Te võite siin mida iba iganes ajada aga fakt on see, et keegi tundmatu mode siin blokib lihtsalt lambist, tal on omad lemmikud keda ta kotib täiega ja suurima mõnuga, piisab ka lihtsalt sellest kui see tema "lemmik" kirjutab kuulutusse sõna Tere, rohkem polegi vaja. Olen korduvalt spetsiaalselt jälginud kuulutusi ja modede nimekirja, ühtegi modet sees ei ole aga kuulutused kaovad. Viimane mida ma märkasin oli Rosie kuulutus mis sai üleval olla ehk paar minutit ja olen absull veendunud, et ta enam kuulutada tükimat aega ei saa. Ja samasuguseid kuulutsi, nagu Rosiel oli, on siin enamus aga vaadake, paljud neist kuulutavad iga päev ja ei mingit probleemi. Värdjalik käitumine mode poolt, kahju, et tal nii palju julgust ei ole, et tulla ja öelda, et vot jah, mina nussin teid siin. Sitakott on ta, ei muud, ilmselgelt mingite alaväärsuskomplekside käes vaevlev indiviid, keda on koolis palju kiusatud vms ja nüüd maksab kätte kuidas saab sest muud moodi ta kellelegi kätte maksta ei saa. Olen 1000% veendunud, et ka mina saan järjekordselt hoobilt bloki ja piisab vaid ühest sõnast kuulutuses... sest julgesin midagi kobiseda. Julgen jah ja kindlasti julgen veel edaspidigi.