Foorum
2021-01-06 23:06
olen kasutaja peaaegu esimesest päevast ja kõiksugu muutusi näinud.

ETTEPANEK

1. kuulutuste rubriigist kaotada enamus alajaotusi - sisu ja teemad igalpool üks osta-muu-peta-kahetse!

2.TEHA KORDA! olen valmis kasvõi modeks hakkama.
korda tegemise ettepanekud

1. automaatsed sõnad, üle vaadata
-kepivaba ja müügivaba kuulutuse eest saada "kuulutamise blokeering" on liig!!

2. sulgeda korraks kuulutuste osakond, kustutada kõik puhtaks ja panna mõni reegel juurde
- kuulutada 1 kuulutus korraga. kui kuulutus kustutada siis saab uuesti kuulutada(kirjaviga näiteks tuleb sisse või mõtteid lisandus). kui kuulutus on 37. leheküljel siis tulebki ta sealt kustutada! enne uut lisada ei saa! (sellega hoiab ära, et ühe inimese kuulutust on iga mingi aja järel, sõnastuski sama

3. temaatilised kuulutused!
mees- naist
siis ongi, et mees kutsub naise kohtama, saiakesi küpsetama, seenele, trippima, lõkke äärde, kaissu jne, mitte raha eest keppima!
naine -meest - siis kutsubki naine meest kohtama, kraani kaussi parandama või kappi tõstma, last tegema jne mitte ei müü end!

4. kingituste vahetus
no kurat kui peab raha eest keppima ja tasuta naudinguid ei osata ega taheta saada siis olgu, kingikarp eraldi ja ostku vahetagu palju jaksavad.

üldpildis on jaotused head ja toredad ja mõni alaliik isegi toimib.

vanemad olijad, te mäletate ka grilliõhtuid, romantilisi jalutamisi, ägedaid lauamängu õhtuid, lihtsalt külas käimisi, sauna üritused... jah nendel tegemistel oli tihti tagajärg seks, kuid see polnud kunagi eesmärk, mis toodi esimeseks tegevuseks välja. ka siis maksti seksi eest, aga .. seda tehti delikaatselt, mitte ost-müük tehinguna. pisteti kuskile leidmiseks, pandi kommikarpi jne.

mina igatsen tagasi IHA, iha on mäng meelte ja tunnetega, kire alus... mis kõik omakorda on ühe hea ja õnnestunud TASUTA seksi aluseks, et nauding oleks esikohal, mitte saamahimu ja lahti saamise vajadus.

tänan tähelepanu eest.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-06 23:14
Hea idee...võiks toetajaid leida...
˅ näita rohkem ˅
2021-01-06 23:52
Ma olen toetaja.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-07 00:04
Mingi kord võiks ju olla, aga moodus korra majja saamiseks nii, et see ei kahjustaks omanike ärihuve on leidmataveel.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-07 00:09
aga mu ettepanek luua alajaotus "kingikott" jätab ju kauplemise avatuks.

samas saaks särada ka minu sugused kes ei kaoks oma kuulutustega lihaturgu

ka meestes on neid kes lihtslt tripiks, lihtsalt lobiseks ja ilma tagamõtteta tutvuks... aga nende kuulutused kaovad ostlejate varju...
˅ näita rohkem ˅
2021-01-07 00:15
Alati on ettepanek... Kuhu siis tahapanek jääb?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-07 00:47
2JZ - ainult väljutamiseks 😘😜
˅ näita rohkem ˅
2021-01-07 06:35
See kõik on jama, need parandused ei toimiks ja lõpuks - kõik teavad mida mehed tegelikult tahavad ja kõik teavad mida naised tahavad. Kõigi nende nö paranduste/muutmiste tulemus on see nagu selle kingituse puhul - sponss muudeti kingituseks aga sisu ja mõte on endiselt ikka üks ja see sama. Milleks lolli mängida ja mõttetut muutust teha kui asja sisu jääb samaks?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-07 08:12
Olles ettepaneku tegijaga peaaegu sama kaua kasutaja lehel, toetan ettepanekut. Lõpuks üks naine ütles välja selle lihaturu ja "tasuta" kohta.
jott, sa ei materdanudki?! Nüüd saad oma kohalikult perenaiselt ja nurujate esindajalt koslepi.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-07 09:06
Iha leht teeb siin jaanuaris nagunii uuendusi kui hoolega kõiki oma lehe lõike vaatate siis siit on palju kadunud ja silma hoitakse kasutajatel rohkem peal,
˅ näita rohkem ˅
2021-01-07 10:10
jah on näha muutusi... kuid see ost-müük tuleks ka kuidagi ohjata.
kõik naised pole ostetavad ja kõik mehed ei taha saada vastuseks hinnakirja

seega olen valmis otsustajaga oma mõtteid lähemalt jagama ja valmis taastama selle lehe algset mõnusat olemust. SIE oli suht puhtalt sex aga iha on seksile eelkäia ja sõnad tuleb oma tähendusse tagasi saada.

sponsorlus ei ole kepp raha eest vaid rahapaigutus kasu eesmärgil (näiteks motospordis sõitja toetus vastutasuks reklaaam toetajale)
kingitus - mis ajast see on kepp raha eest?

võikski olla siis ankeedis õiged sõnad "tasuta tutvumine või tutvumine raha eest
˅ näita rohkem ˅
2021-01-07 10:22
Sellised muudatused tähendaks iha.ee pankrotti. Inimesed lihtsalt kaoks saidilt. Alati leidub alternatiiv saite. Siia jääks ainult oma punt kekslema 😁😁😁
˅ näita rohkem ˅
2021-01-07 10:49
Kui iha on omad reeglig kehtestanud siis ilmselt on nad ka arvestanud kadudega. Kuna paljud on kurtnud ,et kasutajatel on võõrad pildid siis järelikult on leht ülekoormatud
˅ näita rohkem ˅
2021-01-07 10:59
jah... või on vähe modesid kes aitaks lehte majandada.

mina jäin liiga kõrge moraali tõttu modeõigustest jututoas ilma aga tönaseni ma leian, et väike paljas laps avalikus kaameras on siiski liig! ja kui see on liiga kõrge moraaal OK siis ongi mul iganenud moraaal. ja minu motaaal ei suuda ka toetada sellist korralagedust kuulutuste rubriigis... kõik alajaotused üks ja see sama teema, siis pole alajaotust ka vaja.

kui on kenasti teemad siis tahakski temaatilisi kuulutusi näha
revulutsioon oli vist see sõna mida vaja siin korraldada
˅ näita rohkem ˅
2021-01-07 11:23
Praegult on tõsine lugu just see,et mitmel kasutajal on mitu kontot millega siin raha nuiamas käiakse, seda pidi hakkama iha nüüd rohkem jälgima. Armastusesaalis näiteks on kõikidele kasutajatele teise IP näha ja trollid pannakse kinni nii,et selle IP - ga enam kontot teha ei saa
˅ näita rohkem ˅
2021-01-07 11:28
mõned reeglid kuulutamisel lisada oleks ilmselt täitsa mõistlik. võib-olla siis juba üldse kõik kuulutamsed tasuliseks muuta?
samas ei keela vist keegi ka praegu romantiliste jalutamiste, grilliõhtute või lauamängudega kohtumisi orgunnida?
samuti võiksd kõik tasuta kohtumiste soovijad oma eelistuse ankeedis ju otse ja suurte tähtedega kirja panna...KOHTUN JA NAUDIN TASUTA vms.
osad kasutajad on seda ka teinud nagu näha.

aga need, kellel nn müügikuulutuste lisamiseks vajadus, teevad seda nagunii ühes või teises vormis. sponsorluse ja kingituse mainimise ärakeelamisel lihtsalt koodsõnad muutuvad......tasulise kohtumise soovi hakkab tähistama nt "seenelkäik". või kassinäitus vms
˅ näita rohkem ˅
2021-01-07 13:23
Tegelikult on ju jaotus tehtud. On "mees-naist", "naine-meest" jms. ja on "teenused".
Asi on selles, et lihtsalt ei peeta jaotusest kinni. Kingitus ja JOKK, uus koodsõna ja JOKK.
Pole ilmselt ressurssi ja tahtmist seda modereerida.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-07 13:47
Selle võiks lahendada vabatahtlike moderaatoritega, kws hoiaksid kuulutustel silma peal.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-07 14:21
mitu kasutajat mind ei sega (ma ise ka patune selle kohapealt) kui aga kontosid kasutatakse ebaaususe eesmärgil siis teeb kurjaks.
tüütavaid mehi kes pakuvad raha - blokin ära ja siis tuleb ja pakub teise ja kolmanda kontoga, on inetu kõnepruugiga ja. ..

Capri muidugi võivad need kohtumised asetleida AGA müügi ja ostmise kuulutused lämmatavad lihtsad ja ilusad kuulutused ära...

on ilmselge, et valetajaid ja pettureid me ohjata ei saa, aga mingisuguse korra suudaks küll majja luua kui süstemaatiliselt hakata asjaga tegelema ja ostud müügid välja praakida. üks aktiivne kuulutus korraga aitaks ka puhtust hoida. OK onn7 kontot ja seitse eritujulist kuulutust.

aga kui on mitu kontot ja kuulutuse tekst onnsõnasõnaline, vaid number muutub siis see on risustamine.

lahterdamine tujudest lähtuv mind ei sega, see kord kasutajale endale, et millega on ontlik pereinimene ja millega patustemõtete jumalanna 🤭
˅ näita rohkem ˅
2021-01-07 18:34
Kuulutuse lugeja saab ju ise sorteerida. Näiteks talle ei reageeri ja tollele ei reageeri, aga mõnda ankeeti siiski vaatan. Samuti hakkavad kasutaja nimed meelde jääma, et kelle kuulutusi ei loe.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-07 20:35
No see ei puutu asjasse et "ignon ja ei loe" ka ei puutu asjasse et pissised püksid müügks.
Teemaks on, et prostitutdiooni toetavad postitused ei varjaks ära pissiste pükste kuulutust 😜😂

Minu eesmärk on saada lihaturg ohjessse et peale inimkaubanduse ka muid kuulutusi saaks näha, et ei peaks otsima ja ignoma üleliigseid
˅ näita rohkem ˅
2021-01-08 01:27
teema algatajale - sa oled siin Dragunovi jmt.sõber ? näed nüüd, sinule ei öelda ühtki sõna siin teemas , minule juba mitmete kuude jooksul samal teemal ja taolistele parandusettepanekutele valatud soppa peale.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-08 09:58
ellips
ma ei ole eelnimetatute sõber. osade kommijate poolt olen ma suisa blokeeritud

ma olen lihtsalt pikaaegne kasutaja ja ma tunnen puudust sellest mis oli. labasust on igalpool aga flirtivmäng, mis paneks mõtte tööle ja toob naeratuse päeva

miks sopaga loobitakse, tõesti ei tea - ehk seegi peitub hetke pinnapealsuses ja reeglitest mitte kinni pudamusest, oskamatus lugeda ja loetust arusaamine... vot ei tea.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-08 10:04
Aga ku otseselt on siin lihaturg müügiks, on ainult lubadused kuid kohtumisi ei toimugi
˅ näita rohkem ˅
2021-01-08 20:49
kiisuke75

ka see pole hetkel oluline. vaid ikka see, et kehaga kauplemine koonduks mujale liigitusse kui tutvumine mees naist või naine meest.

ostu-müügi tutvused võiks olla eraldi alajaotuses.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-08 21:12
Neid ei tohiks ju üldse olla
˅ näita rohkem ˅
2021-01-08 23:58
õige tähelepanek! 💋
˅ näita rohkem ˅
2021-01-09 23:56
traka - kirjutab, et on massöör elukutseline- äkki saaks teada koha, kus saab ametlikult omandada Naistele massaaži tegemist diplomeeritult, teiseks - heterodele ainult. Välistatud on teised, ilmselt siis ka lesbid ? Kolmandaks- kas traka õpetabki heterod ümber geideks, et viimasel ajal on kuulutustes MM pooled heterodelt pakkumised ja saada tahtmised?
Kui traka teeb massaaži midagi vastusaamata, on see teenus. Kui juba tema tegevust väärtustatakse, tegemist kauplemisega ja kui väärtpabereis- müük-ost või eksitusega kuni juhtub nagu Kadrioru pargi puuõõnsuse loos
˅ näita rohkem ˅
2021-01-10 12:14
Ehk piisaks vaid ühest muudatusest: kõik, kes kinki tahavad ja teenuste alla ennast ei pane, olgu siis rubriik: Tahan kinki. Kes rikub seda, saab bloki. See hoiaks kuulutuste lugemisega aega kokku. Teine ettepanek: mõned jätavad kuulutustele tühje kohti, nii venib kuulutus pikaks, mis võtab ju ressurssi, neid tuleks ka kuidagi karistada.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-10 12:55
ei ole vaja üldse mingeid raha ega kingi kuulutusi.
seda leppigu kokku siis kui näost näkku kohtuvad , mitte pildita ja/või vale pildiga ja käib kauplemine postkastis edasi(ka see on risustamine it serveris ja liigne lugemine , sest keegi raha ja kingituse tahtjatest nagunii ei tea mida tahab või palju tahab , käib selline laadalise vurf - paku , pakutakse 100 - on vähe , pakutakse 1000- siis ütleb , et pilt ei sobi , pole maitse). see sait ei ole sutenöörluse etapiks ja käigu putsi kui nagunii ei tea mida tahetakse , ärimees nossovid - just putsist välja kukkunud ja kohe teenima ....... Mingu rabasse kändusid juurima.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-10 19:28
Vaevalt siin miskit muutub,need keha müüad ja kes maksavad selleeest hoiavadki seda portaali üleval.hetkel tundub on iha valdaja sellega väga rahul korralik €€ jookseb peale.ja üleültse on eestis kõik portaalid kus ainult mingi keha müümine käib. Maaleht on ainuke kus võid sellise 65+ naise päriseks leida tasuta
˅ näita rohkem ˅
2021-01-11 02:27
Winzentil on täiesti õigus, täpselt nii ongi. Iha on täielik vahendaja - naised küsivad ja mehed maksavad ja iha viib nad nö kokku. Kuniks leidub lolle mehi kes maksavad, ei muutu siin midagi. Neid lolle jagub piisavalt. Ja veel vähem muutub kui teha mingeid mõttetuid nn muudatusi, no näiteks asendada mingi sõna teise sõnaga.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-11 09:15
Midagi on ju toimunud seisvatel kontodel on näiteks pildid maha võetud
˅ näita rohkem ˅
2021-01-11 10:37
Marvan, et te võite neid ettepanekuid teha palju jaksate, aga iha.ee poolt saate ikka taha.
Enam kui kindel, et iha "palgal" olevad inimesed vorbivad siia võltspiltidega peibutuskontosid teha, et siis 10'te ja vip konto kinkimiste näol raha liiguks.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-11 12:41
Jah, nii see on . Las lollid maksavad. Ise küll ei tee omale vip kontot, ega ma loll ole.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-11 13:35
Ega ma mingi eilane ole, et siin raha tuulde lasen. Las siis blokivad end, see näitab nende nõrkust.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-11 18:53
vaja ju ühed ära laduda ja käskijannale kuuletuda. Käsk täidetud, siis võib konto kinni panna.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-11 19:02
las laob , tema maksab pildi panek on tasuta
˅ näita rohkem ˅
2021-01-11 23:16
päris head ettepanekud.

ehk võetakse meid kuulda
˅ näita rohkem ˅
2021-01-11 23:54
need üle 50 konto , kes ennast blokkinud - ongi need , kes on lugenud Foorumit ja isepuhastus hakkab tööle vaikselt.
Teiseks, seisvad kontod - miks neilt pilt ära ? , kogu konto kaotada nagu reeglistikus. Siin on küll üks aga , miks pakkusin ka 1 aastast perioodi , mõne sisselogimisega - sest nt. mehed on sõjaväes ja pole võimalust logida , kõik ei pruugi ka linnaluba saada mujal logimiseks jne. , on põhjuseid
˅ näita rohkem ˅
2021-01-12 00:00
hinded 1 -5 võiks üldse ära kaduda. Oleks topi sõltlastel rahulikum. võis siis ainult 1 ja 10
˅ näita rohkem ˅
2021-01-12 00:00
Tegelt kõik hinded tasuliks.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-12 01:29
Mitu varikat välja kaevatud kontrolliks, kas on alles.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-12 01:30
Kes täna vähe sees olid need kontrollisid.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-12 01:43
Kadunud pole miskit kõik mis mul listis on alles, ka need mis vahepeal reeglite rikkumise pärast blokitud on mõned avatud
˅ näita rohkem ˅
2021-01-12 01:52
Peaks kah oma varikad ülevaatama. Eriti need millelt ma kenasuudlusele kunagi "ühtesid" ladusin joti sõnade kohaselt. Muidugi ei tohi pussut unustada. Temal kah märkmik minu varikate kohta. Ta võiks need siia koos jotiga kirja panna. Saaksin siis üle kontrollida.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-12 23:23
1....3 punkti panek võiks = hoopis 2*10 kaotamisega ja blokkida peaks saama ainult VIP id , kel on pilt! See oleks hea lahendus - jällegi oleks plats puhas varsti neist tühikoinijaist siin
˅ näita rohkem ˅
2021-01-12 23:36
Et kui võtan pildid maha võiksid postkastis vingugas käia ja me peame lugema ve. No net prat, see jebla jääb ära
˅ näita rohkem ˅
2021-01-13 01:41
Kuna siin kontosid blokitud lähi ajal, siis võiks ka "massaasi" nimeall seksi teenuse pakkujad ka kinni panna. Reklaamivad ju ka nemad oma teenuseid tasuta.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-13 01:59
Arvad et kõik massaaži pakkujad on sekstöötajad?
˅ näita rohkem ˅