Nu mina jätkuvalt ei suuda neid kontosid eristada kuulutuste alusel - eriti kui numbrid koguaeg muutuvad.
Mingid sarnasused kuulutuste vahel on, kuid need sarnasused on sarnased poolte muude naiste kuulutustega.
Seega, kuulutuse kustutamine tundub mulle ebavajalik, kuna ei ole otseselt rikutud ühtegi portaali reeglit.
Pealegi kõik need pettuste väited tunduvad mulle ikkagi laimuna, kuna ei ole jõustunud otsest kohtuotsust, millega inimene pettuses süüdi mõistetakse. Hoiatada ju võib, et on selline kahtlus ja on "V'idetavalt" kannatajaid, kuid see jääb kõik siiski kuulujutu tsemele.
Lahti saab tast siis, kui keegi lõpuks politseisse pöördub peale petta saamist. Mida rohkem avaldusi, seda suurem tõenäosus, et sellega hakatakse ka tegema - selline on paraku meie korrakaitse süsteem.
P.S. näiteks mina ei oma tehnilisi võimalusi kindlaks tegemiseks, kas kuulutus tuli samast seadmest või mitte. Kui ei saa tõestada, et tegemist on ikka sama kasutajaga siis jääb vaid kahtlus, kuid see pole piisav alus meetmeteks. Sellega saavad tegeleda ainult administraatorid, mitte moderaatorid.