VIP ostmine ei ole probleem - iha.ee väljastab ka ettemaksuarveid, kui küsida
[email protected] aadressilt ja neid saab igaüks kanda oma pangast mistahes panka. Olen isegi aastase VIP-i sedasi enda ja naise ühisele paari-kontole ostnud.
Lähenema peaks ikka asjaolust, et kui inimene tahab kuulutada või jutukas edasi käia, siis ta peab tegema teatud sammud.
Leht peaks ikka rahateenimis võimalusi avastama, et see meie jaoks alles oleks
Ja jutukas käiate arv ei kannataks sugugi - ma ju kirjutasin et VIP konto nõue oleks vaid esma-sisenemisel uue kontoga. Need, kes juba hetkel kontot omavad need peaks niisama sisse saama. See ei tohiks suur probleem olla koodi sisse kaks rida juurde kirjutada, mis kontrollib enne sisenemist mis kuupäeval konto loodud on ning panna sellele TRUE / FALSE flag - üks kuulutuse lisamise algusele ja teine jutukasse sisenemise algusele.
Ja mina kui aastatepikkune jutuka sõltlane ütlen küll, et 1x VIP kontot osta, et jutukas edasi käia saaks - ei ole mitte mingi probleem mistahes jutukasõltlasele
Jätad üks õhtu baaris paar õlut vahele ja ongi olemas
Peaasi, et see statsionaarselt raha nõudma ei hakka.
Ega sisi kui baaris on kirjas, et AINULT SULARAHA, siis sa sinna baari ainult pangakaardiga ju ei lähe, vaid otsid võimaluse, kuidas ikka sinna saaks .. või loobud baarist. Sama on ka mistahes teenusega, mille eesmärk on ikka mingitki raha teenida. Kas leiad võimaluse, et kasutada saaks või loobud.