Nice, miks sa reklaamid seda postiaadressi siin, sealt ju nagunii kunagi keegi kasutaja kirjale midagi ei vasta, olen vist korda kolm kirjutanud aga vastust pole ühtegi saanud. Sama lugu on modedega, kümnest ehk üks vaevub midagi vastama. Mis puutub sellesse kuulutusete lisamise piiramisse siis KORREKTNE käitumine oleks see kui eksinule kirjutatakse ja seletatakse tema eksimust ja hoiatatakse piirangu lisamise eest kui kasutaja ei muuda oma käitumist aga siin pannakse lihtlabaselt bänn peale ja kasutaja ei teagi mille eest ta selle sai, mille vastu ta eksis. Kannab oma karistuse ära ja jätkab jällegi endiselt sest ta ei tea/ei saa aru mille vastu ta eksib ja jällegi saab bänni. Ja nii igavesti. Ja nii palju julgust peaks ometigi igal model olema, et julgeb tunnistada - vot mina jah panin sulle piirangu peale aga no ei leidu sellist julget siin, kõik on nagu mingid allasurutud olnud kes on juhuse läbi modeks saanud ja nüüd ülbavad siin nii kuis jaksavad. Kui ikka kellegi "nägu" siin ei meeldi siis laob aga bänne peale igal võimalusel ja kunagi kellelegi midagi seletama ega põhjendama ei pea, lahe ülbitseda ja oma võimu tarvitada onju??? Ja ärge tulge siin keegi mulle ütlema, et see asi ei ole nii nagu praegu kirjutasin, kindlalt kohe on, ühed ja samad saavad pidevalt piiranguid ja mitmed teised, kes avaldavad täpselt sama mõttega ja sisuga kuulutusi, teevad seda igavesti ilma, et peaksid midagi kartma, neile on kõik lubatud, olen seda siin palju märganud. M.O.T.T.