Ja jälle mingi mingumine ning miinimumi lähedane konstruktiivse kriitika protsent siin.
Kõik asju on võimalik teha - see on ju IT.
On võimalik välja tuua ainult vastamise % naistele ja vastamise % meestele eraldi lahtritena - voilaa .. mehele homodelt saadetud kirjad arvesse ei lähe.
* Kui kirja vastamata jätmine on põhjustatud süsteemi enda keelust (kasutaja soov teatud sugudelt kirju mitte saada) - siis need kirjad kah arvesse ei lähe.
* kirjad kustuvad 2 kuu möödudes? Las nad kustuvad - statistikat luuakse ju üks kord ja see jääb alles.
* Mehed saadavad ainult smile-sid või mingeid mõtetuid kirju? - saab luua filtri, mis arvestab vaid kirju milles on rohkem kui 100-200 tähemärki... voilaaa - ka see probleem on lahendatud. Kusjuures selline filter motiveeriks ehk mehi ka pikemid kirju saatma. Jah kondlasti satub sinna ka 200 smile saatjaid, kuid valdav enamus jääb siiski ikka sisukamateks kirjadeks.
Mul on palju tuttavaid siin lehel, kellel on akeet sisukalt täidetud ning nad on kinnitanud et idiootsete kirjade hulk vähenes peale ankeedi täitmist drastiliselt - sellest võiks õppust võtta ja oma ankeedid ära täita selle infoga, mida postkastis enim küsitakse.
Mistahes filtreid on võimalik luua ja progejale ei ole see mingi tuumafüüsika ära teha. See siin on ettepanekute lahter ja siia kuulub konstruktiivne kriitika, mitte jauramine.
Mulle tunduvad kõik siin välja toodud argumendid üsna lapsikutena või siis põhjustatud hirmust oma ankeedi vaadatavusest ilma jääda.
Mina arvan aga - kui tahate olla vaadatavad ka reaalsete suhtlejate poolt, siis vastake ka kirjadele, sest muidu neil suhtlejatel kaob igasugune huvi teie vastu ja alles siis näete reaalsust, kui nõutud te olete siin lehel