jfjm - nu mulle paistis natuke teisiti. mulle tundus, et sa rääkisid äratundmisest ja sellest, mida nt sinuga sellise äratundmise tulemusena tööl tehtaks- nt oled tööta peale seda vms. muutubki saatuslikuks.
vs pannakse teisele tööle – füüsilisele, et internetti ei saa.
kui saatuslikuks ei saa mitte iha.ee kui sellise äratundmine vaid see, et sa ei teinud tööd (su töö ei ole tehtud), siis see on midagi muud. see, kas suheldakse tööl iha.ees-s vs mingis teises portaalis, ei oleks siis oluline ja ei saaks olla ka saatuslik. mis tahes mittetööline olemine saaks siis saatuslikuks.
mis puutub siin suhtlemise häbenemisse, siis seda jah ei häbeneta. häbelikuks muututakse siis, kui teised (peamiselt need, kes sellest teadma ei peakski) sellisest suhtlemisest teada saaksid. see paneb tundma häbi vms ja paneks ka suhtlemist seal häbenema.
mina rääkisin sellest, kas iha.ee äratundmine saab muutuda n-ö saatuslikuks vs ei saa.
kui tuntakse ära, st see äratundja peab teadma midagi sellest portaalist. kui selline hakkab teist süüdistama, siis tuleb temat uurida, kust tema seda näinud on
kuidas sa süüdistad teist milleski, mida sina ka teinud oled