Foorum
1
2
2010-11-04 16:09
Kas leidub naisi kes nautivad facesittingu(näkku istumist) tegemist mehele??
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 18:34
muidugi leidub. sellised naised on reaalselt olemas.

kas sulle pakub selline tegevus huvi? mida see sinule kui mehele pakub?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 19:51
Paraku pakub küll huvi see tegevus.
Mõte juba sellest, et naine istub oma kiisuga mulle näkku toob erutuse esile.Siis ma viiksin ta oma keelega orgasmini ja lõpetuseks teeks ta kuldset dussi.
Pole julgenud kelletki küsida.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-13 20:36
Endalegi see teema meelelähedane.
Mida minule, kui kah meessoost inimesele pakub?

Ei teagi - hõng, lähedus, soojus. Eks tegelikult kõik ole seal psüühikas kinni. Ei olegi ühtset vastust - meeldib kui mind ära kasutatakse sellisel moel.
Kas see ka ärakasutamine on, kui mulle meeldib? Kurat seda teab....
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 18:47
sellist asja naudiksin mina ka väga lahe tundub
˅ näita rohkem ˅
2010-11-17 13:12
Ühinen eelkõnelejate meestega. Minu jaoks üks parimaid asju üldse seksis! Ja seks pole minu jaoks täielik (või üldse kordaläinud), kui kasvõi korraks ei istuks naine näole.Meeletult naudin seda.Ja kusjuures kui nüüd hakata mõtlema, et miks see mulle meeldib - no siis tõesti ei oska seda niimoodi öelda.Ilmselt jah, ehk mõni seksuoloog või psühholoog oskaks asja seletada.Aga nauding ja erutus on tõesti meeletu seda kogedes. Kahjuks aga pole kohtunud naisega, kes ise ka täiega naudiks seda mulle pakkudes. Kellega on mul au olnud koos olla, need küll nõustuvad seda tegema, aga on näha, et nad seda ise suurt ei naudi ja ei taha seda just väga pikalt teha. Arvan, et ehk on see rohkem dominate teema, ehk peaks nendega rääkima.Aga muidu - MÕNUS ASI!!!!
˅ näita rohkem ˅
2010-11-17 13:51
Kas 69 siis sama pole?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-17 16:18
hm.ei olegi kellelegi teinud (v.a 69 on olnud) ja ega ei ole ju olnud ka neid, kes seda mulle pakkunud oleksid või kes seda endale tahaksid.ju nad siis ei tulnud selle peale. aga praegu....praegu ma olen arvamusel, et ma isegi kogeksin seda kui kogemust. kunagi teen ka (palun mulle siia pakkumisi mitte teha! niikuini ei huvitu nendest).
˅ näita rohkem ˅
2010-11-19 15:40
Hmm, facesitting- see pole ju midagi uut ja ma usun et enamus naisi kes vähegi keelekat naudivad, on seda ka proovinud. Jammi igatahes.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-19 20:17
väga mõnus- nii siis, kui saab naisele keelekat teha, kui ka siis kui, ta mõnusaid retuuse või sukkpükse kannab
˅ näita rohkem ˅
2010-11-19 20:59
mida naine nende retuusidega teeb siis.. ma ei saanud aru. kas retuusides on mingid pilud vms. .või mis nendes head on? või on niisama retuuse näha?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-19 21:00
niisama hea naise retuuse näha st
˅ näita rohkem ˅
2010-11-19 22:50
eriti mõnus on siis kui naine istub kogu keharaskusega näkku...kasutab sind toolina
˅ näita rohkem ˅
2010-11-19 22:50
eriti mõnus on siis kui naine istub kogu keharaskusega näkku...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-19 22:51
eriti mõnus on siis kui naine istub kogu keharaskusega näkku...see on norm kaalus naistega ainult nautitav...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 01:25
Olen seda kogu keha raskusega näkku istumist kogenud - võimas, ülinauditav ja pöördesse ajav! Ülimõnus on ka see, kui naine end näol vaikselt liigutab (edasi-tagasi, üles-alla...kuidas iganes), niikaua kui lõpetab orgasmiga. Olen ka seda paaril korral kogenud ja jäin sellest kohe sõltuvusse, tahaks seda veel kogeda.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 13:16
norvik: Et kui naisel paar üleliigset kilo, siis polegi nauditav?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 13:18
Juuksur: Äkki kasutaja mõtles mingeid erilisi retuuse? Väljendas ennast ehk valesti? Sexpoodides saadaval võrgulaadsed kostüümid kus igasugused augukesed ja pilud.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 14:18
jah, Barb. seda minagi arvasin, et midagi oli nende retuusidega "valesti". .et kas oli mingi pilu vms.
ma ei ole selliseid retuuse tegelikult näinud. oleks huvitav olnud teada saada, millistest tema rääkis
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 15:50
..krt neid retuuse veel vaja on...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 17:00
paar kilo kui on ülekaalus läheb ka kuid paarkümmend kilo jätan vahele
˅ näita rohkem ˅
2010-11-26 00:24
Naudin väga.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 09:58
Latexifännid naudivad kui tunnevad latexis naise tagumikku oma näos
˅ näita rohkem ˅
2010-12-01 08:49
Võin niimoodi tunda,et unustan enda-vaid ühega miljonist...kirjeldada seda tunnet ei saa,kes voolanud mehele näkku,ja keda mees nautinud iga viimse orgasmitõmbeni-need teavad Annab naisele hea enesekindluse ja vabastab nii mõnestki kompleksist. Aga jah,kaugeltki mitte igaühega nagu mainisin
˅ näita rohkem ˅
2010-12-02 23:43
Aru ma ei saa, mida meest selle juures kõige rohkem erutada võiks ... kas lihtsalt initsiatiivi ülesnäitamine ... või midagi muud?
Abitustunne, võid ta vabalt lömastada oma reielihastega ... ? Mõningane ... allumine? Mehe keha ärakasutamine? Mis täpselt?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-03 00:25
ei, oled valel teel. Naine on sedasi altpoolt väga erutav vaatepilt esiteks, vitt kannikate vahel, lõhnad maitsed ja see auk, ja niiviisi kõik see sulle nii lähedal ja kõvasti su vastas, et tahaks ennast nühkida selle vastu jne, hea meelega sisse pugeda. Selline eneseunustus, et naise raskust nagu ei tunne
˅ näita rohkem ˅
2011-10-23 00:55
Jah ega raskust jah sel momendil ei tunneta, kui vaadepilt on alt ülese super
˅ näita rohkem ˅
2011-10-23 03:16
Võimalik, et naine oma (ala)teadvuses mõistab seda teisiti.
Alguses naine istudes mul näos liigutab ennast mu keele ja huulte peal nii nagu talle sobib. Mingil hetkel naise keha üritab mind endasse imeda... Ja siis mingil hetkel ma tunnen, et naise käed alluvad veel kuidagi tema tahtele, aga alakeha hullab täiesti kontrollimatult.
Lihtsalt minu kogemus. See on ka vähemalt minu jaoks alati seostunud usalduse, sooviga pakkuda, sooviga anda... ja soojusega
˅ näita rohkem ˅
2011-12-15 22:31
Seda tuntakse ka nime all Queening. Jube hea ja mõnes kontekstis ka alandav.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-18 22:30
Meestele meeldib kui naised vahest häbitult käituvad.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-18 22:35
..see oli siis vastuseks küsimusele, mida mehed sellest leiavad. Teemalgatajale vastaks, kui teda peaks meeste arvamus huvitama, et mina pole selle ala fänni kohanud.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-06 22:31
Facesittyng,see on erutavam ja mõnusaim asi mis sexis olemas.Kogeda vahetumalt ja lähemalt armupesa hõngu,aroomi ja maitset pole võimalik.Kuna näos on kõige enim tundeaistinguid,lõhn,maitse,nägemine siis on ka see saadav emotsioon kõige tugevam,sest naudid ju kolme asja korraga.Igal juhul jumaldan seda ja ootan kirju õrnemalt poolelt,kes soovivad se

da pakkuda ja kogeda.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-26 09:03
de Merteuil kirjutas:
"Aru ma ei saa, mida meest selle juures kõige rohkem erutada võiks ... kas lihtsalt initsiatiivi ülesnäitamine ... või midagi muud?
Abitustunne, võid ta vabalt lömastada oma reielihastega ... ? Mõningane ... allumine? Mehe keha ärakasutamine? Mis täpselt?"

Mõnele mehele meeldibki just see allumine ja naise keharaskuse tundmine enda peal. Ka see, et naine on aktiivsem pool.
Mõne mehe jaoks on väga erutav, kui orgasmini jõudnud naine "keeleka" ajal oma reied kõvasti kokku pigistab....
˅ näita rohkem ˅
2012-02-26 09:03
de Merteuil kirjutas:
"Aru ma ei saa, mida meest selle juures kõige rohkem erutada võiks ... kas lihtsalt initsiatiivi ülesnäitamine ... või midagi muud?
Abitustunne, võid ta vabalt lömastada oma reielihastega ... ? Mõningane ... allumine? Mehe keha ärakasutamine? Mis täpselt?"

Mõnele mehele meeldibki just see allumine ja naise keharaskuse tundmine enda peal. Ka see, et naine on aktiivsem pool.
Mõne mehe jaoks on väga erutav, kui orgasmini jõudnud naine "keeleka" ajal oma reied kõvasti kokku pigistab....
˅ näita rohkem ˅
2012-03-29 14:25
see pole fantaasia , vaid täitsa mõnus ,proovige järgi keeleka harrastajad
˅ näita rohkem ˅
2012-04-04 13:47
Muide, kas kellelgi siin on kogemusi tehes facesittingut smotherbox-i abil? Ja kui on, siis millised on muljed? Ise tahaksin väga proovida, aga ma ei ole näinud üheski sex shopis neid müügil. Äkki peab tellima kusagilt? Või kas ehk leidub seda mõne domina arsenalis? Meeletu isu on proovida, tundub väga põnev ja mõnus.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-04 15:35
gearboxi abil on ka päris hea, näiteks mersu kuuekäigulise, võtad sülle ja sittid pläraki feissi peale
˅ näita rohkem ˅
2012-04-04 17:25
viimast postitajat lugedes hakkas õudne
˅ näita rohkem ˅
2020-01-04 18:02
Tahaksin proovida, aga ei leidu piisavalt julgeid naisi!
˅ näita rohkem ˅
2020-01-04 19:27
Aga kui leidub julge 150 kilone, kas sina oled piisavalt julge?
˅ näita rohkem ˅
2020-01-04 21:56
jott kuuled, see 150kilone lämmatab sinu ära. sa niigi kondiklibu
˅ näita rohkem ˅
2020-01-05 19:38
Mina olen endiselt selles teemas entusiastlik. 150kg on ju väga harv juhus!
˅ näita rohkem ˅
2020-01-07 17:26
Ma ei saa aru kuidas selline asi, ei saaks ühelegi seksuaalselt aktiivsele naisele meeldida...
Mis järgmiseks ? "Kas keegi naine, täitsa päris, seksi naudib ?"
˅ näita rohkem ˅
2020-01-23 09:42
Neid näkkuistumise toole on nii mõnelgi Dominal...
˅ näita rohkem ˅
2020-02-08 05:42
Eriti mõnus kui vahepeal võtab hinge kinni ja siis jälle vabastab. see lõhn ja lima, kui naine just ei ole end kuivaks tupsutanud. kuldset dushi olen palunud seejuures, aga ütleb, et niimoodi käsu peale ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2020-02-08 05:43
Eriti mõnus kui vahepeal võtab hinge kinni ja siis jälle vabastab. see lõhn ja lima, kui naine just ei ole end kuivaks tupsutanud. kuldset dushi olen palunud seejuures, aga ütleb, et niimoodi käsu peale ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-22 10:03
WinRar
2020-01-07 17:26:30
Ma ei saa aru kuidas selline asi, ei saaks ühelegi seksuaalselt aktiivsele naisele meeldida...
Mis järgmiseks ? "Kas keegi naine, täitsa päris, seksi naudib ?"
-------------------------------------------------------------------------

keegi naine kindlasti naudib täitsa päris seksi. mis ei takista muide eelmängu käigus mehe näos ratsutamist......
kusjuures osav, tundlik ja treenitud keel võib pakkuda vibraatorile sarnast kogemust. jah, ka päris orgasmi.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-22 10:11
See "keegi naine" päris ilmselgelt sina ei ole
˅ näita rohkem ˅
2021-05-22 10:36
päris ilmselgelt ei pea üldistav postitus alati postitajast rääkima
ilmselgelt pole slave ka pädev oletama ja otsustama kellegi nautimiseelistuste kohta, kellega erootiline kogemus on piirdunud ainult sooloseksiga ekraani ees
˅ näita rohkem ˅
2021-05-22 15:29
Sul suu jälle emmi täis.
˅ näita rohkem ˅
1
2