Foorum
1
2
2024-01-20 19:31
Sama küsimus. Adminid viimasel ajal siin kes 1-2 x nädalas,kes 2 x kuus. 1 isegi 6 kuud tagasi. Äkki peaks vähe tegusamate isendite vastu välja vahetama?
˅ näita rohkem ˅
2024-01-23 01:20
keda sa adminnina tead? ma näen vaid moderaatoreid ja need on kõik ristsugulised. Ja üks mees , kes pole ammu käinud saidil.
Jututoa moder. ei ole muuga tegelevad.
˅ näita rohkem ˅
2024-01-23 01:24
nu pane siis miski suvaline pilt ja reaktsioon kui tekib, siis saad nentida "ahhaa, piltide modereerimine käis nüüd". Ja vaata kui tihti siis toimib midagist.

just nagu nõuka ajal nende väikeste voolukatkestuste kohta nõuka ajal sai öelda "ahah, elektrik käis alajaamas" -- s.t. et kui elektrik mitte midagi muud ei teinud alajaamas, siis sealt möödudes ikka korra lülitas pealülitit.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-11 02:16
mis sellest aeglusest kui tegelikkuses on pesureklaamid , keha polegi - Ellis88 nt.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-06 01:08
Panin ka sama viga tähele.
Teiseks huvitav , keelati ära täiesti normaalse kvaliteediga 2 pilti jutti Pilt on keelatud Ebakvaliteetne või liigselt töödeldud pilt
Hallo., ei tegele pildi tõõstlusega ja kõik on omad fotod
Lisaks tõesti piltide üles laadimine kestab üli kaua, modesi on päris mitu aga keegi pole realselt kaua sees.
Lisaks modele ei sobi hoida oma kontot vaid teatud sugupoolelee, siis kaob võrdõiguse mõte
˅ näita rohkem ˅
2025-02-06 10:12
Pilt on keelatud
Ebakvaliteetne või liigselt töödeldud pilt
Väga veider teema, nende keelamiste põhjustega...Kaob igasugune lisamis põhjus ära, kui täiesti tavalisi pilte nimetadakse liigselt üle töödelduks piltide keelu põhjustena.
Isiklikult ei töötle pilte ega ka laena teiste omasi.
Saaks aru, kui keelu põhjuseks oleks pildi suurus mitte sobib siis oleks asi teine, sest kõik fotod on teistele olnud piisavalt rahuldava kvaliteedina...Kurb, et siin nii see süsteem logiseb, õnneks on paremaid kohti
˅ näita rohkem ˅
2025-02-06 10:32
Piltidele kehtestatud reeglid kuvatakse pildi lisamise hetkel. Kui te neid ei mõista ja nimetate oma lisatud uduseid/hägusaid pilte kvaliteetseteks, siis peaksite tõesti valima mõne teise koha, kus reegleid ei ole ja saate oma uduseid loodusnähtusi, seal näidata. Lisage selged pildid ja moderaatorid aktsepteerivad need hea meelega.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-06 11:37
Ei kurda. Pilt läks täiesti mõistliku ajaga üles.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-06 11:46
Siis sul vedas. Eks sinu pilt vaadati luubiga üle ja neile meeldis see, et sul väike munn.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-06 13:17
Mis sul sellest ?
˅ näita rohkem ˅
2025-02-06 13:32
Sina loru tõmba hapnikku ninna.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-25 06:55
Mu pildid ja video on endiselt ülevaatamisel. Aga noh, eks ma pean kannatlik olema.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-25 08:03
Sa teed ju reklaami onlufynsile
˅ näita rohkem ˅
2025-02-25 09:26
Ma ei ole ainukene siin , kes OF reklaamib. Neid on mitu, kel link profiilil ja pildid üleval.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-27 21:25
kiieuke75 pane miisukese pildid mis sul kunagi olid ja välgu kiirelt tulevad üle
˅ näita rohkem ˅
2025-03-02 23:12
Ootan ka piltide üles jõudmist.
˅ näita rohkem ˅
2025-03-12 09:46
Piltide üleslaskmisel on mingi kamm. Kui formaat on algul suur ja kustutad selle siis pärast näitab ,et on korduv pilt. Kui oled sama slaidide pilte siis reas formaate vähendanud näitab jälle korduv. Teed uue pildi aga samasuguse kuna eelnevad pole üles läinud siis jälle korduv pilt. No aga ma tahan just ühes asendis teha kuigi vahetan alust ? 🤣🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-03-12 13:32
Ära ei väsi oma jama üles ja maha ,üles ja maha,konto kinni ,lahti,kinni,,lahti.😁😁
˅ näita rohkem ˅
2025-03-12 13:48
Aga proovi vahelduseks poosi vahetada, kiisuke😁
˅ näita rohkem ˅
2025-03-12 16:28
Äkki prooviksite vait olla vahepeal ja vähem üldse sõna võtta igalpool? Reaalsuses ei paneks caprichosat ka siis,kui ta ise peale maksaks ja sama kehtib selle kiisuke75 kohta. Kui ikka pensionär end hellitavalt kiisukeseks kutsub,siis sellisega pole ühel MEHEL midagi peale hakata,küll aga neil suurtel staarihakatistel siin 🤣🤣 muidu nähakse naist piltidel ja telekas 🙂 saamatu kiidab litsi ja lits kiidab saamatut ja mõlemad on üli õnnelikud ju🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-03-12 16:50
Kas rohud võtmata ??

Isiklikult olen ma mitmes saates näha olnud ja kaamerast näeb mind iga päev ,mitte ainult üksi Eesti rahvas vaid ülemaailmne .🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-03-12 17:27
Oled nüüd kuulus tik tokis või?
˅ näita rohkem ˅
2025-03-12 17:56
sullemulle ei peaks liigselt muretsema. ma kohtun ainult heteromeestega ning mitte ''panemise'' eesmärgil. hea tahte märgiks võiks muidugi erandi teha ja teda straponiga panna korralikult....kui tal selleks finantsi jätkuks
aga kes on vait ja kes mitte, seda otsustavad siin siiski teised isikud, mitte mingid kibestunult ägisevad sullemulled
˅ näita rohkem ˅
2025-03-12 21:31
no ma usun et finantsistid vaatavad täna juba palju nooremaid.
˅ näita rohkem ˅
2025-03-12 22:32
Vaatamine pole keelatud....😁 Aga katjakest ei hakka heteromehed kunagi vaatama ega külastama, hoolimata tema uskumistest ja märgadest unistustest😛
˅ näita rohkem ˅
2025-03-19 01:12
äkki läks suur hulk pilte üles ,
mõnel kohe kimbuga -pinkmartini1, üle 10 pildi. Need küll tunduvad kleepepildid olevat osaliselt, kokkupandud kunst
˅ näita rohkem ˅
2025-03-19 16:05
Kuu algusest kuni tänaseni oleme lisanud pea 1500 pilt ja keelanud pea 400 pilti. Enamus kasutajad lisavad,kustutavad ,lisavad kustutavad pilte päevas mitmeid kordi ja sellest tulenevalt need pildid mis on korra kustutatud, neid me rohkem nähtavaks ei tee(korduv pilt) osad meesnaised teevad seda eriti palju ,mõni isegi nii et lisame pildi ja ennem veel kui oleme jõudnud tema teised pildid üles laadida on juba osa eest ära kustutatud ja juba sama pilt uuesti ootel. Jääb meile arusaamatuks selline tegevus MIKS?
Teiseks kustutame pildid ja piirame lehe kasutamise võimalusi kui lehel reklaamitakse OF lehte. Ennem piiranguid saadme teate ja siis aega parandused teha 24 h jooksul ja kui seda soovi teha pole siis la piirangud.
Kuulutustes kingi, raha,sponsorlus, toetus,webi pakkumine, pesu müük on keelatud ja rakendub 4 nädalat kuulutamise piirang.
Need kes kuulutuses pakuvad ha otsivad erinevaid tablette ja muid keelatud aineid nemad eemaldame lehe ettehoiatamata.
Kui nüüd tundub ,et muud ei olegi kui vaid keelud ja piirangud siis vb oleks aeg hakata normaalseks ,et ei peaks keelamise ja käskimisega tegelema
˅ näita rohkem ˅
2025-03-19 16:16
Väga konkreetne jutt. Iseenesest tegu täiskasvanute saidiga. Eeldaks siis vastavat käitumist. Tundub et suure osa mode ajast võtab mingite liba asjadega tegelemine ja psühiliselt haigete tegelaste kontode kustutamine
˅ näita rohkem ˅
2025-03-19 22:23
mina külastan heteromehi, ilma igasuguste unistusteta. ja muide neil on PILDID!
˅ näita rohkem ˅
1
2