Teen nüüd natuke selgitustööd, kuna olen nüüd ise seal paadis. Sain kuulutuste moderaatoriks.
Kui kellelegi jääb arusaamatuks mille eest ta piirangu sai, siis võib nüüd minu poole pöörduda - selgitan ära koos teie enda kuulutuse tekstiga, mis teil valesti läks (seda muidugi kui moderaatorid on kuulutuse teksti selgitusse lisanud).
Ise olen hakanud kuulutust eemaldades ka postkasti selgituse lisama (kui kasutaja mind just blokkinud pole). Loodan siis mõistvat suhtumist.
Üldreeglid on lihtsad - kui kuulutuse tekst annab üheselt mõista, et sa otsid mingit kindlat sugu, siis see kuulutus peaks minema vastavasse rubriiki. Näiteks kuulutuse tekst "Tutvun naisega / naistega" ei ole "Muud" rubriiki sobilik. Samas kui paari konto kuulutab "Paari meespool sooviks tutvuda naisega" jääb sinna rubriiki alles, kuna seda kuulutust ei ole võimalik mitte kuhugi mujale panna. Sest "paar-naist" rubriiki ei loe naised, kes paariga tutvuda ei soovi ning paarid ei saa kuulutada "mees-naist" rubriigis.
Kõik kuulutused, mis viitavad seks-, veebi- või muude teenuste pakkumisele eemaldatakse kõikidest rubriikidest v.a. "Teenused". Seda ka juhul, kui kuulutuse tekst ise ei viita teenusele, kuid kuulutus koos ankeedi sisuga annavad selgelt mõista, et ilma maksmiseta ei toimu midagi. Näiteks kuulutus "Kohtun tlnas" ja selle kasutaja ankeedil on kirjas "Kohtumine 50 €" - teenuse kuulutus ... ehk kohtumis-teenuse