Heh, te võiks ifimiga õnnelikuks saada : ) ok see oli nali, ma loodan et teil huumorimeel on olemas : )
Mina võin jälle käe südamele panna et pole kedagi kunagi hakanud ka kepi lunimise kirjadega tüütama, veel vähem raha pakkuma. erinevalt jällegi sinust, kes sa kõik mehed ühte patta paned, ja selle üle inised: ), tean ma et on palju palju naisi, kellega võiks luua häid sõbrasuhteid, või seksisuhteid, või mis iganes suhteid, ja erinevalt sinust, kes, kasutame jällegi su enda väljendit: ) iniseb, et selliseid mehi jällegi ei ole olemas, tean mina täpselt, et see et nemad ei leia teed minuni, või mina nendeni, on kinni minus, mitte kurjas maailmas mille käest tuleb siis kompensatsiooniks raha pommida : )
Ma räägin nüüd meie vormis, sest ilmselt pole ma oma vaadetega üksi,nagu sinagi võtsid rääkida kõigi teenusepakkujate eest, arusaadavuse huvides. Meid ei huvita merkantiilsed suhted, me ei taha saada midagi rohkem kui me anname, see on seltskond, sõprus, hea suhtumine, seks, jne., seda ootame ka vastu, ilma mingi kompensatsioonita. Me arvame, et meie seltskond on vähem väärt, kui see mis meile pakutakse, siis me pole sellega nõus. Kui su suhtumine on selline, et kuna jäid kätel kandmata, siis pead sa selle eest raha saama, siis see suhtumine pole juba tasakaalus, ja sõbraks me sind sellise suhtumisega niikuinii ei taha, meie sinult ju ei oota etsa meid kätel kannaks või teeks midagi sellega ekvivalentset. Seega, te pole meie huvigrupp, ega meie teie oma, ja ükskõik kui leegitsevaid kõnesi sa ka ei peaks, huvi teie vastu see lihtsalt ei tõsta ja nii jääb ja pole mõtet ponnistada.
Samas ei saa jätta aktsepteerimata teie intelligentsi , vaimukust ilu ja mida iganes, kulutage seda nende peale kes seda hindavad, see nupuke, millest see suur ärritus ei sega teil kuidagi ennast eksponeerimast, ja te ei kaota ka midagi kui me teid ei näe.
...huvitav mis nüüd järgneb : )