sellega hoiab ära, et ühe inimese kuulutust on iga mingi aja järel, sõnastuski sama
3. temaatilised kuulutused!
mees- naist
siis ongi, et mees kutsub naise kohtama, saiakesi küpsetama, seenele, trippima, lõkke äärde, kaissu jne, mitte raha eest keppima!
naine -meest - siis kutsubki naine meest kohtama, kraani kaussi parandama või kappi tõstma, last tegema jne mitte ei müü end!
4. kingituste vahetus
no kurat kui peab raha eest keppima ja tasuta naudinguid ei osata ega taheta saada siis olgu, kingikarp eraldi ja ostku vahetagu palju jaksavad.
üldpildis on jaotused head ja toredad ja mõni alaliik isegi toimib.
vanemad olijad, te mäletate ka grilliõhtuid, romantilisi jalutamisi, ägedaid lauamängu õhtuid, lihtsalt külas käimisi, sauna üritused... jah nendel tegemistel oli tihti tagajärg seks, kuid see polnud kunagi eesmärk, mis toodi esimeseks tegevuseks välja. ka siis maksti seksi eest, aga .. seda tehti delikaatselt, mitte ost-müük tehinguna. pisteti kuskile leidmiseks, pandi kommikarpi jne.
mina igatsen tagasi IHA, iha on mäng meelte ja tunnetega, kire alus... mis kõik omakorda on ühe hea ja õnnestunud TASUTA seksi aluseks, et nauding oleks esikohal, mitte saamahimu ja lahti saamise vajadus.
tänan tähelepanu eest.