Küsimus pole ju praegu tegelikult selles, mida keegi enda arvates just vulgaarseks peab (näiteks mina käisin viimati suvel nende samade miniteksadega avalikult linnapeal ka ringi, aga see selleks).
Küll aga, selleks et erinevatel moderaatoritel-otsustajatel ei tekiks just seda vaieldavat subjektiivsust, ongi hea asi, kui reeglid on selgelt ette kirjutatud. Ka minul pildi lisajana on niimoodi parem otsustada mida valida, mida mitte. Eespooltsiteeritud reeglites ongi muuhulgas lause: "Kehaosad, mida avalikul pildil näha ei tohiks olla on rinnanibu, häbe, peenis, munandid." Kuid anust polnud seal nimekirjas mainitud ja ma ei tahaks uskuda, et see lihtsalt ununes, see ju nii levinud teema. Või siis äkki tuleks ise loogiliselt nimekirja edasi mõelda kõik augud, kuhu seksida saab ja mis seksimõtteid tekitada võivad - aga siis peaks ka kõik suupildid ära tsenseerima...
Karvade osas on ka palju ebaselgust olnud tsenseerimistega, kuid nüüd viimane katsetulemus oli mul seekord positiivne. Peaaegu sarnane pilt mis varem läks tsenseerituks, jäi seekord puhtaks. Samas ma ei kujuta ette, kuidas käitutaks naiste puhul, kui on täiesti lopsakas naturaalselt tihedate karvadega kaetud häbe (nii et häbet ennast üldse läbi karvade aimata ei olegi), siis kas selline vaatepilt on tsenseerimise alla kuuluv või mitte. Praeguste reeglite punkt 2 järgi isegi saaks tsenseerida seda, samas võib muidugi ka selle juures vaielda, kas tihedate karvadega kaetus tähendab kaetud või katmata alaosa (häbet). Ehk siis kas me häbeneme häbememokki või häbemekarvu?