Foorum
2010-06-29 17:40
Tere,

kas oleks mõtekas teha sponsorite otsijatele nn erand. Siin on juba ametlikud seksipakkujad end pakkumas... Nende fotod ei tule muidu välja kui lähed vaatad neid kasutajaid sponsoriotsijate lehelt. Ja kes tahab kiirest oma peenist kasta, siis saab temagi kiiremini info kätte
˅ näita rohkem ˅
2010-06-29 18:13
Nojah aga kes neid lahterdada oskab - üks on üksikema kes otsib ühte nn. sõpra, kellega vahest kokku saaks ja rahaliselt toetaks, samas poleks kohustusi jne. Teisel on tunnihind ja teeb ükskõik millal kellega mida vaja... Sponsorit otsivad nad kõik (naised). Üleüldse ma oma seksilehele teen tasuliseks selle variandi. Kui teenid minu lehe kaudu raha, maksa renti. Või kobi litsid.ee-sse või kus iganes...
˅ näita rohkem ˅
2010-06-29 18:16
Pean täiendama, et tegin väikse näpuka. Oma lehel TEEKS, mitte TEEN pidi see sõnastus olema. Ja ma ei saagi teha, kuna mul pole hetkel aega
˅ näita rohkem ˅
2010-06-29 20:11
Asjal on see konks juures,et kui muudad teenusepakkujate kuulutused tasuliseks,siis teenid prostitutsiooni vahendamise pealt ja see on seadusega keelatud.Targem oleks teha kõik kuulutused tasuliseks,siis on iga ühe enda asi mida kuulutab.
˅ näita rohkem ˅
2010-06-29 21:43
ma arvan ikka ,et tutvus peaks olema tasuta..... rõve oleks mõelda kui kõik ikka läheks raha peale
˅ näita rohkem ˅
2010-06-29 22:23
Kui kuulutused tasuliseks läheksid ehk jääks ka see lagastamine ära.Iga natukese aja tagant ühed ja samad inimesed ühtede ja samade kuulutustega.
˅ näita rohkem ˅
2010-06-29 22:44
Mis meelel, see kirjas
˅ näita rohkem ˅
2010-06-29 22:46
Jajaa-kordamine on tarkuse ema,aga siin tundub lausigavuseg-lollusega tegu olema
˅ näita rohkem ˅
2010-06-29 22:50
Visadus viib sihile
˅ näita rohkem ˅
2010-06-29 22:51
Võtan esimese kuulutuse,mis hetkel oli mees otsib naist rubriigis-toetan head naist kuni 37 aastat Kui mees on nõus nii kaua naist toetama leiab ta ka selle mõne krooni ju kuulutusele
˅ näita rohkem ˅
2010-06-29 23:03
Kui 37 aastat saab läbi, siis enam ei toeta vast
˅ näita rohkem ˅
2010-06-29 23:06
sigadusi küll kuid me ei pea ju laskma end kõigest häirida
˅ näita rohkem ˅
2010-06-29 23:09
Vat sigatsemise eest peaks ka maksma,pole see miskit etem kui prostitutsioon
˅ näita rohkem ˅
2010-06-30 00:06
päris ninnu-nännutamist ka pole mõtet sellest portaalist otsida see on ju sex
˅ näita rohkem ˅
2010-06-30 00:49
Risto,see on seksikate inimeste kohtumise portaal,mitte seksiportaal
˅ näita rohkem ˅
2010-06-30 07:55
Risto,kas sexi ja sigaduste vahele käib võrdusmärk?No sel juhul ma ei imesta,et nii paljud mehed siin ilma on.Võiks siiski ninnunännutamist proovida ja tõenäoliselt joppab rohkem
˅ näita rohkem ˅
2010-06-30 08:31
Ninnu-nännu...ninnu-nännu
˅ näita rohkem ˅
2010-06-30 16:37
to jfjm: Mõtlesingi just neid, kes ankeedis selle välja toovad - otsin sponsorit. Kui sa räägid prostitutsiooni vahendamisest, siis mis alusel seda teeb litsid.ee? Ok, see nurgake avaneks nagu foorumilehekülg ja oleks kuulutajale tasuta aga lehe külastamise eest 24 h näiteks kümpane SMS. Sponsoreid ei ole liiast, seega peavad naised võistlema fotodega Ilmselt oleks see leht ka teistele meestele hurmav kaeda ... 10% mulle igakuiselt idee eest 3000 ikka iga kuu saaks
˅ näita rohkem ˅
2010-06-30 18:28
kaisukassikesele- võrdlusmärke ma küll ei pane igale poole sex ja sigadus selleks väga erinevad mõisted.....kui palju mehi ilma-ka kindlasti individuaalne. mina olen oma joppamistega väga rahul ja ei vaja mingit ninnu-nännutamist.aga muidugi ka edu teile siin seksikate inimeste kohtumispaigas
˅ näita rohkem ˅
2010-07-01 08:06
Oi,Risto,vabandust Personaalselt küsisin ainult selle võrdusmärgi kohta muu jutt oli nii üldiselt juures.No muidugi inimeste vajadused,soovid ja tahtmised erinevad.Tänan heade soovide eest.Muidugi tore,et mind siin foorumis nii kenasti vastu olete võtnud kõik te vanemad olijad.Päikest kõigile põue ja silmanurka
˅ näita rohkem ˅
2010-07-01 08:56
kaisukassikesele-soovid,vajadused,tahtmised erinevad. kes sõpra,kes sexpartnerit ,kes reisikaaslast,sponsorit jne..... aga jään selle juurde,et kuulutused oleks edaspidigi tasuta. kõike ei peaks ikka raha eest tegema.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-01 11:48
ma ei saanud nüüd aru selle plaani suunitlusest. kas tahetakse lükata mingid pakkujad ühte nurka selleks, et saaks nad eest ära
vs tahetakse siin nendega suhtlemine mugavamaks teha??
˅ näita rohkem ˅
2010-07-01 12:44
Tegelikult on see ju see igivana hapude viinamarjade teema
˅ näita rohkem ˅
2010-07-02 13:41
irw uuesti teema ei millestki...kurat kui ei ole raha teenuse ostmiseks siis hoidke silmad lahti ja leidke need kes ei soovi sponsorlust. Mul jääb juba ammu mulje, et mees tahab tasuta tilli likku lasta....samas isegi lilleõit ei oska selle eest kinkida naisele. Mida te kurat jamate....mees on seksi tahtja ja enamik mehi kes siin on on suhtes ja otsivad vaheldust...tehke mulle selgeks, et miks mees ei peaks sponsima naist selle meelelahutuse eest ? Krt kõige hullemal juhul teeb veel naisele pabulad ka taha ja isegi neid ei toeta. Kaob nelja tuule poole ja kõik. Mis asja siin käib yks vingumine teenuse osutajate ja sponsi otsijate üle. Kõigile on siin valikut seega...ja TTENUSE PAKKUJAID JA SPONSI OTSIJAID ON TEIL VAJA SEST KUHU MUIDU VIIEKS MINUTIKS SUHU ANDA VÕI TAHA PANNA KUI OMA KAASLANE EI ERUTA JUST NII NAGU VAJA AGA LAHKU MINNA EI TAHA JA PERETÜLISI KA JU EI TAHA, SELLEKS ONGI TEENUSEPAKKUJAD JA SPONSI OTSIJAD KES AITAVAD SIIS. Mis asja te hädaldate !
˅ näita rohkem ˅
2010-07-02 13:51
100% RedLight1 nõus!
˅ näita rohkem ˅
2010-07-02 15:08
RedLight1, väga õieti öeldud!
˅ näita rohkem ˅
2010-07-02 21:05
Eks ta kipub nii olema jah, st paraku tuleb RedLight´ iga nõustuda. Enamus mehi ei soovi suhtlust naisega kes materjaalset toetust soovib aga kui palju te hindate neid naisi kes tagasihoidlikumate nõudmistega esinevad? Mugav ju tuua ettekäändeks et vot, ei taha tasulist, tahan naist kes naudiks seksi jne, ei mingeid erilisi kohustusi ega kulutusi.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-02 22:14
Ma võtan omapeale punasevalguse1, barbwire, apelsini ja mariha viha ja ütlen, et mismoodi siin peaks nõustuma? Mitte et ma vihkaks raha eest teenuseid osutavaid isikuid või kaitseks portaali, kus nad reklaamivad oma teenust...

Minu arust käib jutt siiski teenusepakkujatest, kellel on tunnhind/pauguhind paigas. See on töö. Siin pole tundeid, rõõmu, kurbust, mitte muffigi. Seega siin ei ole mõtet halada mingist lillekimbust või sokolaadikarbist. Jah, on erinevaid teenusepakkujaid, mõni otsib omale 1-3 püsiklienti/armukest, kellega kohtub aeg-ajalt ja saab selle eest nn. "sponsorlust" (lilled, autoliising, korteriüür, ilusalong, cash jne). Aga enamusel on teada-tuntud kontor (loe: läbikepitud korter kesklinnas või sõle tänaval või lasnamäel) ja kehtib niiöelda tunnihind, kus pole tundeid jne. See on töö. Teed tööd ja reklaamid siin oma teenust, siis võiks midagi ikka maksta ka. Ei ole ju saladus ega mingi ime, et normaalselt töötav prostituut teenib kindlasti palju rohkem kui kooliõpetaja, poemüüja või mis iganes klienditeenindaja. Seega, reklaamid oma teenust -> saad kliente -> teenid tulu -> maksa maksu (antud juhul portaalile iha.ee, kus sa seda teed)...

Ja ma saan täiesti aru, miks see punanevalgusnumber1 kaitseb teenusepakkujaid. Aga kõik pole sinusugused. Ja (lisa)töö on see ikkagi. Ka sulle.

Nii, et nõustun umbes 40-50%, mitte 100%.

Vaielda ei viitsi, tõestada ka. Minu arvamus.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-03 09:21
PunaneValgusNumber1 fännab südamest oma tegemisi ja ma olen väga rahul oma valikuga elus. Jah ma teen tööd sel alal, arendan ka muid asju kui külastada mul kodukat stabiilselt siis näeb mis sinna lisatakse ja juurde tuleb aga MA OLEN VÄGA RAHUL SELLE VALIKUGA JA MA VÕIN ÖELDA, ET MINU JAOKS EI MUUTU KUNAGI TEENUSE PAKKUMINE JA EROOTIKABUSINESS LIINITÖÖKS .
Aga nüüd sellest lillekimbust....ma olen 100% kindel, et kui mees kes ei taha tasuda rahas, teeks hoopis mega õhtu kus kannab naist kätel lausa, siis ta saab ilma sentigi investeerimata seks aga kahjuks on suur osa matsid kes ei vaevu selle nimel vaeva nägema...isaand jumal...kui juhtub see, et keegi tahab minuga väga olla aga ei taha maksta, siis ta isegi saaks selle aga see tõesti eeldab minu võlumist siis oleku, käitumismaneeride, pisike lilleke, jne. Kuid suur osa on matsid, arvavad, et kahe sõnalise meelitusega saab tasuta lõuna kätte...ei nu sedasi ka ju ei saa. Miks mina endale kedagi sõbraks ligi eriti ei taha lasta...sest need on sõnad aga kui mees on taha saanud ära panna siis ei näe ma teda kunagi. Krt....vot sulle tasuta lõunat aga samas kui ma olen ikkagi reklaaminud ennast teenusepakkujana, siis ml on tekkinud püsikliendid jne. Nad tulevad, vestleme, seksume, ühesõnaga minu juures on neil võimalus avada inimesele kes viitsib suhelda nendega, ehk ka kuulata ja ütlen sõna sekka kui oskan öelda ja nad teavad, et SEE MIS TOIMUB JÄÄB NENDE NELJA SEINA VAHELE JA EI TEKI KOHUSTUSI. Hundid söönud , lambad rahul ja seda teenust on vaja...kas või selleks, et mõni abielu või kooselu saab sellega päästetud. Kuid jah ...TULEB VALIDA MILLISE TEENUSEPAKKUJAGA TASUB ASJA AJADA VÕI MITTE ja see turg siin on väga segi paisatud. Tegijaid otsitakse tikutulega taga, sest klient tahab normaalset pleissi, kena teenindajat, diskretsust jne. ja tõesti neid nõudmisi täitvat teenindajat on raske leida ja seda teavad kõik aga kui klient on leidnud just selle, siis on ta väga rahul ! Seega....igal asjal on omad plussid miinused ja ma ei laida tegelikult põhimõtet, et seksi saamiseks ei pea alati pappi köhima kuid see eeldaks minu arvates natuke ka seksi tahtja poolt kohusetunnet ja intelligentsi !
˅ näita rohkem ˅
2010-07-03 12:07
RedLight1: Kahjuks need, kellel natukenegi seda intellikentsi ja muud asja miss sa kirjutasid, nood tegelased ei jõugia kunagi ühegi teenusepakkuja juurde. Nendel on see seks juba olemas.
Teenusepakkuja juures käijakse siis, kui ei viitsi, ei ole aega, tasuta naistega jamada. Teenusepakkuja juures reeglina tehakse ka ekstreemsusi. Igasugu perverssusi jne.. Mida tavalise "sebimise" juures võtaks aega päevi, kuid või aastaid. Vahel need jäävadki unistusteks. Näiteks mul läks ükskord suuseksi väljameelitamiseks aega 8 kuud. Anaalist ei saanudki asja. Rääkimata veel igasugu poosidest. Mõtlete, et miks ma viitsisin jamada üldse sellisega? Lihtsalt igav oli.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-03 12:22
hmmm...Parmaleikin ma seda tahtsingi öelda, et tasuta saamiseks peaks olema natuke tahet, vaeva ja intelligentsi !!!!
˅ näita rohkem ˅
2010-07-09 12:14
Parmaleikiniga ma küll nõus ei oleks ... mulle meeldiks just arvata, et üks intelligentne mees võiks sedasorti vaheldust vajada ... aja mahavõtmist kena ning aruka teenusepakkuja juures.
Sest seksil ja seksil on vahe, ma loodan, et suhtumine muutub ja teenusepakkuja juurde minnakse ka mitte niisama nühkima vaid kogema/avastama/andma/saama. Sponsorlus/maksmine on sel juhul loomulik - tal on ju kulud seoses kohaga (mida Sul endal talle pakkuda pole), lisaks see, et see on ta töö.

Eraldi rubriigi võiks neile küll teha (oleks kergem leida), aga ma ei arva, et nende kuulutusi/ankeete maksustama peaks - see oleks portaali poolt lihtsalt mage ja väiklane.

Isiklikult võtaksin maksu igalt töllmokalt, kes postkasti risustab; näiteks kui suvaline võõras mees kirjutab mulle ühe lause: "tsau kenake, kas seksuplaanid tänaseks tehtud?", siis mulle tundub, et ta võlgneb mulle mu häirimise eest midagi ... . Ehk siis seni, kuni nõmedust, labasust ja kirjaoskamatust ei maksustata - jätke teenusepakkujad rahule!

(Igaks juhuks lisan, et ma ise ei otsi ei sponsorit ega paku teenust ega taha juba enam üldse tutvuda.)
˅ näita rohkem ˅
2010-07-09 12:19
deMerteuil: Hea et sul on lõpus sulgudes selline lause. See seletab miks sa nõus ei ole. Oled sa üldse kunagi ühtegi teenusepakkujat ligidalt näinud? Ilmselt ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-09 12:28
Ei ole näinud jah ühtegi teenusepakkujat ligidalt - ma ei tea, helendavad kullasäras või?

See-eest olen ma näinud triibuliseks nüpeldatud kannikatega, kurk perses, üle tilli rippuva kõhuga, hülgevuntside ja kindla sooviga, et neile peale kustaks mehi ja kampa vinnilisi nikunäljas alaealisi oma postkastis. Neist keegi, ei tule selle pealegi, et olla viisakas, lugeda läbi mu ankeet ja hetkeks seisatada ning mõelda, kas on mõtet mind segada.

Mille poolest peaks nende olemasolu olema mittemaksustatav ja teenusepakkuja oma maksustatav?
˅ näita rohkem ˅
2010-07-09 23:37
Kenad nad on aga arukusega eriti ei hiilga. Ja ega kliendidki eriti ei hiilga.
Arukal ja intelligentsel mehel on naine olemas kellega neid kurgiasju teha. Teistel ei ole ja lähevadki teenusepakkuja juurde.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-09 23:47
kena ja arukas on suhteline mõnele võib dracula ka kena tunduda
˅ näita rohkem ˅
2010-07-09 23:58
Jah, Dracula on ju sitaks seksikas, tühjaksimeval, allutaval, hävitaval moel ...
˅ näita rohkem ˅