Foorum
2010-07-27 13:14
Tere,
mulle väga meeldib olla inimene!! Olen rista järgi vaadates poiss, mängin meelsasti plikadega. Poistega, nojah, rohkem sportlikult, äris jms, seda ka plikadega, aga, aga väga meeldib mängida (seksuaalse liffiga) rollimänge jms plikadega, eriti nendega kellel ka riist, voh, see juba midagit.

Meeldib väga kui on palju krimmi eriti must ümber silmade, kõrged platoo kingad, läikivad riided, ärk roosa suu japatsid. Igateda on ju lubatud.

Mis arvate plikkad ristaga ja plikkad ristatu.

Kalle

PS. Võiks olla otsing sugu all mis oleks plikad ristaga, vahest nimetatud transu , vahest shemale. Sama
˅ näita rohkem ˅
2010-07-27 13:18
˅ näita rohkem ˅
2010-07-27 13:24
Kasutasid kirjutamisel Google Translate?
˅ näita rohkem ˅
2010-07-27 13:42
Ja milline on kalleko ettepanek, et siia rubriiki oma arusaamatu sõnamulina postitas?
˅ näita rohkem ˅
2010-07-28 02:10
Samasugune sõnamulin tal enda tutvustuses ju.....
˅ näita rohkem ˅
2010-07-28 02:54
Vähemalt inimene üritab ja ma usun,et kõnes on ta eesti keel täiesti talutav.
Tema sõnum aga on ju,et kõiksugu seksuaalvähemuste otsingut tuleks parandada.Tegelikult oleks see ju väga lihtne,vaja vaid seksuaalse orjentatsiooni alla lisada transude valikulahtrid
˅ näita rohkem ˅
2010-07-28 14:48
ei, sel juhul tuleks teha valikud TV, TS, Shemale vot nii on lood
˅ näita rohkem ˅
2010-07-28 15:08
Kas neid lahtreid liiga palju ei tule???
˅ näita rohkem ˅
2010-07-28 18:58
Palju küll neid sel juhul aga kahjuks ei saa neid inimesi ühte patta üanna kuna kõik nad esindavad erinevaid maailmasi...TV on TV, TS on TS, SheMale on hoopis omaette ooper jne. Kõik arvavad, et nokuga tibinad peaks olema ühe tähise all ja ühe puuga löödud aga tegelikult on sellest asi hoopis laiema suunitlusega, meil siin jah enamik paneb kõik ühte patta aga tegelikult see nii ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-29 09:18
Seda ma tahangi öelda, et pole mõtet, niikuinii aru ei saada!
˅ näita rohkem ˅
2010-07-29 09:39
RedLight1-olen sinuga ühel meelel selles,kuid siin seda paljudele selgeks ei tee kohe kindlasti mitte.kahju muidugi sellest.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-29 10:03
Aga tavakasutajal polegi ju vajagi sellest aru saada,Põhiline,kui asjaosalised ise üksteist ülesleiavad."Elumeeste"jaoks on nad ju kõik ühesugused "perverdid"
˅ näita rohkem ˅
2010-07-29 10:17
TAVAKASUTAJA PEAKS KINDLASTI ROHKEM TEADMA. oleks rohkem tolerantsust ja mõistmist
˅ näita rohkem ˅
2010-07-29 10:27
ehh, alati on kõige lihtsam hukka mõista seda, millest aru ei saa või mis võõras on...
˅ näita rohkem ˅
2010-07-29 10:33
Mina ka ei tea mida need liigitused täpselt tähendavad.Arvan teadvat,mida need võiksid tähendada,aga ega see ei keela mul veel tolerantne olemast.Ainult teadmistest jääb tolerantsuseks väheks,selleks on vaja julgust hallist massist erineda.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-29 15:20
kahjuks paljud ise kujundavad seda halli inimmassi olles ise mõistvam teiste suhtes,on kindlasti endal tunduvalt parem
˅ näita rohkem ˅
2010-07-30 01:36
ah mõistab see kes tahab ja see kes ei taha ärgu mõistku midagi...mul on ses suhtes täitsa po....iiii, mina tiksun ikka oma rada ja seda võiks kõik teha...igaüks oma rada ja ongi kõik rahul.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-30 11:18
No näed RedLight1, aga rajad ristuvad!
˅ näita rohkem ˅
2010-07-30 21:43
no kui ristumised on vastastikusel austusel siis palun...aga nuh ma olen eelistama õppinud oma rada ise astuma ilma ristumisteta. Vähesed ristumised on olnud need mis sobivad mulle...mine tea olen ehk ise ka liiga kärts mürts ja seda kindlasti aga kahjuks samas ei saa ma öelda, et ma olen elus enamikest neist ristumistest meeldejäävat mälestust saanud...palju ristumisi on tyhjad tähjad ja pärast mõlemad osapooled rahulolematud kuna mõlemad sobivad nagu siga ja kägu. Aga ei, aegajalt tõusen taas fööniksina tuhast ja vaatan ja ootan neid ristmike nu kuid...aga aega jääb aina vähemaks ja usk millessegi suurde ja roosasse kaob . Aga siit tekibki küsimus, et kas ma vajan neid ristmike või parem oleks oma kurviline metsatee
˅ näita rohkem ˅
2010-07-30 22:32
Tänapäeval on ka metsad sihte ja rajakesi täis tikitud,nii et pole teada millal kellegagi kokku põrkad.Ja kui satudki põlislaande,hakkad varsti igatsema sellest väljapääsemist või vähemalt mõnd suuremat lagendikku
˅ näita rohkem ˅
2010-07-31 18:37
Nuh aga nendel radadel on lootust rohkem huvitavama natuuriga tegelasi kohata kui neil kiirteedel ja suurtel trassidel !
˅ näita rohkem ˅