miks sa arvad, et ma tahan kehtestada omad reeglid? kellele või mille kohta?
ei, ma ei taha.
pealegi oleks raske kehtestada mingeid topeltreegleid olukorras, kus kustutusreeglid on tegelikult vabaks lastud ja otsused selle kohta, mida teha, langetatakse iga isiku kohta individuaalselt selle isiku enda poolt. siin pole enam sekkumiskohta eriti.
ja kui nüüd järgida neid enda kirja pandud „reegleid“ reeglite kehtestamise osas, siis selle järgi võttes võiksid kellelgi tekkida teistlaadi kahtlused ja seekord siis juba reeglite kehtestaja osas
ja seda me nagu ka ei taha.
tekib küsimus, kes siis tegelikult siin see tropp on.
ei pruugi, aga sellest võidakse hakata tegema järeldusi, et iga reeglite kehtestaja on (ka) tegelikult tropp, millest omakorda järeldub see, et talle ükski teine reegel peale tropi reegli enam ei kehti (selles tähenduses, et ei alluta muudele reeglitele peale enda oma), mis lahtiseletatuna tähendaks siis seda, et tehes oma reegleid, pead arvestama sellega, et sind peetakse ikkagi tropiks ja teiseks antakse sellega kaosele võimalus.
ma ei tea, kas tundub loogiline ja saad aru.
ma ei loo mingit uut korda, vaid konstanteerisin seda, mis juba toimib iseenesest, ilma et mingeid reegleid peaks olema. ehk siis tropp on see, kes tegutseb (reegli)vabalt. kui tahab, siis kustutab oma postituse. kui ei, siis ei kustuta. enamasti ta ei taha. neile meeldivad oma postitused.
keegi ei pea midagi ära kustutama. ma lihtsalt kirjeldasin seda, kuidas nad käituvad ja
miks tekib vastuolu selles küsimuses, miks neid fikseerida ei saa. see, et ei saa, oli maarika väide tegelikult.
mina väidan, et saab fikseerida ja seda nii kaua, kuni tropp on tema ise.
tegelik tropp ei kustuda oma postitusi ise ära. ta ei saagi aru sellest, et ta midagi valesti teeb ja et ta tropp on. kuidas ta saakski siis tulla selle peale, et peaks midagi ära kustutama?
kui kohtumõistmiseks läheb, siis mõistetakse nende üle kohut, aga seda ei tee mitte nemad enda üle, vaid seda teevad teised.
iga inimene võiks olla ise endale selleks kohtumõistjaks. nii oleks kõige õigem.