Trixy - nüüd sa ajad möga ja valetad - mitte midagi pole ma administratsioonile lauale pannud. Küll on siin kaebajaid teistpidi olnud - küll pole meeldinud , et jututoas olen .... Sisu on olnud valekaebused ....
Midagi keerutad , ise saad ikka aru - kirjutasin sinu heatahtlikkusest ja mitte pahatahtlikkusest , nüüd teed ise määranguid.
Ma polegi kellegi tegemisi seganud - sest blokkijale ei saagi kirjutada - kui temal just mitut kontot pole
ja millest sa nii põlema läksid ? Sa pole tähelepannud ilmselt , millest olen kirjutanud ehk siis maamehe moodi öeldes: mis need heterod mölisevad kui nad on tegelikult homod ja oma naistele raha teenivad ning siis ei meeldi kui neile kirjutatakse ...
Momendil tekkis kirjutades mõte: Trixy, äkki need heterod-homod on tegelikult 2-soolised ? Siis on neid paganama palju , MM kuulutustes on juba iga teine heterona märkinud ennast ja nagu olete rõhutanud minu orientatsiooni teie vaatest - siis sellise käsitluse järgi küsin - miks need heterod blokivad kui nad mehi tahavad MM kuulutustes või neil on Alzheimer narkotsist- ei mäleta kus oli ?
jfjm - see väljend on : seadused on selleks et neist mööda minna. Ja erand ei ole kui hetero kuulutab aina meest vajavalt MM kuulutustes ja siis kas vastab häbematult kirja saades , lisades - kas sa pole lugenud , mis kontol on ... Või siis blokib. See on topeltmäng ehk teiste kuulutuste vahele mõttetuse trükkijad ja lisaks tahavad nad kõik kingitusi või raha = küsigu siis emaste käest ja VIP iks ka. Veelgi õudsam on , peale 21 vanuses - kerjajad....
Erandi mõiste on teine , siin on see kujunenud igapäevaseks töölkäimiseks
jutumeestena põhiliselt. Kerjuseks ei saaks nimetada -kui reklaami asemel kuulutuses , kirjutades olenemata N või M , oleks kuulutus Teenuste osas ja kirjutamisel oleks selgus, mitte postkasti risustamine ja seal saad vastuse, milline on hind või kingitus ja kus näeb pilti. Praegu käib ju mingi mõttetu värk - paku, mida pakkuda , mingile võidunud juustule ? Pilte pole ja kui on , on kuskilt laevapeldikust või sitamajast ja kodus ärapüherdatud voodi-tapeediga , jne.
Nõukaaegne inimene - kõik üle 30 , on sotsialismi ajast ja see pole üldse oluline. Intiimelu ja kasvatus on olenemata riigikorrast ja soovitavalt diskreetsuse tagamine.
Heameelega loen kõik läbi
ja tegelikult ma ei solvu millegipeale , kõigil on oma arvamustele õigus. Mõtete arvustamine ei too lahendusi, lahendusi ja paremaks - saab ainult erinevate arvamuste kaudu ning mitte kirjutades see ... ja see ... on nii , vaid argumenteeritud vastus või siis näide siit, mis midagi seob. Mitteargumenteerimine ja teemas vestleja osas ainult lisandeid panna(nagu mõned lisavad oma mõtteid, arusaamatusi
= vanasti ütlemine: kui ei tea, siis ära räägi!) - nimetatakse eestikeeles näägutamiseks
.
Ma pole mitte kordki siinsel saidil kedagi nimetanud pedeks, litsiks jms. , mitte kirjades ega kuulutustes, ka mitte siin foorumis ega jututoas= see ongi osa kultuurist