Kirjutaks siis ühe tõesti sündinud loo,mis on muidugi nö "habemega" lugu,sest see juhtus u 7-8a tagasi aga siiski ja kuna tegu oli väikese linna täiesti tavalise salongiga,kes antud teenust pakkus.Sai tehtud sporti ning järgmisel päeval olid lihased ning liikmed nagu kange võitu,oli vaba päev(nädala sees)ning otsustasin,et vb oleks üks massaaz siin õige asi.Kuna minu kodukohas olid antud salongides kõik ajad kinni,võtsin tel-raamatu ning vaatasin,et kus mõni lähim mulle veel asub ning tel-nr,i ja õige pea oli mul aeg kinni pandud ning sõitsin kohale.See muide oli mu elus esimene käik massööri juurde ning ei osanud nagu asjast miskit arvata.Vastu võttis mind u 50-55a daam,oli igati viisakalt riides,salong oli puhas ning mugav...küll üsna väike ja mulle anti käterätt ja suunati dussi alla.Pesnud,tulin tuppa tagasi ning "tema" küsimus oli,et "kas ülakeha või rohkem jalgade või kogu keha massaaz?Arvasin,et vast kogu keha ning heitsin massaazi lauale kõhuli.Käterätt jäi puusade ümber.Noh massaz ise oli nii nagu seda ette kujutasingi...üks mudimine,ei midagi erilist.Ja siis kästi mul selili keerata.Ja kui järg jõudis jalgadeni ning eriti säärte sisekülgedeni...tundsin ma "oh õudust" oma alakehas muutusi ning vaju või häbi pärast maa-alla...mul hakkas kõvaks minema.Õige varsti oli nagu telk püsti.vaia toel ja mina palusin punastades vabandust.Tema vastas,et "eks ikka juhub ning see polevat tal meeste puhul mingi eriline juhtum"!?Olin hämmingus,sest tema oli selle juures nii rahulik ja jätkas oma tööd.See tema rahulik olek,rahustas ka kuidagi minu maha ja minu erektsioon käitus vahel raugeva ja siis jälle tõusva oleku taktis.Samas oli käterätik kogu aeg nö varjavaks e katvaks elemendiks.Ja mis siis juhtus.....äkki tundisin,et ta käed liikusid ühe...ja siis jälle teise korra mu munandite alt...üle suguti pea,siis üle kõhu ja äkki võeti mul sugutist kinni ning sõna otsese mõttes tehti mulle käega ära!?Kuna tema tegi seda ise,omal algatusel ning minul oli hea...lasin asjadel minna vabakäigul ning ma ei kahetsenud.Kuid riidesse pannes,oli kuidagi nii imelik olek...siiski pisut nagu häbi ja samas selline õnnis olek.Kuna raha oli juba enne ära makstud ei tulnud ka sellest enam juttu ning ma panin vaikides riidesse...ka tema oli kogu selle aja vait ning uksel olles kui teda tänasin...vastati viisakalt "Kohtumiseni jälle"!?
Jah kahjuks jäi see ainumaks ja viimaseks käiguks mul sinna...ja samas pole ma elus enam kunagi miskit sellist kogenud.
Siit küsimus teadjamatele,et "mis see siis oli"...ning "kas erektsioon meestel on massaazi puhul siis tõesti nö tavaline asi?