Ma võtan omapeale punasevalguse1, barbwire, apelsini ja mariha viha ja ütlen, et mismoodi siin peaks nõustuma? Mitte et ma vihkaks raha eest teenuseid osutavaid isikuid või kaitseks portaali, kus nad reklaamivad oma teenust...
Minu arust käib jutt siiski teenusepakkujatest, kellel on tunnhind/pauguhind paigas. See on töö. Siin pole tundeid, rõõmu, kurbust, mitte muffigi. Seega siin ei ole mõtet halada mingist lillekimbust või sokolaadikarbist. Jah, on erinevaid teenusepakkujaid, mõni otsib omale 1-3 püsiklienti/armukest, kellega kohtub aeg-ajalt ja saab selle eest nn. "sponsorlust" (lilled, autoliising, korteriüür, ilusalong, cash jne). Aga enamusel on teada-tuntud kontor (loe: läbikepitud korter kesklinnas või sõle tänaval või lasnamäel) ja kehtib niiöelda tunnihind, kus pole tundeid jne. See on töö. Teed tööd ja reklaamid siin oma teenust, siis võiks midagi ikka maksta ka. Ei ole ju saladus ega mingi ime, et normaalselt töötav prostituut teenib kindlasti palju rohkem kui kooliõpetaja, poemüüja või mis iganes klienditeenindaja. Seega, reklaamid oma teenust -> saad kliente -> teenid tulu -> maksa maksu (antud juhul portaalile iha.ee, kus sa seda teed)...
Ja ma saan täiesti aru, miks see punanevalgusnumber1 kaitseb teenusepakkujaid. Aga kõik pole sinusugused. Ja (lisa)töö on see ikkagi. Ka sulle.
Nii, et nõustun umbes 40-50%, mitte 100%.
Vaielda ei viitsi, tõestada ka. Minu arvamus.