misha, selle pärast ma ju päringi, kuidas selle tasustamisega siin on. ma ei tea, kuidas siin neid tehnilisi probleeme lahendatakse, kes kellele raha sisse toob ja kas saidil on ressursse selleks või mitte. mind ei pea see ka huvitama, sest neile raha tegemine ei ole minu asi. kui nad tahavad midagi teenida, siis on nende asi tagada omalt poolt ka saidi korrasolek. muidu ju raha ei tule.
praegu huvitaski mind just see, et kas on ka selliseid lahendusviise, mis rahalist ressurssi ei vaja.
ja kui vaadata asja nii, et iga asja eest tuleb ette maksta, siis vahest peaks kasutajate ettepanekud siin ka tasuliseks tegema. miks te siin tasuta oma teadmisi kellelegi jagate? kas need on teie arust odavad? sina misha ju ka teed seda tasuta, miks sa teed seda?
siin on teemadeviisi saidi tegijatele erinevaid lahendusi pakutud, proovitud edendada midagi jne. kui paljusid pakutud ideedest arvestatakse? on keegi statistikat teinud selle kohta? kunagi need teemad kustuvad ja keegi ei tea enam midagi. ja heausksed kasutajad muudkui kirjutavad edasi