isand Rekukene! vabatahtlikkuse printsiip peab loomulikult toimima, elame ju vabas, demokraatlikus ühiskonnas, kus igasugune sundus(mis piirab konstitutsioonilisi isikuvabadusi) ei tohiks jutukski tulla.
Nüüd daamede juurde: Kindlasti on olemas vanemaid naiskodanikke, kes erinevail põhjusil vajavad seksuaalseid naudinguid nooremate isenditega. Põhjuseid ilmselt on siin mitmeid ja üheks neist oleks arvatavasti ka pedagoogilised võimed.
Sinu näide, Iha.jee jee kohta on muidugi elust enesest(kuigi jäi mulle arusaamatuks, et mil moel isand Rekukene puutub nn. noorema kontingendi hulka, et teab kõneleda omist kogemusist vanemate naisterahvastega)
loomulikult peavad noormehed ise vaeva nägema, et omale haridust hankida, kuid ei tohiks unustada ka vanema generatsiooni kohustust tuleva põlvkonna eest. Kes siis veel, kui mitte emad ja vanaemad oskavad seletada suguelu keerdkäike.
Ses osas, mis puudutab neidiste harimist jään ma kindlale eriarvamusele. Noormees, kes on saanud teatavat õpetust, ei oma veel selliseid kogemusi, mida jagada noorikuga ja sestap on vajalik vanemate meesisendite kogemustepagasit jagada naiseikka jõudvate tütarlastega.
isand Rekukese idee, avada sait, kus vahendatakse kogemustega naisi noormeestele, kannab prostitutsioonimaigulist kuvandit, mistõttu see kohe mitte ei sobiks.
Need olid minu arvamised.