okei, ütleme et mõni edev homo tunneb ennast puudutatuna et kelllegile on antud võimalus teda mitte näha, kaebab ja see teeb saidile lihtsalt tarbetut ebamugavust, kui ma nüüd su mõttekäigu õigesti lahti sõnastasin, väga hüpoteetiline, aga olgu. Ma nüüd püüan lahti seletada, miks kõigist neist peitmise variantidest on praktiline väärtus just sponsorluse valikul, ehk paljude jaoks oleks see otstarbekas:
esiteks, miks peaks ma tahtma peita homosi, kui ma niikuinii ei ava meesterahva pilte ega fotosi, kui just avalehele mingit ägedat paati, tsiklit, autot või lennumasinat ei ole sattunud, ja miks peaks seda tegema ka keegi paadund homofoob, teisi valikuid peita jälle pole otstarbekas, sest neid pole nii häirivalt palju, ja osa infot on juba avamata pildi pealtki näha. Sponsoriotsija vastu aga pead sa enne huvi kadumist mõtetut huvi tundma, enne kui jõuad tutvumise osakonnas sponsorluse lahtrini, ja kui sa tõepoolest seda tüüpi suhtlust ei vaja, siis milleks see vaev. Ja selsamal põhjusel on seda tehtud ka neil saitidel mis ma sul soovitasin vaadata.