Tõenäoliselt ei järgne sellele mingit muutust, aga kui ei maini, siis ei muutu ammugi midagi.
Ma ei tea, kuidas teisi, aga mind kohutavalt häirivad saidil sisse logides top piltide lahtris mädased ja lillad jalgevahed.
Jah, võib ju rääkida, et sulge ennast mullide taha, aga ma arvan, et see ei ole minu probleem.
Ühel teisel saidil kehtib kord, et sama pilti ei saa kuu aja jooksul kaks korda üles laadida. Ma arvan, et ka siin võiks kehtida sama kord. See piiraks natukenegi neid, kes pidevalt samu pilte üles topivad, lootuses oma nirude piltidega toppis passida. Kuniks keegi neile väärilise hinde paneb ja blokitud saab.
Ma ei tea kui aktiivsed on moded praegu, aga ehk vahetavad nad paar kirjakest ja lepivad kokku. Loomulikult tuleks see siis ka reeglitesse kirja panna. Ja loomulikult hakkavad siis need haiged inimesed oma mädapilte natukene muutma, et pildid oleksid "teistsugused". Aga äkki midagi muutub. Kasvõi natukenegi.
Praegu mu hell silm nutab peaaegu iga kord kui end sisse login. Kahju on maksta raha selle nilbuse eest.