Foorum
2013-07-01 16:55
Lugupeetud moderaatorid! Vastaval saidi eeskirjadele on näiteks jututoas ropendamine jne keelatud,samas foorumis ei vaevu keegi midagi ettevõtma sariropendajate ja sariläbustajatega. Inimestega, kes oma kinnisideedega suudavad ärarikkuda pea kõik foorumiteemad. Ma saan aru, et nonstop võitlus on peamine sissetulek Teie saidile, aga siiski peaks Teie saidile olema kasulik ka teiste isikute siinviibimise meeldivus. Ratsa rikkaks just ei saa,aga populaarsus-külastatavus vast tõuseb.
Samamoodi palun ma tagasihoidlikult karmistada registreerimiskorda või siis midagigi ettevõtta mitmikkontode omanikega.
Aitähh!
˅ näita rohkem ˅
2013-07-02 23:06
ten points, Vaba
˅ näita rohkem ˅
2013-07-03 14:55
nagu kakleks lohega. ellimineeritakse teema, tekkib kohe paar uut. sisu ikka sama. midagi tõesti selliste reostajate vastu ettevõtta ei saa? foorum hakkab juba vastikuks muutuma. ja kui foorumist näed, millised vaimsete probleemidega indiviidid siin tooni annavad, paneb see paugu kogu saidile. kahjuks.
˅ näita rohkem ˅
2013-07-03 15:36
ühinen vabakuulajaga. tekkib küsimus, kuidas tõlgendada kasutajatingimusi? mitu versiooni on? kasutajatingimused on lehekülje all, äkki on abiks.
˅ näita rohkem ˅
2013-07-03 16:50
Siis tuleks foorum allutada pidevale moderaatori valvele ja luua ka siia pannimis võimalus.
˅ näita rohkem ˅
2013-07-03 17:01
oleks meeldiv küll. muudmoodi inimesed end avalikus ruumis viisakalt väljendama vist ei õpi.
˅ näita rohkem ˅
2013-07-03 17:22
moderaatori raske töö võin oma tugevatele õlgadele võtta
˅ näita rohkem ˅
2013-07-20 11:58
keegi võiks selle kasutaja SandraFin juba kinni keerata.liiga rõve
˅ näita rohkem ˅
2013-07-24 22:22
Dogma, jfjm ning Vabakuulaja, te oletegi need terroristid ju... Mille jaoks te sellise teema teete idioodi kari, no mõtle ennem palun.
˅ näita rohkem ˅
2013-07-24 23:04
Milles nüüd mina jälle süüdi olen?
Aga vaba maa, vabad inimesed, eks see kõik ole maitse asi.
˅ näita rohkem ˅
2013-07-25 00:35
neiu Sandra, mul on loll komme pea alati mõelda.... ja seda ülemise peaga... mis muidugi teatava elukutse esindajatele eriti ei meeldi, aga see selleks.
˅ näita rohkem ˅
2013-07-25 03:07
Teie just siin sõimate mind, mitte just otseselt kuid aru on saada te jutust nii mõndagi nt. nagu "petis" või mis iganes.
Otsige mulle palun reaalselt 1 inimene keda ma olen petnud siin saidil või üleüldse.
Igas teemas kus minu nimi on, seal te ka tulete teistega kaasa halvustama... Mõtlete tõesti, et see ei ole ühesõnaga terroriseerimine?
Muide küsiks teilt ka seda, et kui ma oleks kedagi petnud siis miks on need teemad minu kohta hoiatuste alt ära kadunud? Las ma vastan ise teile, sest mingit reaalset petmist pole olnud. Palun saage üle ja käituge juba normaalselt!
˅ näita rohkem ˅
2013-07-25 23:15
Mis seal söendada või arvata, ropendad ju ..vahel
˅ näita rohkem ˅